epilare definitiva pretVara, mai mult ca niciodată, femeile simt presiunea îndepărtării firelor de păr nedorite. Ținutele șic și vaporoase de vară se ”asortează” doar cu o piele fină, de aceea aproape zilnic se preocupă de această activitate, consumând timp și energie prețioase. Pentru că știm cât de importantă este pentru voi frumusețea și finețea pielii, Elos Skin&Laser Center vă oferă în luna august pachete de epilare definitivă cu cele mai eficiente lasere la ora actuală, la cele mai avantajoase prețuri, cu până la 65% discount!

Elos Skin&Laser Center dă startul sezonului de epilare definitivă! Fiind un centru de excelență în epilarea definitivă și având în portofoliu cele mai performante platforme laser de pe piață și cei mai bine pregătiți medici dermatologi în utilizarea laserelor, clinica Elos devine prima alegere atunci când luați hotărârea să începeți ședințele de epilare definitivă. Varietatea laserelor, respectiv Alexandrite și Nd:YAG (platforma GentleMax Pro, de la Syneron Candela) și laserul diodă, asigură adresabilitate pentru orice tip de pacient, indiferent dacă este vorba de pacienți cu piele albă și fir de păr negru, roșcat sau minimum pigmentat, precum și pentru pacienții cu fototip închis, cu piele bronzată sau care urmează să se expună la soare. Astfel, platforma GentleMax Pro este versatilă și se adresează oricărui fototip (de la I la VI) și elimină și firele de păr blonde, în timp ce laserul diodă poate fi realizat și pe timpul verii pentru că nu interzice expunerea la soare înainte și după procedură. Astfel, nu va fi necesar să întrerupeți procedura în sezonul cald, așa cum impun majoritatea sistemelor de epilare definitivă.

Care metodă este cea mai potrivită pentru voi? Puteți afla în urma unei consultații gratuite cu specialiștii noștri!

Pachete speciale epilare definitivă GentleMax Pro

  • Pachet Full Body 6 ședințe (brate, axile, picioare, inghinal total, abdomen, lombari, fese + 5 zone mici *la alegere) – 2.000 euro (discount 65%)
  • Pachet  6 ședințe 3 zone (inghinal, axile, gambe) – 720 euro (discount 50%)
  • Pachet 6 ședințe 2 zone (inghinal, axile) – 504 euro (discount 30%)

 

Pachete speciale epilare definitivă laser diodă

  • Pachet Full Body 8 ședințe (brate, axile, picioare, inghinal total, abdomen, lombari, fese + 5 zone mici *la alegere) – 1.650 euro (discount 65%)
  • Pachet 8 ședințe 3 zone (inghinal, axile, gambe) – 840 euro (discount 50%)
  • Pachet 8 ședințe 2 zone (inghinal, axile) – 560 euro (discount 30%)

 

Așadar, profitați de cea mai avantajoasa oferta a verii și rezervați-vă acum o pachetul dorit!