Lifting Facial Hifu

Aparatul 10Thera face parte din noua gama de aparatura medical estetica non-invaziva din clinica Elos Skin&Laser Center. Fiind intotdeauna receptivi la dorintele pacientilor nostri si pentru ca stim ca procedurile non-invazive, care nu genereaza efecte adverse si nu necesita perioada de recuperare, sunt in topul preferintelor voastre, am inclus in portofoliul nostru de proceduri lifting facial cu ultrasunete 10Thera.

Odata cu inaintarea in varsta, productia de colagen inregistreaza un declin, iar acest lucru inseamna ca structura pielii isi pierde din elasticitate si devine flasca, se adancesc ridurile de expresie si chipul poate deveni tern si lipsit de luminozitate. In acest caz, este necesar ca pielea sa primeasca stimuli pentru producerea de colagen si elastina, astfel incat sa se formeze un paravan impotriva imbatranirii. Simplele creme si serumuri pe baza de colagen nu sunt eficiente, mai ales ca acestea contin molecule prea mari de colagen si nu pot ajunge pana in dermul profund. Aparatul 10Thera, aprobat FDA, va actiona eficient asupra retelei de colagen si elastina prin emiterea de ultrasunete in dermul profund, cu efect de lifting intens asupra sprancenelor, pometilor, liniei mandibulare, gatului si decolteului.

Cum functioneaza sistemul 10Thera Hifu ?

Principiul de functionare al acestui aparat este HIFU- High Intensity Focused Ultrasound (ultrasunete focalizate la intensitate mare), care transmite ultrasunete in dermul profund pentru stimularea elastinei si colagenului. Procedura a devenit extrem de populara in ultimii ani, mai ales ca este un tratament non-invaziv de lifting al pometilor, sprancenelor si de ameliorarea aspectului barbiei duble. Energia ultrasunetelor este declansata in puncte precise ale tenului si, spre deosebire de lasere, radiofrecventa sau alte tehnologii, 10Thera transmite impulsurile ultrasunetelor tintit, la o adancime potrivita, in mai multe straturi ale tesutului. Astfel, se genereaza o incalzire controlata, care va declansa o reactie naturala a pielii prin determinarea procesului regenerativ de producere a colagenului la nivelul dermului.

Cum se desfasoara un tratament de lifting facial Hifu?lifting facial hifu

Dupa demachierea si curatarea zonei de tratament, pacientii vor sta aproximativ 20 de minute cu o crema anestezica. Apoi, va fi aplicat pe piele un gel cu rol conductor si de protectie al pielii. Prin intermediul aplicatorului special, vor fi livrate pe suprafata pielii impulsurile de energie, pacientii resimtind mici pulsatii de caldura si un disconfort moderat. In functie de zona de tratament, procedura dureaza 30-90 de minute.

Ce se intampla dupa procedura de lifting facial Hifu?

Tratamentul nu implica perioada de recuperare, iar pacientii isi pot relua activitatile uzuale imediat dupa procedura. Primele rezultate ale procedurii vor fi vizibile la cateva zile, acest lucru fiind influentat si de varsta pacientului si capacitatea organismului de a produce colagen. Efectele tratamentului vor continua pana la 3 luni post procedura, urmand ca apoi sa poate fi repetata procedura pentru a spori rezultatele.

Care sunt efectele adverse a procedurii de lifting facial Hifu?

Post procedura, pacientii vor experimenta usoare senzatii de caldura si intepaturi. Zona tratata se poate inrosi si inflama usor, iar in rare cazuri pot aparea echimoze.

Care este protocolul de tratament recomandat pentru lifting facial Hifu?

Specialistii clinicii Elos Skin&Laser Center recomanda un set de 3 sedinte anuale, efectuate la un interval de 3 luni. Tratamentul 10Thera se poate realiza in orice sezon, chiar si pe pielea bronzata.

ELOS SKIN & LASER CENTER