Nu ai produse in cos.

Shop

Baby botox și mezobotox: totul despre noile trenduri din lumea estetică

Tratamentele baby botox și mezobotox completează gama procedurilor antiaging din Clinica Elos. Așa cum v-am obișnuit, suntem întotdeauna la curent cu noile descoperiri din industria frumuseții și vă prezentăm cele două proceduri anti aging, derivate din proceduri binecunoscute, însă inedite prin metodele de tratament.

Baby botox, tratamentul din pauza de masă

În cadrul acestei proceduri, se utilizează o cantitate mai mică de toxină botulinică decât în mod uzual, pentru a reduce ridurile și liniile fine. Spre exemplu, dacă pentru zona frunții se injectau 25 de unități, pentru baby botox se pot folosi 10 unități de toxină botulinică. Astfel că, dacă apelați pentru prima oară la toxină botulinică și nu doriți să obțineți un aspect rigid, ”înghețat”, atunci sunteți pacientul ideal pentru baby botox. Iar dacă vă gândiți că poate cantitatea nu va fi suficientă pentru nevoile dumneavoastră, aflați că specialistul în injectări al clinicii Elos Skin&Laser Center, Dr Filis Demirgean, știe exact punctele cheie unde să injecteze produsul, atsfel încât rezultatul să fie cel scontat! În plus, procedura durează extrem de puțin, astfel că puteți apela la ea în pauza de masă de la birou și nimeni nu își va da seamă că ați făcut o procedură estetică. Așadar, aveți toate motivele să apelați la un baby botox, la Elos Skin&Laser Center, care are următoarele beneficii:

  • Este un tratament antiaging discret și eficient
  • Conferă un aspect întinerit tenului, fără a crea imaginea unei fețe ”înghețate”
  • Este o excelentă metodă de prevenție a ridurilor, putând fi realizată și persoanelor tinere care doresc să întârzie cât mai mult procesul de îmbătrânire
  • Durează puțin și nu are efecte adverse
  • Este mai accesibil decât varianta clasică

Mezobotox, tratamentul perfect pentru tenul cu imperfecțiuni

Acest tratament presupune combinarea substanței destinate mezoterapiei cu toxina botulinică. În acest mod, ia naștere o procedură cu mai mai multe focusuri:

  • hidratarea tenului
  • tonifierea pielii
  • reducerea ridurilor, cicatricelor și a porilor
  • reglarea excesului de sebum

 

Procedura constă în diluarea unei cantități mici de toxină botulinică în substanța utilizată în cadrul mezoterapiei, ce se realizează în clinica noastră cu produse de la compania franceză Filorga. Combinația obținută va fi introdusă în piele prin metoda clasică a mezoterapiei, prin microinjectări, în straturile superficiale ale pielii, cu efecte extraordinare pentru ten, care va deveni vizibil întinerit, hidratat și tonifiat. Toxina botulinică va acționa doar asupra mușchilor superficiali din piele, răspunzatori de apariția ridurilor fine, pacientul putându-și mișca toți mușchii feței, fără nici o modificare de expresie, cum s-ar întâmpla în cazul în care ar fi injectat de sine stătător. Totodată, toxina botulinică va reduce excesul de sebum în cazul tenurilor grase, pentru că acționează direct asupra glandelor sebacee și se dovedește un pion solid într-un protocol de tratament antiacnee.

De regulă, tratamentul presupune o cură de 4 până la 6 tratamente, efectuate la interval de 2 săptămâni, iar efectul obținut se menține între 6 și 12 luni. Tratamentul întregii fețe cu mezobotox și asocierea cu tratamentul clasic cu toxină botulinică vor crea un efect de lifting, ameliorând semnificativ ridurile de pe frunte și cele din jurul ochilor.

Vă invităm la o consultație gratuită cu medicii noștri dermatologi pentru a afla mai multe detalii despre aceste noi tratamente!

Veți fi contactat telefonic pentru a confirma programarea.

Rezerva acum