Nu ai produse in cos.

Shop

Ce trebuie să știi despre tratamentele antiaging?

Tratamente antiagingDe la o anumită vârstă femeile simt mai puternic consecințele trecerii timpului asupra tenului. În funcţie de bagajul genetic al fiecăruia, de stilul de viaţă și de nivelul de poluare al zonei în care locuim, semnele de îmbătrânire pot să apară un pic mai devreme sau un pic mai târziu, însă nimeni nu poate ocoli complet procesul de îmbătrânire a tenului.

Deşi nu putem da timpul înapoi, există numeroase soluţii eficiente care te ajută să lupţi împotriva semnelor îmbătrânirii. Dacă nu vrei ca aceste semne să fie tot mai vizibile pe tenul tău pe măsură ce înaintezi în vârstă, află care sunt cele mai eficiente tratamente antiaging disponibile la Clinica Elos, cum le alegi, dar mai ales cum îţi dai seama care ţi se potrivesc. Un factor important pe care trebuie să îl iei în considerare, înainte de toate, este să consulți un medic dermatolog.

De ce este important să stabileşti o consultaţie cu un medic dermatolog

Datorită volumul din ce în ce mai mare de produse și clinici anti-aging disponibile pe piaţă, informarea este esenţială. Atunci când vă decideţi să investiţi într-un tratament trebuie să aveţi un bagaj de cunoştinţe despre clinica în care îl veţi efectua, să cunoaşteţi aparatura şi produsele pe care le vor folosi.

Prin prisma experienţei sale, un medic dermatolog îţi va spune în timpul consultaţiei ce tip de tratamente antiaging ţi se potrivesc, ce să alegi sau ce să nu alegi. În plus, expertul va şti cele mai bune secrete din domeniu şi te poate ajuta să scapi de semnele îmbătrânirii. În funcţie de problema sau problemele cu care te confrunţi, specialistul îţi va recomanda un protocol de tratament personalizat. Anti-aging-ul este un procedeu complicat, ce trebuie adaptat nevoilor personale ale fiecărui pacient.

Tratamente şi proceduri antiaging pe care le găseşti la Clinica Elos

Problema: ridurile din jurul buzelor şi ochilor

Soluţia: Intraceuticals Atoxelene

Gama Intraceuticals Atoxelene a fost concepută special pentru reducerea ridurilor. Atoxelene este un tratament antiaging destinat liniilor de expresie şi ridurilor situate în jurul buzelor şi ochilor, devenind cea mai bună alternativă la injectările cu diferite substanţe împotriva ridurilor. Pe lângă beneficiile pe care le aduce aspectului pileii, acest tratament este întâi de toate o experienţă unică, pe care trebuie neapărat să o încerci!

Compus din acid hialuronic şi o combinaţie puternică de vitamine şi antioxidanţi, tratamentul antiaging Atoxelene vizează ridurile, reducându-le în mod spectaculos. Acidul hialuronic uşor din serul Intraceuticals Atoxelene este absorbit repede de către ten, realizându-se o dispersie maximă a nutrienţilor în piele, cu rezultate imediate.

Problema: piele lăsată, lipsită de fermitate, în zona faţei, gâtului, decolteului şi mâinilor

Soluţia: mezoterapie

Procedura de mezoterapie constă în microinjectări cu acid hialuronic nereticulat, reprezentând o inovaţie pentru domeniul estetic. Asta deoarece se foloseşte un produs unic pe piaţă, care conţine un complex de 53 de ingrediente (acid hialuronic, vitamine, minerale şi antioxidanţi). Rolul tratamentului este de a reface nivelul de hidratare al pielii şi de a stimula producţia de colagen.

Acest proces conduce la îmbunătăţirea volumului tegumentului, împiedicând îmbătrânirea cutanată. Zonele care pot fi tratate sunt faţa, gâtul, decolteul şi mâinile.

 

Problema: linii fine, medii şi adânci în jurul ochilor şi gurii, zonele feţei lipsite de volum

Soluţia: injectările cu acid hialuronic

Injectările cu acid hialuronic sunt soluţia ideală pentru eliminarea ridurilor şi tratarea lipsei de volum a pielii. Această substanţă are scopul de a umple liniile fine, medii şi adânci din jurul ochilor şi din jurul gurii, precum şi de a da volum zonelor feţei care te nemulţumesc prin felul în care arată. Fillerele cu acid hialuronic reprezintă una dintre cele mai eficiente metode antiaging, dar şi cea mai agreată metodă de redefinire a trăsăturilor feţei.

Fillere dermale de la Filorga conţin acidul hialuronic reticulat, lent absorbabil şi oferă rezultatele excelente şi pe timp îndelungat, fiind superioare celor existente pe piaţă. Produsele Filorga conţin diferite tipuri de concentraţii ale acidului hialuronic, care permit o redefinire naturală a fizionomiei în toate zonele, asigurând rezultate imediate şi de lungă durată.

Problema: ridurile de expresie, din partea superioară a feţei 

Soluţia: toxina botulinică

Injectările cu toxină botulinică reprezintă una dintre cele mai eficiente metode de tratare a ridurilor. În ultimul deceniu, acest tratament a câştigat foarte multă popularitate, mai ales pentru că oferă rezultate excelente. Acestea sunt influenţate şi de calitatea produsului utilizat, de aceea specialiştii de la Clinica Elos folosesc doar produse recunoscute pentru calitatea acestora.

Toxina botulinică este un neuromodulator organic care blochează trecerea impulsului de la nerv către muşchiul corespondent. Mai simplu spus, este o substanţă care contribuie la relaxarea musculară şi, în consecinţă, la dispariţia sau atenuarea semnificativă a ridurilor. Injectările cu toxină botulinică sunt indicate, în principal, pentru treimea superioară a feţei: ridurile de încruntare (glabelare), ridurile orizontale ale frunţii, ridurile din jurul ochilor (laba gâştei) sau ridurile nasului. Prin lipsa de contracţie şi relaxarea zonei anatomice se obţine dispariţia ridului de expresie şi diminuarea parţială sau cvasi-totală a celor deja formate.

 

Problema: ridurile profunde

Soluţia: eMatrix

eMatrix este un dispozitiv de radiofrecvenţă fracţionată subablativă, aprobat de Comunitatea Europeană şi de FDA (Food and Drug Admnistration, din Statele Unite ale Americi),  pentru a fi utilizat în proceduri de rejuvenare facială şi în tratarea ridurilor profunde. Acest tratament a devenit o alternativă la intervenţiile chirurgicale de eliminare a ridurilor, dar şi la injectările cu acid hialuronic.

În urma acţiunii radiofrecvenţei fracţionate în dermul profund, la o adâncime mai mare decât reuşesc procedurile tradiţionale, se declanşează un proces de exfoliere a straturilor exterioare ale pielii, ceea ce conduce la reducerea sau eliminarea liniilor fine şi a ridurilor, la îmbunătăţirea tonusului pielii şi a texturii acesteia, generând totodată producerea unor noi legături de colagen care conferă pielii un aspect mai ferm.

In luna septembrie, la Clinica Elos îți oferim oferim o evaluare medical-estetică absolut GRATUITĂ, iar la pachetele de tratamente antiaging vei beneficia de 20% Reducere!

Programează-te acum!

Rezerva acum