Te gândești de mult la asta, însă nu ai curaj.

Te tentează, dar îți imaginezi ce vor zice cei din jurul tău.

Se află pe lista ta de dorințe, totuși te gândești la efectele adverse.

Este vorba despre injectări cu acid hialuronic și toxină botulinică, unul dintre cele mai dezbătute subiecte din industria estetică. Dar mai mult decât a fi un subiect controversat, aceste proceduri sunt motivul pentru care foarte multe femei, dar și bărbați, au renunțat la complexe!

Este momentul să afli răspunsul la orice întrebare legată de această intervenție, de aceea clinica Elos Skin&Laser Center te invită la o consultație gratuită (care nu implică obligativitatea achizitionării vreunui tratament), în cadrul căreia vei sta de vorba cu medicul dermatolog Dr Filis Demirgean, specialist în injectări cu acid hialuronic și toxină botulinică. Îți va fi explicat concret cum decurge o astfel de procedură, ce se întâmplă după intervenție și care sunt reacțiile post tratament. De asemenea, în funcție de dorințele tale, fie că îți dorești eliminarea ridurilor, augmentarea buzelor sau a pomeților, Dr Filis Demirgean îți va recomanda cantitățile și produsele ideale, astfel încât rezultatul final să fie unul natural, discret și în acord cu fizionomia ta! Și, cel mai important, vei primi un discount de 15% pentru injectările cu acid hialuronic și toxină botulinică!

La clinica Elos Skin&Laser Center, aveți siguranța utilizării unor produse de top pe bază de acid hialuronic și toxină botulinică, respectiv ale brandurilor Filorga și Merz. Unirea acestor două branduri în clinica noastră înseamnă produse special destinate pentru fiecare tip de procedură, respectiv eliminarea ridurilor fine sau adânci, din jurul ochilor sau ai gurii, diminuarea cearcănelor, augmentarea buzelor sau pomeților, conferirea de volum pentru zone delicate precum tâmplele ori bărbia. Pentru corectarea fiecărei zone a feței sunt concepute produse specifice, ceea ce înseamnă zero efecte adverse, perioadă mică de refacere a țesuturilor și rezultate de lungă durată!

Fă-ți o programare pentru consultație gratuită acum: https://elos.ro/rezervari/