Nu ai produse in cos.

Shop

Transpirație excesivă? Scapă de ea cu ajutorul injecțiilor cu toxină botulinică!

Transpiraţia este un proces natural şi benefic pentru organism. Ce ne facem insa cand suferim de transpiratie excesiva? Este o stare neplăcută ce îţi poate afecta viaţa socială, dar şi pe cea profesională.

Oamenii transpiră mai mult când este cald afară, când fac sport sau ca răspuns la situaţii stânjenitoare, neplăcute sau care îi fac temători sau nervoși. În lume, milioane de oameni – aproximativ 3% din populaţie – suferă de transpiraţie excesivă, însă din lipsă de informare, jumătate dintre ei nu sunt diagnosticaţi sau trataţi. Transpiraţia excesivă sau hiperhidroza, aşa cum este denumită în limbaj medical, reprezintă procesul fiziologic prin care sunt eliminate prin piele toxinele, rezultate în urma proceselor metabolice ale corpului uman.

Dacă consideri că suferi de transpiraţie excesivă, este important să discuți cu un dermatolog care este un medic specializat în diagnosticul şi tratamentul acestei afecţiuni. La Elos Skin & Laser Center beneficiezi de consultatie medicala absolut GRATUITA!

Toxina botulinică tratează cu eficiență maximă transpirația excesivă!

Toxina botulinică este cea mai modernă si non-invazivă metodă ce blochează secreţia glandelor sudoripare. Injectarea toxinei se realizează sub anestezie locală sau cutanată pentru un maxim de confort al pacientului.

Efectele tratamentului se instaleaza de la a 3-a zi până maxim la a 10-12-a zi si dureaza 8-9 luni suficiente pentru a depasi perioada caldurilor mari din timpul verii. Este o procedură uşor suportată de pacienţi şi cu o eficienţă maximă.

In luna iulie, la Clinica Elos beneficiezi si de o reducere de la 500 Euro la doar 350 Euro pentru injectarea axilelor sau palmelor cu toxina botulinica! si scapa de aceasta problema stanjenitoare.

Rezerva acum