Nu ai produse in cos.

Shop

Dr. Alina Vancea

Medic dermatolog

Dr. Alina Vancea este un medic dermatolog cu experienta in tratamente injectabile si proceduri laser, care si-a dezvoltat cunostintele si abilitatile prin participarea la multiple congrese si workshopuri si utilizeaza echipamente si tehnici de ultima generatie pentru a asigura tratamente eficiente si confortabile pentru toti pacientii clinicii #elos.

 

Este un medic dermatolog care pune accent pe construirea unei relatii de incredere cu fiecare pacient si intelege nevoile si preocuparile individuale ale fiecaruia. Cu pasiune pentru sanatatea si frumusetea pielii, este extrem de atenta la detalii, asigurandu-se ca fiecare procedura este efectuata cu precizie si grija. 

Interviu cu specialistul

Ce v-a determinat sa alegeti o cariera in domeniul estetic?

Alegerea unei cariere in acest domeniu a fost motivata de dorinta de a combina arta cu stiinta pentru a ajuta oamenii sa-si imbunatateasca aspectul si, implicit, increderea in sine. Cred cu tarie ca frumusetea exterioara poate avea un impact profund asupra starii de bine si asupra calitatii vieții. Fiecare pacient reprezinta o poveste unica si o provocare diferita, ceea ce face ca acest domeniu sa fie extrem de dinamic si interesant.

De asemenea, domeniul estetic este in continua evolutie, oferind mereu oportunitati de a invata si de a adopta noi tehnologii si tratamente.

Care sunt principalele provocari intalnite in practica dvs.?

Principalele provocari din practica mea sunt legate de gestionarea asteptarilor pacientilor si de abordarea cazurilor mai complexe. Uneori, pacientii vin cu asteptari foarte mari si este esential sa comunicam clar si sincer despre posibilitatile si limitarile tratamentelor disponibile. O alta provocare este sa ma mentin la curent cu cele mai noi tehnologii si tratamente din domeniu, deoarece acesta evolueaza rapid si necesita o formare continua.

Care este abordarea dvs. fata de pacient si cum reusiti sa personalizati tratamentele in functie de nevoile fiecaruia?

Abordarea mea fata de pacient se bazeaza pe empatie si comunicare deschisa. Intotdeauna incep printr-o conversatie detaliata cu pacientul pentru a intelege dorintele si asteptarile acestuia.

Imi concentrez eforturile pe crearea unei combinatii optime de proceduri si tratamente, personalizate pentru a raspunde nevoilor fiecarui pacient. Astfel, ma asigur ca nu doar rezultatele sunt excelente, ci si ca pacientii se simt in siguranta si increzatori pe tot parcursul experientei lor cu mine.

Ce tratament #elos va place cel mai mult?

Cand vine vorba de tratamente, cel pe care il prefer cel mai mult si pe care il fac cel mai des este botoxul. Botoxul este extrem de eficient pentru reducerea ridurilor si liniilor fine, oferind un aspect intinerit si natural. Acesta este un tratament popular deoarece ofera rezultate rapide si vizibile, iar pacientii apreciaza simplitatea si eficacitatea procedurii.

Un sfat pentru cei care incearca un tratament prima data?

Un sfat pentru pacientii care isi doresc un tratament ar fi sa comunice deschis si sincer cu medicul lor. O comunicare clara si deschisa poate clarifica orice intrebari sau preocupari pe care le au si poate contribui la un plan de tratament mai eficient si mai adaptat nevoilor individuale.

Mezoterapie Terapia Cellenis Hydrafacial Intraceuticals Skin Tightening Laser Nd:YAG Laser Thulium Lase MD Epilare Laser Alexandrite Epilare Laser Dioda Epilare Laser Nd:YAG
Rezerva acum