Nu ai produse in cos.

Shop

Martie, luna femeii și a viselor împlinite

La începutul primăverii, vă așteptăm la clinica Elos Skin&Laser Center să celebrăm împreună frumusețea și feminitatea! Între 1 și 8 martie, organizăm #ElosBeautyParty și vă oferim discounturi de 25% la injectările cu acid hialuronic și toxină botulinică.
Fiecare început de primăvară trezește în noi dorința de schimbare, de a da un refresh look-ului nostru, dar și atitudinii. Automat, un look nou generează o atitudine încrezătoare, optimism și ambiție! Cu altă încredere pășește prin mulțime o femeie care este conștientă de frumusețea ei și și-a depășit propriile limite. De aceea, îți lansăm invitația de a fi și mai fermecătoare și de a simți magia acidului hialuronic și a toxinei botulinice, care îți vor redefini trăsăturile și îți vor conferi aspectul la care visezi de atât de mult timp!
Specialiștii Elos Skin&Laser Center sunt aici să te consilieze în alegerea produselor potrivite pentru tine și a cantității necesare, astfel încât trăsăturile naturale să fie delicat evidențiate, iar defectele să fie ascunse discret, fără a se crea nedoritul efect de ”prea mult” sau un rezultat nenatural. Fie că îți dorești să reduci ridurile din jurul gurii sau ai ochilor, redefinirea pomeților sau mărirea buzelor, clinica Elos Skin&Laser Center dispune de un portofoliu impresionant de produse ale companiei franceze Filorga (acid hialuronic și mezoterapie) și ale celei germane Merz, cu gamele Belotero (acid hialuronic) și Bou Couture (toxină botulinică). Ambele branduri sunt recunoscute la nivel mondial pentru rezultatele lor excelente, efectele de lungă durată și zero efecte adverse, integrându-se perfect în zona injectată.
Brandul Filorga
Pionieri ai mezoterapiei, aducând pe piață cel mai complet cocktail de substanțe nutritive pentru ten – NCTF 135 și NCTF 135 HA – specialiștii de la Filorga au elaborat produse injectabile pe bază de acid hialuronic adaptate în funcție de zonele cărora li se adresează:
MHA 18 – diminuarea ridurilor fine
XHA3 – mărire buze, reducerea ridurilor nazogeniene și a cearcănelor
XHA Volume – augmentarea pomeților, mandibulei sau bărbiei

Brandul Merz
Recent intrate pe piața din România, clinica Elos Skin&Laser Center fiind primul loc în care acestea au apărut, produsele Belotero (acid hialuronic) și Bou Couture (toxină botulinică) s-au remarcat prin durabilitate și adresabilitatea pentru toate zonele feței. Mai mult decât atât, produsele conțin și anestezic (lidocaină), ceea ce face injectarea mult mai comodă pentru pacienți.
Belotero Soft – contur buze, reducerea ridurilor fine
Belotero Balance – augmentare buze și diminuarea ridurilor nazogeniene
Belotero Intense – destinat reduceriii ridurilor profunde
Belotero Volume – augmentare pomeți, redefinirea mandibulei și a tâmplei
Bou Couture – toxină botulinică, destinată reducerii ridurilor din etajul superior al feței (ridurile perioculare și ale frunții)
Deja ai cele două premise atât de importante să alegi clinica Elos Skin&Laser Center pentru procedura de injectare: specialiști extrem de bine pregătiți și produse de înaltă calitate. Rezervă acum un loc în perioada 1-8 Martie la #ElosBeautyParty, când pe lângă discountul de 25% acordat injectărilor cu acid hialuronic și toxină botulinică, te așteptăm cu surprize speciale pentru a sărbători împreună frumusețea!

Rezerva-ți locul aici: https://elos.ro/rezervari/

Rezerva acum