Nu ai produse in cos.

Shop

9 lucruri pe care trebuie neapărat să le știți despre botox

În prezent, injectările cu botox împotriva ridurilor sunt unele dintre cele mai populare proceduri estetice la nivel mondial, atât din punct de vedere al realizării lui, dar și al faptului că se află pe lista de dorințe pentru multe femei. Botoxul este imposibil să nu fie pomenit în discuțiile între prietene și să nu fie subiectul unor întrebări de genul: ”Ți-ai făcut botox?”, ”Ți-ai face botox?”, ”Oare ea și-a făcut botox?”. Și în clinica Elos Skin&Laser Center, injectările cu botox sunt extrem de solicitate atât de femeile care vor să elimine ridurile, dar și de cele care vor să prevină semnele îmbătrânirii.

Astfel, față de alte proceduri care încă fac parte din sfera ”tabu”, botoxul a ieșit demult din această categorie și a câștigat foarte multe adepte, dar și adepți. Totuși, există pacienți care încă au rezerve în ceea ce privește botoxul, una din ele fiind teama de aspectul ”înghețat” al chipului pe care acesta îl poate oferi pentru că acționează asupra mușchilor faciali din etajul superior al feței (ochi, frunte, glabelă) și le blochează activitatea. Trebuie să știți că un medic profesionist va știi cum să evite acest efect nedorit și cum să dozeze exact cantitatea necesară eliminării ridurilor, în funcție de trăsăturile naturale ale pacienților. De aceea, puteți avea toată încrederea în echipa de medici ai clinicii Elos Skin&Laser Center, care beneficiază de o experiență vastă în domeniul injectărilor.

Ceea ce face botoxul să fie un veritabil star al procedurilor estetice este faptul că este o intervenție destul de accesibilă, extrem de rapidă și cu rezultate vizibile în scurt timp. Dacă încă nu v-ați hotărât să apelați la injectările cu botox, iată o listă cu 9 lucruri pe care trebuie neapărat să le știți înainte de a lua decizia:

  1. Nu contează vârsta. Deci, nu există o vârstă ideală pentru botox și aceasta diferă în funcție de fiecare persoană și de cum se prezintă musculatura facială. Astfel că, și o persoană tânără, în jur de 20 de ani, poate face procedura atât timp cât prezintă riduri de expresie pronunțate și este deranjată de acestea. Experții clinicii Elos Skin&Laser Center recomandă botoxul ca o excelentă procedură de prevenție împotriva ridurilor, păstrând aspectul pielii și împiedicând agravarea ridurilor. Se poate începe cu o cantitate redusă, iar intervenția poartă denumirea de ”baby botox”. Tot la baby botox pot apela și persoanele care își doresc o intervenție discretă și le repugnă ideea de ”frozen face” (”față înghețată”).
  2. Cantitatea de botox diferă în funcție de pacienți. În funcție de preferințele pacienților și de nevoile pe care le au aceștia se vor recomanda unitățile de botox necesare, care pot varia între 10-25 de unități.
  3. Injectarea cu botox este puțin dureroasă. Dar durează atât de puțin… Una dintre principalele puncte de interese pentru pacienți este cât de dureroasă este procedura. Dintre toate procedurile estetice, injectarea cu botox implică un grad redus de durere. Sunt utilizate ace foarte subțiri și procedura este atât de rapidă, încât o puteți face în pauza de masa de la birou.
  4. Nu veți putea face sport imediat după procedură. Medicii Elos Skin&Laser Center recomandă evitarea efortului fizic în ziua realizării procedurii și adoptarea unei poziții verticale în jur de 30 de minute post tratament.
  5. Înroșirea pieleii este normală. Zona tratată cu botox va rămâne roșie, însă aceasta este tranzitorie, nu va dura mai mult de câteva ore. Astfel că, în ziua procedurii nu va trebui să vă eliberați agenda și să va contramandați planurile, pentru că va fi abia observabil că v-ați injectat. Botoxul utilizat în clinica Elos Skin&Laser Center este unul de inalta calitate, astfel ca reacțiile adverse sunt minime.
  6. Rezultate se observă după 3-5 zile de la procedură. Cu siguranță, vreți să vedeți rezultatele cât mai rapid, astfel că la aproximativ 3 zile după veți observa deja primele schimbări asupra ridurilor de expresie din etajul superior al feței. Pe măsură, ce trec zilele, rezultatele devin din ce în ce mai bune.
  7. Rezultatele durează 5-6 luni. Pentru o menținere îndelungată a rezultatelor după injectarea cu botox un aspect important este calitatea produsului utilizat, de aceea în clinica Elos Skin&Laser Center am ales să lucrăm cu produsul Bocouture, recunoscut pentru efectele de lungă durată. Tot importantă este și conduita pacienților după injectarea cu botox, de aceea experții noștri recomandă reducerea fumatului, a consumului de alcool, expunerea la soare și stresul.
  8. Nu este o procedură extrem de costisitoare. Raportat la beneficiile pe care le conferă injectarea cu botox, costul intervenției nu este unul ridicat.
  9. Veți fi apreciate pentru lookul întinerit. Apropiații vor remarca cu siguranță o diferență și vă vor complimenta, însă le va fi dificil să indentifice ce anume ați schimbat la dumneavoastră. Cu siguranță, prietenele își vor da seama, însă din partea bărbaților vă puteți aștepta la mai multe complimente.

 

Programați acum o consultație gratuită cu unul dintre medicii clinicii Elos Skin&Laser Center și aflați mai multe detalii despre procedură! Până la finalul lunii mai, beneficiați de un discount de 20% la procedura de injectare cu botox!

Veți fi contactat telefonic pentru a confirma programarea.

Rezerva acum