injectari_toxina_botulinicaOdată cu vârsta de 30 de ani, aspectul tenului este un motiv de frământare pentru mulți dintre noi. Este momentul când ridurile din jurul ochilor sau frunții încep să își facă din ce în ce mai mult simțită prezența, iar gradul de nemulțumitre fața de propriul aspect crește. Ne dorim foarte mult o schimbare, însă din lipsă de timp amânăm acest lucru, gândindu-ne că nu ne-am permite o perioadă de recuperare după o intervenție invazivă împotriva ridurilor, când sunt atâtea lucruri de rezolvat.

Trebuie să aflați că nu toate procedurile contra ridurilor impun perioade de recuperare sau lasă urme. Injectările cu toxină botulinică sunt agreate de către pacienții clinicii Elos Skin&Laser Center tocmai pentru motivul că nu durează mult (aproximativ 10 minute), nu necesită anestezie, perioadă de recuperare și nu lasă cicatrici sau vânătăi, ca în cazul unei operații estetice. Astfel, la clinica Elos Skin&Laser Center se pot realiza injectări cu toxină botulinică chiar și în pauza de masă de la birou, după care vă puteți relua liniștiți activitățile.

La Elos Skin&Laser Center, beneficiezi de injectări cu toxină botulinică care se realizează cu ace foarte fine, astfel încât durerea resimțită este minimă și nu există urme post intervenție.

Rezultatele se observă mai bine la câteva zile (aproximativ 5-7 zile) după administrarea tratamentului. Îmbunătățirea aspectului zonelor tratate este progresivă și durează între 4 și 6 luni. Efectul tratamentului este vizibil după prima ședință, dar, pentru a menține efectul pe o perioadă cât mai lungă, este indicată repetarea procedurii la un interval de 4 – 6 luni, de cel puțin 3 ori.

Așadar, aveți toate motivele să scăpați de complexe și să vă lăsați pe mâna specialiștilor Elos Skin&Laser Center!