Nu ai produse in cos.

Shop

Transpiraţia în exces îţi strică zilele de vară? Injecţiile cu toxină botulinică te scapă de disconfort!

injectari_toxina_botulinica_axileChiar dacă ţi se pare greu de crezut că un tratament care a devenit faimos pentru că le ajută pe femei în lupta împotriva ridurilor, toxina botulinică poate în aceeaşi măsură să îţi ofere o soluţie pentru o altă problemă stânjenitoare, mai ales în timpul verii: transpiraţia excesivă în zona axilelor şi nu numai.

S-a făcut chiar şi un studiu pe termen lung cu privire la folosirea injecţiilor cu toxină botulinică în tratarea acestei tulburări extrem de răspândite, cum este traspiraţia excesivă. Iar concluziile au arătat că injecţiile cu toxina botulinică pot reduce transpiraţia din zona axilelor chiar luni sau ani de zile.

Cunoscută în termeni medicali drept hiperhidroză axilară, tulburarea afectează milioane de oameni. Iar persoanele care suferă de această tulburare transpiră de patru ori mai mult decât ar fi normal, pentru a-şi menţine temperatura normală a corpului.

Transpiraţia excesivă – cauze probabile

Există două tipuri de hiperhidroză: hiperhidroză primară (se mai numeşte şi hiperhidroză focală) – cauzează transpiraţie excesivă la nivelul mâinilor, axilelor, feţei şi picioarelor) fără să existe un motiv aparent; şi hiperhidroză secundară (se mai numeşte şi hiperhidroză generalizată) – provoacă transpiraţia excesivă în tot corpul sau pe o zonă mai mare a corpului şi este determinată de o boală sau de un tratament medicametos.

Hiperhidroza primară – cauze

Atunci când corpul este supraîncălzit, când persoana face mişcare sau când se simte mai emotivă decât de obicei sau ca rezultat al activităţii hormonale, atunci o serie de nervi se activează în zona glandelor sudoripare care sunt extrem de numeroase în zone precum picioarele, palmele, faţa şi axilele. Când aceşti nervi sunt suprasolicitaţi, ei provoacă ceea ce se numeşte hiperhidroză. De exemplu, este suficient ca o persoană mai emotivă să se gândească la o situaţie care îi provoacă anxietate, iar rezultatul este transpiraţia excesivă.

Hiperhidroza secundară – cauze

Aceasta este diferită de primul tip de hiperhidroză, în sensul că tinde să se producă pe toată suprafaţa corpului sau într-o zonă generală – nu este vorba de mâini, axile, faţă sau picioare.

Acest tip produce adeseori transpiraţii excesive în timpul nopţii, când persoana doarme. Iar în acest caz, există factori care cauzează hiperhidroza, cum ar fi o boală, o afecţiune mai puţin gravă sau un tratament cu anumite medicamente. Printre cauzele transpiraţiei excesive generalizate se numără: sarcina, diabetul, hipertiroidismul, menopauza, obezitatea, artrita reumatoidă sau o infecţie.

Dacă crezi că suferi de transpiraţie excesivă, mai întâi trebuie să discuţi cu un medic dermatolog specializat în diagnosticul şi tratamentul acestei afecţiuni. Tocmai de aceea este cel mai bine să îi spui medicului tău când ai întâmpinat o problemă cu transpiraţia, astfel încât să găsiţi împreună cele mai bune soluţii pentru a scăpa de disconfort, cum ar fi o serie de injecţii cu toxină botulinică precum cele din oferta Elos Skin & Laser Center.

La Elos Skin & Laser Center beneficiezi de consultaţie medicală absolut GRATUITĂ!

Toxina botulinică tratează cu eficienţă maximă transpiraţia excesivă, iar studiile au demonstrat acest lucru! Toxina botulinică este cea mai modernă şi non-invazivă metodă ce blochează secreţia glandelor sudoripare. Injectarea toxinei se realizează sub anestezie locală sau cutanată pentru un maxim de confort al pacientului.

Efectele tratamentului se instalează începând din a treia zi până cel târziu în ziua a zecea sau a 12-a. De asemenea, efectele durează chiar şi 8-9 luni, suficiente pentru a depăşi zilele cu temperaturi extrem de ridicate din timpul verii. “Este o procedură suportată foarte uşor de pacienţi şi cu o eficienţă maximă”, ne spune medicul dermatolog Filis Demirgean, specialist în injectări la Elos Skin & Laser Center.

În luna august, la Elos Skin & Laser Center beneficiezi si de o reducere de la 500 Euro la doar 350 Euro pentru injectarea axilelor sau palmelor cu toxina botulinica! Programează-te acum şi scapă de această problemă stânjenitoare cu ajutorul injecţiilor cu toxină botulinică.

Rezerva acum