Nu ai produse in cos.

Shop

Clinica Elos te invita la cel mai important eveniment al toamnei!

Pe 30 septembrie, clinica Elos Skin&Laser Center te invita sa celebrezi frumusetea la ”Beauty Party”!

banner 1 articol garbo

Stim ca o femeie este cea mai frumoasa atunci cand are incredere in ea si este fericita. De aceea, intreaga zi va fi dedicata procedurilor de injectare cu acid hialuronic, toxina botulinica si mezoterapiei, tratamente care redefinesc trasaturile si lupta eficient cu semnele imbatranirii, conturand un chip armonios. Clinica Elos Skin&Laser Center iti ofera un discount de 25% pentru aceste proceduri, oferta valabila doar in ziua de 30 septembrie, cand te vor astepta si alte surprize menite sa transforme ziua intr-una cu adevarat speciala!


Injectarile cu acid hialuronic se utilizeaza pentru eliminarea ridurilor fine, medii si adanci, reducerea cearcanelor, augmentarea buzelor si pometilor, precum si pentru redefinirea conturului facial. Injectarile cu toxina botulinica reduc ridurile din etajul superior al fetei, in timp ce mezoterapia previne aparitia ridurilor, hidratazeaza si confera pielii fermitate.

Injectari buze

Maestrul de ceremonie” va fi medicul dermatolog Dr. Filis Demirgean, specialist in injectari cu acid hialuronic si botox. O recomanda drept cea mai buna alegere stagiile de pregatire de la Paris, Cannes, Barcelona sau Sofia, precum si profesionalismul, meticulozitatea si devotamentul pentru pacienti. Produsele pe care le utilizeaza apartin celor mai renumite branduri de pe piata, respectiv Filorga si Merz, care asigura rezultate de lunga durata si nicio reactie adversa.

Rezerva acum un loc la ”Beauty Party” si obtine schimbarea pe care ti-ai dorit-o dintotdeauna!

24 septembrie www.garbo.ro

Rezerva acum