Nu ai produse in cos.

Shop

Ridurile, cicatricile și vergeturile au o singură rezolvare: radiofrecvența fracționată eMatrix

 

Oferta_ematrix_ianuarieRidurile, cicatricile și vergeturile reprezintă unele dintre cele mai neplăcute probleme estetice cu care se poate confrunta un pacient. Cute care apar pe față odată cu înaintarea în vârstă, urme lăsate pe pomeți și bărbie de o acnee severă sau linii care brăzdează abdomenul, spatele sau picioarele din pricina modificărilor de greutate, toate sunt afecțiuni dermatologice ce au cauze diferite, însă toate pot fi tratate eficient cu aparatul eMatrix.

eMatrix este un dispozitiv de radiofrecvență fracționată subablativă și reprezintă cea mai avansată metodă de tratament pentru aceste probleme de profunzime ale pielii, dovedindu-și eficiența pe mii de pacienți din întreaga lume.

Cum acționează eMatrix împotriva ridurilor, cicatricilor și vergeturilor?

Acest tratament devine cea mai bună opțiune pentru pacienții deranjați de riduri, dar care nu vor să apeleze la metode invazive precum injectările cu acid hialuronic și toxină botulinică. eMatrix este mult mai puternic decât un peeling chimic și are o perioadă de recuperare mult redusă față de alte lasere, asigurând rezultate excelente în cazul cicatricilor postacneeice. Deasemenea, este cel mai eficient tratament împotriva vergeturilor, reușind să le diminueze considerabil și să ofere pielii un aspect îmbunătățit.

Modul de acțiune este următorul: radiofrecvența fracționată transmisă prin aplicatorul special generează un proces de încălzire în dermul profund, ceea ce determină un răspuns de vindecare din partea țesuturilor pielii, activându-se fibroblastele și sinteza de noi fibre de colagen și elastină. În acest mod, aspectul ridurilor, al cicatricilor și vergeturilor este diminuat!

PROMOȚIE SPECIALĂ LUNA IANUARIE

La început de an, vă oferim un pachet special de 2 ședințe de eMatrix, la care veți primi gratuit 2 ședințe de mezoterapie, combinație de proceduri care va asigura rezultate excelente în tratarea ridurilor, cicatricilor și vergeturilor. Astfel, pentru zona feței, pachetul de 2 sedințe eMatrix (400 de euro) +2 ședințe mezoterapie (240 de euro) va avea prețul de 400 de euro, în timp ce pentru zonele corpului afectate de vergeturi, pachetul de 2 ședințe eMatrix (800 de euro)+2 ședințe mezoterapie (480 de euro) va costa 800 de euro.

Stabiliți acum o consultație gratuită cu medicii noștri dermatologi și profitați acum de această ofertă unică!

Rezerva acum