Sunt întrebată în mod constant cum pot fi diminuate culoarea vineție și aspectul de ochi umflați. Cercurile de nuanțe închise și umflăturile de sub pleoapa inferioară pot avea mai multe cauze, cele mai comune fiind lipsa de odihnă, stresul sau o alimentație precară.

Trebuie să avem o grijă deosebită pentru aspectul ochilor noștri, mai ales că aspectul umflat și culoarea vineție îmbătrânesc tenul și adaugă ani buni la vârsta noastră reală. Piața este suprasaturată de creme și remedii naturiste împotriva cearcănelor și pungilor de sub ochi, însă niciuna dintre variante nu funcționează pe măsura așteptărilor, atât timp cât problema nu este tratată în profunzime.

Intraceuticals-antioxidant-BoosterDe aceea, recomand tratamentul Intraceuticals cu booster Antioxidant, care va revitaliza complet zona ochilor, reducând cearcănele și aspectul de ”puffy eyes”. Prin intermediul oxigenului hiperbaric, este transportat în dermul profund acid hialuronic și unul dintre cei mai puternici antioxidanți naturali (extras din planta Kakadu Plum, ce se regăsește în pădurile exotice australiene), care va funcționa ca o veritabilă cură de detoxifiere pentru piele. Aspectul ochilor va fi complet revigorat, reducându-se umflăturile, iar culoarea vineție va dispărea. În plus, pielea va fi hidratată intens, va deveni mai fermă și mai luminoasă.

Recomand un set de 6 ședințe Intraceuticals cu booster Antioxidant efectuate o dată pe săptămână, iar în completare, pentru cele mai bune rezultate, pacienții pot folosi acasă Antioxidant Booster cremă.