Nu ai produse in cos.

Shop

Cum să obţii ochi vizibil mai tineri și fără riduri

Ochii tăi au mult de muncă de-a lungul vieţii, începând de la zâmbete şi râsete, până la plâns şi semnele lăsate de expunerea prelungită la soare. Iar pielea din jurul ochilor tăi este extrem de sensibilă, făcând inevitabilă apariţia ridurilor şi liniilor fine, dar şi a ridurilor de tip „talpa gâştei”, numite în limbaj popular şi „laba gâştei”.

Chiar dacă sunt mulţi factori care îşi pun amprenta asupra ochilor tăi, există multe modalităţi de a obţine ochi vizibil mai tineri. Trebuie doar să ştii unde să cauţi soluţiile cele mai bune.

 

1. Elimină pe cât posibil sarea din dieta ta

Sarea cauzează retenţia de apă în zona din jurul ochilor şi poate contribui la acel aspect de ochi umflaţi şi obosiţi. Ca să nu mai spunem că sarea creşte acea tensiue pe care o simţi în spatele ochilor, provocând dureri de cap şi contribuind la un look mult mai obosit.

 

2. Consumă cât mai multe alimente bogate în fier

Spanacul şi ciocolata neagră sunt două surse excelente de fier şi te pot ajuta să ţii cearcănele la distanţă. Adeseori, apariţia acelor cercuri întunecate din zona ochilor sunt un răspuns al corpului tău, datorat tocmai de lipsa fierului din organism. Consumând acasă alimente sănătoase, care conţin fier, vei descoperi un mod simplu de a avea ochi mai tineri şi mai frumoşi.

 

3. Renunță la pensetă şi încetează să îţi mai smulgi firele de păr din zona sprâncenelor.

Acesta este unul dintre cele mai uşoare moduri (şi cele mai omise) de a obţine ochi vizibil întineriţi. Pe măsură ce înaintezi în vârstă, firele de păr din zona sprâncenelor încep să se subţieze şi nu vor mai creşte la fel de groase ca atunci când le pensai.

Un alt argument este că sprâncenele ajută la conturarea feţei tale şi îţi scot în evidenţă ochii. Cu cât sprâncenele sunt mai groase, cu atât ai un aspect mai tineresc. Aşa că menţine pensatul la un nivel minim şi lasă aspectele mai importante, cum ar fi tratamentele faciale antiaging, pe seama profesioniştilor dacă vrei să ai ochi cu un aspect mai tineresc.

 

4. Regula de aur este că ar trebui să îţi hidratezi întotdeauna ochii.

Această etapă ar trebui să facă parte din rutina ta zilnică de înfrumuseţare. Produsele de tipul cremelor şi serumurilor bogate în acid hialuronic te ajută să menţii hidratată pielea din jurul ochilor, iar liniile fine vor fi mai puţin vizibile. Este necesar să îţi hidratezi ochii mai presus de orice, pentru că în caz contrar, toate eforturile tale se vor duce pe apa sâmbetei.

 

5. Alege nuanţa corectă de corector sau concealer.

Aceasta este una dintre cele mai comune greşeli pe care o fac femeile atunci când încearcă să ascundă cearcănele şi să obţină ochi vizibil întineriţi. Dacă concealerul tău de acum nu îşi face treaba bine, s-ar putea să fie nevoie să alegi o formulă mai bună, potrivită tipului tău de ten.

Dacă vrei să îţi acoperi cercurile închise la culoare din jurul ochilor (sau cearcănele pronunţate), alege o nuanţă de corector sau anticearcăn cu tonuri mai galbene, ca să te ajute să acoperi nuanţa vineţie a pielii. Iar dacă ai probleme şi vezi că machiajul ochilor tăi intră în ridurile şi în liniile fine, foloseşte un primer înainte de a aplica orice tip de machiaj.

 

6. Alege injectările cu toxină botulinică de la Clinica Elos şi vei scăpa de ridurile din jurul ochilor.

Injectările cu toxină botulinică reprezintă una dintre cele mai eficiente metode de tratare ale ridurilor şi oferă rezultate excelente.

Medicii Clinicii Elos folosesc doar produse recunoscute pentru calitatea acestora. Produsul nostru conţine toxină botulinică tip A purificată şi se dovedeşte excelent pentru tratarea ridurilor din partea superioară a feţei (frunte, glabelă şi talpa gâştei). Rezultatul durează până la 6 luni, iar studiile clinice atestă că toxina botulinică nu provoacă reacţii adverse.

Fă-ţi acum o programare la Clinica Elos, iar medicii noştri experţi în injectări cu toxină botulinică îţi vor explica pe larg toate beneficiile acestui tratament care te scapă simplu şi rapid de ridurile din jurul ochilor.

Rezerva acum