Nu ai produse in cos.

Shop

Termeni si conditii de utilizare 

Website-ul www.elos.ro este operat de:

SC AM MEDICAL BEAUTY ESTETIC SRL : societate cu raspundere limitata organizata si funcționand in conformitate cu legile din Romania, cu sediul social in Bucuresti, Strada Clucerului, nr. 55, sector 1, România, inregistrata la Registrul Comertului Bucuresti sub nr. J40/11130/2006, cod unic de inregistrare RO18833739 (denumita in continuare „Clinica Elos Skin & Laser Center”), numar de telefon 021.236.23.26/ 0729.232.889, adresa de e-mail  clinica@elos.ro

Prezentul document stabileate termenii si conditiile de utilizare a website-ului www.elos.ro (denumit in continuare “website”). Va rugam sa cititi cu atentie Termenii si Conditiile inainte de a utiliza acest website si de a efectua orice comanda prin intermediul acestuia.

Clinica Elos Skin&Laser Center isi rezerva dreptul de a modifica in orice moment Termenii si Conditiile, fara o notificare prealabila. Clinica Elos Skin&Laser Center isi rezerva dreptul de a modifica sau de a adauga noi reguli si restrictii in ceea ce priveste continutul Website-ului, in orice moment, fara o notificare prealabila.

Definitii

Pacientul – este persoana care utilizeaza serviciile in cadrul clinicii Elos Skin&Laser Center

Personalul Elos Skin&Laser Center- inseamna angajatii clinicii si colaboratorii de orice fel ai acesteia.

Principii aplicabile pacienților

Serviciile clinicii Elos Skin&Laser Center pot fi accesate de catre Pacienti, de regula, de luni pana vineri in intervalul orar 09.00 – 21.00 si sambata in intervalul 10.00-15.00, in cadrul clinicii Elos Skin&Laser Center, in conditiile comunicate periodic de catre clinica Elos Skin&Laser Cemter, disponibile pe website. Clinica Elos Skin&Laser Center poate modifica programul de funcționare dupa cum va considera de cuviinta.

Accesarea serviciilor se efectueaza pe baza de programare telefonica efectuata la numarul: 021.9313 sau 0729232889 conform programului comunicat pe site-ul www.elos.ro, precum si in locatia Elos Skin&Laser Center conform programului de functionare a locatiei respective.

Transmiterea notificarilor, facturilor si corespondenta purtata cu Pacientul de catre reprezentantii clinicii Elos, se va face la datele de contact mentionate in fisa de pacient sau declarate pe website pentru care si-a exprimat consimtamantul in acord cu Regulamentul UE nr. 679/2016, cunoscut drept Regulamentul General privind Protectia Datelor Personale (GDPR).

Ne rezervam dreptul de a refuza serviciul oricui, din orice motiv, in orice moment.

ACURATETEA, DEPLINATATEA SI ACTUALITATEA INFORMATIILOR

Clinica Elos Skin&Laser Center nu este responsabila daca informatiile puse la dispozitie pe acest site nu sunt exacte, complete sau actuale. Materialul de pe acest site este furnizat numai pentru informatii generale si nu trebuie sa fie invocat sau utilizat ca singura baza pentru luarea deciziilor fara a consulta alte surse. Orice incredere in materialele de pe website este pe propriul dvs. risc.

MODIFICARI ALE SERVICIILOR SI PRETURILOR

Preturile pentru serviciile noastre pot fi modificate fara notificare. Clinica Elos Skin&Laser Center isi rezerva dreptul, in orice moment, de a modifica sau de a intrerupe furnizarea de servicii fara notificare, in orice moment. Vor face exceptie clientii care au achizitionat deja abonamente de tratamente.

Nu vom fi raspunzatori fata de dvs. sau fata de niciun tert pentru orice modificare, modificare de pret, suspendare sau intrerupere a serviciiilor din clinica.

ERORI, INEXACTITATI SI OMISIUNI

Ocazional pot exista informatii pe website care contin erori tipografice, inexactitati sau omisiuni care se refera la descrierile produselor, preturile, promotiile, ofertele. Ne rezervam dreptul de a corecta erorile, inexactitatile sau omisiunile si de a schimba sau actualiza informatii.

INTERDICTII IN UTILIZARE

Este interzis sa preluati continutul acestui website fara sa ne instiintati inainte. Este interzis sa utilizati website-ul sau continutul acestuia pentru orice scop ilegal, sa incalcati drepturile noastre de proprietate intelectuala sau drepturile de proprietate intelectuala ale altora.

Site-ul este destinat vizitatorilor (persoane care nu au calitatea de pacienti) cat si pacientilor clinicii Elos Skin&Laser Center.

Prin accesarea website-ului si/sau a accesarii serviciilor furnizate de clinica Elos Skin&Laser Center, utilizatorii consimt sa respecte continutul prezentului document precum si legislatia in vigoare aplicabila in jurisdictia furnizorului de servicii.

Tentativele de acces neautorizat la website, incluzand orice incercare de a accesa datele personale ale unui pacient, de a modifica continutul website-ului, de a accesa website-ul prin dispozitive sau programe automate, de a modifica structura sau de a dezasambla software-ul intr-o forma perceptibila, de a copia sau cita din continutul website fara indicarea sursei vor fi considerate tentative de fraudare a website-ului si vor fi raportate de indata autoritatilor competente. 

Informatiile inscrise pe website au caracter informativ si trebuie tratate ca atare. Orice utilizare a acestora in contradictie cu prezentul document, fara acordul scris al Elos Skin&Laser Center, este interzisa, fiind considerata furt de proprietate intelectuala si atrage raspunderea in conformitate cu prevederile legale incidente.
  
Elos Skin&Laser Center are libertatea de a gestiona informatiile publicate pe website, fara a fi nevoit sa aduca justificări pentru aceasta.

Acest document reprezinta acordul de vointa dintre dumneavoastra si Elos Skin&Laser Center, acceptat si asumat a fi respectat pentru utilizarea website-ului si pentru a beneficia de serviciile pe care vi le ofera clinica Elos Skin&Laser Center. Prin accesarea website-ului, agreati ca utilizatorul trebuie sa aiba in vedere faptul ca este o persoana intru totul responsabila, constienta de si care isi asuma toate actiunile sale de utilizare a website-ului, precum si efectele aferente actiunilor sale.

Rezerva acum