Nu ai produse in cos.

Shop

Importanta tratamentelor de preventie antiaging

Trecerea timpului are o consecinta puternica asupra aspectului pielii, care va deveni brazdata de riduri fine, lipsita de fermitate si luminozitate. Imbatranirea cutanata este un proces absolut normal si, in functie de bagajul genetic si stilul de viata se poate manifesta mai devreme si mai acut la unele persoane.

O piele tanara, luminoasa si lipsita de imperfectiuni este un ideal pentru orice femeie.  Pentru indeplinirea acestui ideal este recomandat, intai de toate, ca un specialist sa va evalueze tenul si sa conceapa un plan de tratamente preventie antiaging pe termen lung, completat cu o rutina de ingrijire pentru acasa, care sa mentina rezultatele obtinute in clinica. In conceperea acestui plan, medicii dermatologi din clinica Elos Skin&Laser Center vor tine intotdeauna cont de varsta pacientei, tipul de piele, dar si asteptarile acesteia.

Ce proceduri poate contine planul de tratament antiaging?

Este binecunoscut faptul ca preventia sta la baza starii de sanatate, de aceea este recomandat ca si in cazul sanatatii pielii sa intervenim cu un plan de ingrijire antiaging care sa preintampine imbatranirea cutanata, ridurile si pierderea fermitatii.

Planul de tratamente preventie antiaging din clinica Elos Skin&Laser Center poate contine proceduri menite sa previna semnele imbatranirii si sa amane adancirea ridurilor fine si de expresie. Rezultate excelente le confera tratamente precum Mezoterapia, Baby Botox, Bionutrilift sau Mezobotox.

Mezoterapia. Cocktailul Fillmed pe baza de acid hialuronic (element esential in hidratarea tesuturilor) si peste 50 de vitamine, antioxidanti si aminoacizi va hidrata tenul si va diminua ridurile fine. Dupa un set de 5 sedinte, efectuate la 2 saptamani, tenul va fi pe deplin hidratat si tonifiat.

Baby Botox. Aceasta este varianta “junior” a injectarii cu toxina botulinica si poate fi utilizata de la primele semne de adancire a ridurilor de expresie din etajul superior al fetei. Se utilizeaza o cantitate mai mica de toxina botulinica decat in mod uzual, pentru a reduce ridurile si liniile fine, intr-un mod discret. Si nu, nu creeaza absolut deloc dependenta si fata nu va “pica” in cazul in care nu o veti mai utiliza.

Bionutrilift. Aceasta procedura se bazeaza pe combinarea injectarilor cu acid hialuronic cu clasica mezoterapie si are urmatoarele efecte: produce un efect de lifting, stimuleaza fibroblastele si productia de colagen, imbunatatind calitatea pielii. Protocolul recomandat este de 2 sedinte, efectuate la interval de 3 luni.

Mezobotox. In cadrul acestui tratament, se combina substanta destinata mezoterapiei cu toxina botulinica, prin diluarea unei cantitati mici de toxina botulinica in substanta utilizata in cadrul mezoterapiei. Procedura hidratateaza intens si tonifiaza pielea, reduce ridurile si porii dilatati. Microinjectarile realizate in straturile superficiale ale pielii vor avea efecte extraordinare pentru ten, care va deveni vizibil intinerit, hidratat si tonifiat.

In completarea planului de tratamente din clinica Elos Skin&Laser Center, specialistii nostri va recomanda sa urmati si urmatoarele sfaturi:

Odihniti-va suficient. Cele 8 ore de somn pe noapte ajuta la regenerarea celulara si la un aspect sanatos al pielii.

Utilizati creme cu factor de protectie. Este binecunoscut faptul ca soarele este un inamic al pielii si contribuie la imbatranirea prematura, de aceea trebuie sa utilizati o crema cu factor inalt de protectie, indiferent de sezon.

Adaugati cat mai multi antioxidanti in dieta. Acestia lupta impotriva radicalilor liberi si mentin pielea luminoasa. Consumati cat mai multe legume si fructe verzi, carne de peste si cereale integrale.

Reduceti nivelul de stres. Oricat ar parea de dificil, este necesar sa evitam cat de mult se poate stresul si sa ne gasim cat mai multe clipe de relaxare, pentru o stare emotionala pozitiva.

Pentru recomandarea celui mai potrivit protocol de tratamente pentru un ten tanar si lipsit de riduri, programati acum o consultatie gratuita in clinica Elos Skin&Laser Center.

Rezerva acum