Nu ai produse in cos.

Shop

Politica de confidentialitate

Informare/ declaratie consimtamant in contextul prelucrarii datelor cu caracter personal 

SC AM MEDICAL BEAUTY ESTETIC SRL, RO 18833739, J40/11130/2006, cu sediul in Bucuresti, Sector 1, Strada Clucerului, nr 55, etaj 1, apartament 1, este o persoana juridica romana care are ca obiect principal de activitate: activitati remodelare corporala.

SC AM MEDICAL BEAUTY ESTETIC SRL  respecta confidentialitatea tuturor clientilor nostri si va trata /prelucra datele personale in conditii de securitate adecvata. Datele cu caracter personal primite direct de la dumneavoastra vor fi prelucrate in functie de optiunea exprimata prin prezentul document, si doar daca este necesar, in vederea scopului mentionat mai jos.

Principii de protectie a datelor

Datele cu caracter personal sunt: numele si prenumele, adresa de corespondenta, telefon, fax, e-mail, istoric medical si diagnostice.
Persoanele vizate sunt: pacientii clinicii, imputerniciti, persoane de contact de afaceri si ai institutiilor publice.
Colectarea datelor personale se va face numai in scopurile specificate, explicite si legitime ( prezentate la pct. 4)  Datele nu vor fi procesate catre terti intr-o maniera incompatibila cu acele scopuri;
Datele personale vor fi exacte, iar acolo unde este necesar, actualizate;
Procesarea datelor personale se va face într-o maniera legala, corecta si transparenta;
Toate datele personale vor fi pastrate confidential si stocate intr-o maniera ce asigura securitatea necesara, in acord cu reglementarile prevazute de lege;
Persoanele vizate au dreptul de a solicita accesul la datele personale, rectificarea si stergerea acestora, impotrivirea sau restrictionarea de la procesarea datelor, cat si de la dreptul de portabilitate al datelor.

Colectarea datelor personale

Numele si prenumele dvs., adresa de e-mail, adresa postala, numarul de telefon si alte date de contact similare
Conturi bancare
Istoric medical si diagnostice

Scopul colectarii datelor cu caracter personal

Obligatii legale in vederea intocmirii contractelor de vanzare-cumparare si a facturilor
Intocmirea fiselor de pacient, programarea pacientilor si informarea asupra programarilor acestora
Promovare si desfasurare de manifestari, campanii promotionale, comunicari comerciale prin orice mijloc de comunicare, doar cu consimtamantul dumneavoastra expres, neechivoc, liber, informat si anterior exprimat, cu respectarea drepturilor dumneavoastra stabilite de legislatie si specificate in prezentul document
Destinatarii datelor in afara de dumneavoastra pot fi autoritati publice centrale si locale, autoritati judecatoresti, politie, parchet (in limitele prevederilor legale sau ca urmare a unor cereri intemeiate si expres formulate)

Utilizarea datelor personale

Vom utiliza datele personale numai pentru scopul in care au fost colectate si vom stoca datele doar atat cat este necesar pentru scopul mai sus mentionat.
Vom pastra informatiile clientului pana cand acesta isi va exprima dezacordul, pentru oricare din scopurile mentionate mai sus
Accesul la datele personale este strict limitat personalului SC AM Medical Beauty Estetic SRL, asociatilor care detin autorizatia necesara si nevoia clar definita pentru utilizarea datelor.

Continut inglobat de pe alte situri web

Articolele din acest site pot include continut inglobat (de exemplu, videouri, imagini, articole etc.). Continutul inglobat de pe alte situri web se comporta exact la fel ca si cum vizitatorii au vizualizat un alt sit web.

Aceste situri web pot sa colecteze date despre tine, sa foloseasca cookie-uri, sa inglobeze urmarirea suplimentara a tertilor si sa-ti monitorizeze interactiunea cu continutul inglobat, inclusiv sa-ti urmareasca interactiunea cu continutul inglobat daca ai un cont si esti autentificat in acel site web.

Analitice

Acest website utilizeaza colectarea datelor referitoare la comportamentului utilizatorilor in website, in vederea imbunatatirii serviciilor oferite. Apelam la module oferite de:

Cum iti protejam datele

Datele sunt protejate la nivelul standard de criptare, oferit de platforma utilizata si serviciile de gazduire ale website-ului. Website-ul beneficiaza si de un certificat SSL ce asigura o securizare suplimentara informatiilor implementate in website.

Ce proceduri avem la dispozitie pentru incalcarea securitatii datelor

Website-ul are posibilitatea de raportare interna a eventualelor erori.

Puteti exercita conform legii drept de opozitie sau de stergere a datelor prelucrate, de rectificare, de restrictionare a prelucrarii, va puteti adresa in acest scop adresei noastre oficiale care apartine doamnei Gate Monica Maria, responsabilul  numit  cu protectia datelor din partea societatii noastre – monica@elos.ro. Prin citirea, completarea si semnarea acestui document, dumneavoastra confirmati ca ati fost informat cu privire la drepturile de care beneficiati si va  exprimati, pe baza optiunii de mai jos consimtamantul in mod expres, neechivoc, liber si informat cu privire la prelucrarea datelor mele cu caracter personal,prin orice mijloc de comunicare, inclusiv  comunicatii electronice.

Data Protection Officer

Gate Monica Maria

Rezerva acum