Nu ai produse in cos.

Shop

Pune-ti in valoare frumusetea naturala!

Traim intr-o epoca in care aspectul fizic este deosebit de important si este firesc ca pacientele sa doreasca metode prin care sa isi mentina tineretea, sa amane aparitia ridurilor si sa stearga semnele batranetii. Totusi, este recomandat sa se mentina un echilibru intre trasaturile naturale si interventiile estetice, astfel incat fizionomia sa fie respectata, si nu declinata. La fel cum dezaproba imperfectiunile, societatea tinde sa sanctioneze deopotriva si excesele estetice.

Din acest motiv, frumusetea naturala este viziunea la care aspira medicii dermatologi din clinica Elos Skin&Laser Center. Telul nostru este sa evidentiem armonia chipului, sa corectam subtil micile imperfectiuni si sa reconturam perfectiunea pacientelor noastre.

Echilibru intre imperfectiune si perfectiune

Procedurile de rejuvenare faciala non-chirurgicale pe baza de acid hialuronic, toxina botulinica, fire bioresorbabile sau propria plasma, au devenit foarte populare in ultimii ani. In momentul de fata, “tratamentele cu seringa” sunt cele mai solicitate interventii in clinicile de specialitate, pentru ca dureaza putin si impun un timp scurt de recuperare. In plus, rezultatele pe care le confera tenului sunt vizibile rapid si pacientele se pot bucura de acestea timp indelungat.

Pentru ca rezultatele sa se mentina pe termen lung este necesar, intai de toate, ca medicul sa conceapa un plan de tratament foarte bine pus la punct, cu produse potrivite si adaptate tipului de ten si varstei pacientei. De aceea, in clinica Elos Skin&Laser Center, veti avea parte intotdeauna de consultatii minutioase, alaturi de medici specialisti in domeniul injectarilor, care va vor concepe un protocol de proceduri adaptate nevoilor pielii. Planurile de tratamente vor fi ajustate, fie ca doriti sa preveniti imbatranirea cutanata, sa reconturati anumite trasaturi, fie ca doriti sa stergeti semnele imbatranirii.

Consultatia si stabilirea planului de tratament sunt esentiale!

Analizarea tenului si a nevoilor acestuia, corelata cu asteptarile pacientelor, vor ajuta medicul sa conceapa protocolul prin care acestea sa obtina rezultatele dorite: hidratarea si tonifierea tenului, diminuarea ridurilor medii si profunde, volumizarea buzelor sau pometilor, reconturarea mandibulei sau nasului. Protocolul de tratamente poate cuprinde de la mezoterapie, terapia Cellenis, lifting cu fire bioresorbabile si pana la injectari cu acid hialuronic sau toxina botulinica, ori combinatii intre aceste proceduri, precum Bionutrilift.

Este important ca pacientele sa inteleaga rolul si beneficiile fiecarei terapii in parte, sa cunoasca detalii despre produsele de inalta calitate utilizate in clinica noastra si, deasemenea, sa studieze un portofoliu de poze “inainte si dupa” pentru a vedea punctual schimbarile pe care anumite interventii le pot conferi. Deasemenea, diagnoza facuta in cadrul consultatiei si evidentierea anumitor probleme cu care pacientele se confrunta, precum deshidratarea, lipsa fermitatii si a luminozitatii, le va ajuta sa isi inteleaga mai bine nevoile tenului. In plus, vor descoperi terapii noi, pe care nu le cunoasteau pana acum si modul in care acestea le poate ajuta sa isi mentina frumusetea naturala.

Interactiunea dintre acidul hialuronic si toxina botulinica

Acidul hialuronic este actorul principal in lupta impotriva semnelor imbatranirii, dar si un element-cheie in redefinirea trasaturilor naturale. In primul rand, injectarile cu acid hialuronic au un puternic rol hidratant, de preventie si reducere a semnelor imbatranirii, dar si de volumizare a zonelor fetei care necesita acest lucru (buze, pometi sau linie mandibulara). Intr-un rol la fel de valoros este si toxina botulinica in combaterea ridurilor si diminuarea acestora, alaturi de liftingul cu fire bioresorbabile, care inlocuieste cu succes bisturiul. Incrucisarea cu procedurile adjuvenate precum mezoterapia, terapia Cellenis, Bionutrilift va conferi pacientelor rezultate timp indelungat si pot fi aplicate pe toate zonele expuse imbatrainirii cutanate, precum gatul, decolteul sau mainile.

Alegem intotdeauna sa utilizam doar produse de inalta calitate, certificate si aprobate, cu riscuri minime pentru pacienti. Echipa noastra medicala este instruita in mod constant si este la curent cu cele mai noi protocoale de tratamente, astfel ca, voi, pacientele noastre, sa aveti parte de rezultate superioare.

Cat de important este sa mentinem frumusetea naturala?

Dr. Filis Demirgean, medic dermatolog si specialist in proceduri de rejuvenare faciala in cadrul clinicii Elos Skin&Laser Center, considera ca interventiile estetice trebuie realizate etapizat, iar scopul lor trebuie sa protejeze frumusetea naturala a pacientelor.

“Injectarile cu acid hialuronic si toxina botulinica sunt proceduri estetice raspandite la nivel global. La momentul actual, exista o perceptie gresita legata de aceste tratamente, cum ca ar schimba fizionomia sau ar crea dependenta. Acestea sunt niste mituri, insa, din pacate, exista persoane care sustin aceste mituri prin proceduri exagerate. Atat timp cat exista un echilibru intre dorintele pacientelor, fizionomia acestora si profesionalismul medicului se pot obtine rezultate naturale, discrete, menite sa sublinieze trasaturile, fara a modifica aspectul chipului intr-un mod negativ”.

Afla ce protocol de tratament ti se potriveste

Va invitam sa ne vizitati pentru o consultatie gratuita alaturi de medicii nostri specialisti, care in urma analizei speciale a tenului va vor oferi un plan de tratament. Acest plan este menit sa va pastreze frumusetea naturala si tineretea pielii.

Rezerva acum