Nu ai produse in cos.

Shop

New Year, New You! 25% Reducere la injectări cu acid hialuronic & toxină botulinică!

winter beauty partyRezervați acum un loc la Winter Holiday Beauty Party și primiți 25% reducere la injectări cu acid hialuronic & toxină botulinică!

În prag de sărbători, pe 9  și 10 decembrie, v-am pregătit un eveniment special în care timp de 2 zile, aplicăm un discount de 25% la procedurile de injectare cu acid hialuronic și toxină botulinică. Oferiți-vă schimbarea la care visați de mult și întâmpinați noul an cu un look nou, mai tânăr și atrăgător!

Se apropie cu pași repezi luna cadourilor și ne pregătim încet, încet de maratoane prin magazine în căutarea celor mai frumoase daruri pentru cei dragi. Cum ar fi să vă opriți un pic din agitația aceasta și să vă acordați vouă înșivă un cadou pe care îl meritați pe deplin: o rezervare la cel mai așteptat eveniment dedicat frumuseții la clinica Elos Skin&Laser Center!

Sub deviza ”New Year, New You”, vă invităm cu mare drag să obțineți schimbarea pe care vi-o doriți cu ardoare. Fie că este vorba de reducerea ridurilor din jurul gurii sau ai ochilor, redefinirea pomeților sau mărirea buzelor, clinica Elos Skin&Laser Center, dispune de un portofoliu impresionant de produse ale companiei germane Merz, gamele Belotero (acid hialuronic) și Bou Couture (toxină botulinică), care au o compoziție specială în funcție de partea feței care urmează să fie injectată. În plus, produsele Merz garantează rezultate de lungă durată și nu au efecte adverse, integrându-se perfect în zona injectată.

Belotero Soft – contur buze, reducerea ridurilor fine

Belotero Balance – augmentare buze și diminuarea ridurilor nazogeniene

Belotero Intense – conține lidocaină și este destinat reduceriii ridurilor profunde

Belotero Volume – augmentare pomeți, redefinirea mandibulei și a tâmplei

Bou Couture – toxină botulinică, destinată reducerii ridurilor din etajul superior al feței (ridurile perioculare și ale frunții)

Pentru obținerea celor mai bune rezultate, nu doar calitatea produsului injectat este importantă. Un element esențial îl reprezintă consultația dinaintea procedurii. De aceea, Dr Filis Demirgean, specialist în injectări, pune accent pe discuția cu pacienții pentru a înțelege ce anume își dorește pacientul, iar acest lucru va determina atât alegerea produsului potrivit, dar și cantitatea necesară pentru un rezultat spectaculos.

Așadar, pe 9 și 10 decembrie, sunteți invitatele noastre la Winter Holiday Beauty Party, când pe lângă discountul de 25% acordat injectărilor cu acid hialuronic, vă așteptăm cu delicatese speciale de sezon pentru a sărbători frumusețea!

Rezervați-vă locul aici: https://elos.ro/rezervari/

Rezerva acum