Skip to Content

Mărirea buzelor este o procedură estetică ce te poate ajuta într-un timp foarte scurt să obţii buze mărite, mai frumoase şi cu mai mult volum. În prezent, un filler dermal injectabil este cea mai folosită metodă pentru augmentarea buzelor.

Există mai multe tipuri de fillere dermale (sau substanţe de umplere) care pot fi injectate în buzele pacientelor şi în zonele din jurul gurii. Dar cei mai mulţi medici dermatologi sunt de acord că cele mai eficiente fillere din ziua de astăzi sunt produsele care conţin substanţe similare cu acidul hialuronic. Acesta este o substanţă care se găseşte în mod natural în corp şi contribuie la volumul mărit al buzelor.

Fillerele pe bază de acid hialuronic pot îmbunătăţi vizibil aspectul buzelor tale, oferindu-le formă, structură şi volum. O dată ce buzele sunt mărite, ele sunt şi mai bine definite şi chiar mai bine conturate decât înainte de a fi injectate cu substanţa de umplere.

Ce fel de acid hialuronic folosim pentru mărirea buzelor la Clinica Elos?

Buzele subţiri şi lipsite de volum nu mai sunt de acum o problemă. Apelând la un tratament cu acid hialuronic reticulat, de la renumitul brand Filorga, poţi obţine chiar astăzi buzele pe care le-ai visat dintotdeauna. În acest articol îţi vom prezenta în detaliu ce presupune tratamentul de mărire a buzelor cu acid hialuronic şi ce rezultate îţi oferă.

La Clinica Elos, medicii noştri dermatologi folosesc produse de la brandul Filorga, care a devenit renumit la nivel mondial graţie performanţelor sale în domeniul medicinei estetice. Filorga este, de fapt, un concept care a luat naştere în Franţa şi are o paletă largă de produse pe bază de acid hialuronic. Aceste produse conţin numeroase substanţe cu proprietăţi extraordinare, menite să redefinească trăsăturile buzelor tale.

Aceste fillere dermale folosite de specialiştii clinicii Elos conţin acid hialuronic reticulat, lent absorbabil, şi îţi oferă rezultatele excelente şi durabile. Aceste fillere conţin acid hialuronic de diferite concentraţii, asigurând rezultate imediate şi de lungă durată, astfel ca tu să fii mereu mulţumită de aspectul buzelor.

La ce să te aştepţi în timpul procedurii de mărire a buzelor

Tratamentul de mărire a buzelor cu acid hialuronic injectabil poate fi efectuat foarte rapid în cabinetul medicului dermatolog, fără ca pacienta să aibă nevoie de o perioadă de recuperare. Înainte ca buzele să fie injectate, specialistul poate aplica o cremă sau un agent cu efect anestezic, pentru a ameliora disconfortul. Uneori pot fi administrate substanţe injectabile înainte de tratament pentru a amorţi complet buzele. Ele sunt similare cu acele injecţii de anestezic pe care ţi le face medicul dentist pentru a-ţi amorţi gura.

După ce medicul dermatolog marchează cu atenţie zonele care urmează să fie injectate, câteva ace foarte fine sunt apoi folosite pentru a injecta acidul hialuronic în buzele. În funcţie de cantitatea de produs (adică de acid hialuronic) utilizată, procedura durează între 10 şi 30 de minute.

Imediat după injectare, medicul îţi va oferi un pacheţel cu gheaţă pentru a uşura disconfortul şi pentru a ţine sub control o posibilă umflare a zonei tratate. Dar reţine: nu trebuie să apeşi prea tare pe zona injectată.

Se recomandă să eviţi folosirea unui ruj sau a unui balsam ori a altor produse similare imediat după procedura de augmentare a buzelor.

După injectarea buzelor cu acid hialuronic, pot apărea echimoze şi edeme, care se vor calma după 24-72 de ore. Rezultatul final, spun medicii dermatologi, va fi vizibil după 10 zile de la intervenţie, atunci când pacienta va reveni pentru un control, în cadrul căruia se va stabili dacă mai este necesar un retuş.

Ce beneficii are mărirea buzelor cu acid hialuronic?

Fillerul este injectat în buzele tale şi, prin urmare, le îngroaşă, le face mai mari şi şterge acele riduri fine mici de pe buze precum şi pe cele din jurul lor. Dacă este necesar, acidul hialuronic este injectat în buza superioară şi/sau în buza inferioară. Acest truc oferă mai mult volum buzei. Rezultatele injectărilor cu acid hialuronic în buze sunt vizibile imediat.

O dată ce a fost injectat, acidul hialuronic conturează şi dă o formă uniformă ţesuturilor de la nivelul buzelor. În plus, beneficiile folosirii fillerelor cu acid hialuronic sunt multiple, pe lângă faptul că îţi oferă un contur frumos al buzelor:

* control în ceea ce priveşte volumul buzei: cantitatea de substanţă injectată poate fi stabilită înainte, astfel că medicul dermatolog are un control mai bun şi ştie cât volum este creat în buzele tale în timp ce injectează acidul hialuronic.

* un ritm gradual al tratamentului – aceste injectări cu acid hialuronic pentru mărirea buzelor pot fi făcute gradual, în timpul unor şedinţe diferite, până când pacienta ajunge la rezultatele dorite.

* pielea se învineţeşte mai puţin: comparativ cu alte fillere dermale, există mai puţine zone umflate sau învineţite după acest tratament.

* efecte de durată: acidul hialuronic este o moleculă care se resoarbe, aşadar efectele injectării în buze sunt temporare şi durează, în medie, 6-8 luni, în funcţie de tipul de acid hialuronic utilizat de medicul dermatolog.

* acidul hialuronic reticulat se reabsoarbe lent – brandul francez Filorga este unul dintre liderii mondiali în ceea ce priveşte produsele injectabile pe bază de acid hialuronic, iar cel utilizat la Clinica Elos este un acid hialuronic reticulat, cu o structură moleculară superioară celorlalte ingrediente existente pe piaţă; asta înseamnă că produsul nostru asigură un grad lent de reabsorbţie şi oferă rezultate care se prelungesc până la 9-12 luni.

* reacţiile alergice sunt puţin probabile: deoarece fillerele pe bază de acid hialuronic sunt realizate din substanţe similare celor care se găsesc în mod natural în corpul uman, acestea au şanse mici să îţi provoace o reacţie alergică. Dar dacă eşti alergică la lidocaină, spune-i medicului tău dermatolog înainte să înceapă tratamentul pentru mărirea buzelor.

* timpul de recuperare este mic: indiferent de tehnica folosită de medici, într-o mică măsură pot apărea umflături şi uneori gura se poate învineţi. Dar aceste efecte neplăcute ar trebui să dureze doar câteva zile, cel mult o săptămână.

Fă-ți o programare pentru consultație gratuită cu medicul specializat in injectari cu acid hialuronic al Clinicii Elos. In plus, in luna ianuarie, beneficiezi de 20% Discount la acidul hialuronic din gama Filorga Medical : https://elos.ro/rezervari/

 

0 2
Call Now Button