În timp ce majoritatea sistemelor de epilare definitivă au ca principală contraindicație expunerea la soare, platforma Elysion Pro luptă împotriva firelor de păr nedorite chiar și pe perioada sezonului cald, pe orice tip de piele, inclusiv pe cea bronzată.

Elos Skin&Laser Center se numără printre puținele clinici din București, și chiar din România, care dețin un astfel de aparat, capabil să realizeze tratamente de epilare definitivă pe timpul verii, fără a interzice expunerea la soare.

Cum distruge laserul diodă firele de păr nedorite?

Bazat pe principiul fototermolizei selective, Elysion Pro difuzează raza laser în profunzimea rădăcinii firului de păr, aceasta fiind absorbită de melanină. În felul acesta temperatura crește considerabil în interiorul firului de păr, cee ce determină distrugerea acestuia. Eliberând căldura mai rapid decât foliculul pilos, pielea nu are de suferit și nu există riscul apariției arsurilor sau hiperpigmentațiilor.

Avantajele pe care le ai atunci cand alegi epilarea definitiva cu laserul dioda

  • Se poate realiza pe pielea bronzată și nu impune restricții în ceea ce privește expunerea la soare înainte/după tratament.
    Pentru siguranță maximă, specialiștii Elos Skin&Laser Center, recomandă pacienților să evite expunerea la soare 3-5 zile pre și post tratament, o perioadă extrem de scurtă în comparație cu celelalte metode de fotoepilare care impun o perioadă de minimum 4 săptămâni.
  • Timp redus de tratament. Impulsurile sunt livrate rapid și în mod egal pe zona tratată, fără a fi necesară suprapunerea lor, ca în cazul altor proceduri de fotoepilare.
  • Sistemul de răcire ”Crystal Freeze” face tratamentul foarte bine tolerat de pacienți, gradul de durere resimțit fiind minim.

Câte ședințe sunt necesare?

Pentru obținerea celor mai bune rezultate este recomandat un protocol de 6 ședințe, care se realizează la un interval de 6-8 săptămâni. După terminarea acestui set de ședințe, sunt indicate ședințe de întreținere la 6-12 luni, pentru că o parte din foliculii aflați în stare latentă se pot reactiva ca urmare a schimbărilor hormonale.

Programati-va acum si profitati de pachetele limitate la epilarea definitiva cu laserul dioda!

  • Pachet 6 sedinte 2 zone la alegere: 30% Discount (exemplu pachet 6 sedinte axile + inghinal, pret special 420 euro, de la 600 euro)
  • Pachet 6 sedinte 3 zone la alegere: 50% Discount (exemplu pachet 6 sedinte axile + inghinal + picioare, pret special 870 euro, de la 1.740 euro)
  • Pachet 6 sedinte Full Body65% Discount (pret special 1.500 euro, de la 4.200 euro)