Ultracavitația - NovaShape

Ultracavitația este o procedură non-invazivă care elimină țesutul adipos și celulita prin intermediul ultrasunetelor. Aparatul NovaShape, din clinica Elos Skin&Laser Center, poate trata orice zonă care prezintă grăsime localizată și aspect de coajă de portocală. Ca parte integrantă dintr-un protocol amplu de remodelare corporală, ultracavitația asigură reducerea circumferențială și diminuarea celulitei pentru pacienții care se confruntă cu astfel de probleme. Rezultatele devin vizibile la scurt timp după începerea tratamentului, datorită efectului de distrugere a celulelor grase și dizolvare a lor.

Cum funcționează aparatul cu ultrasunete NovaShape?

Prin aplicatorul special, aparatul NovaShape emite ultrasunete, care au intensități reduse și frecvențe înalte, de aceea urechea umană nu le poate percepe. Aceste micro-vibrații pe piele au efect de încălzire a țesutului până  la o temperatură de 40-45 de grade și de topire a grăsimilor. Emisia de ultrasunete pe suprafața exterioară a pielii penetrează la o distanță de 4-5 cm în grăsimea subcutanată, unde produce schimbări de presiune în fluidul interstițial al țesutului adipos, generând microbule (cavități) care mai întâi trec prin procesul de contractare și apoi explodează. Această presiune extrem de mare exercitată în interiorul adipocitelor distruge celulele grase. Bulele de aer care implodează contribuie la eliberarea celulelor grase din fibrele de colagen și la dizolvarea lor, ele fiind preluate apoi de sistemul limfatic și eliminate din organism. Fenomenul este unul de mică intensitate, stabil si sigur care nu poate afecta negativ țesuturile.

Avantajele ultracavitației NovaShape

 • Tratament sigur și nedureros împotriva grăsimii și celulitei
 • Nu necesită perioadă de recuperare
 • Tratează cu succes orice zonă a corpului afectată de țesut adipos și celulită (brațe, abdomen, lombari, fese, coapse, gambe)
 • Rezultate vizibile în primele săptămâni de tratament
 • Îmbunătățește aspectul și textura pielii
 • Potențează rezultatele obținute cu tratamentul VelaShape III și criolipoliza CoolTech

 

Cât durează o ședință de ultracavitație UltraShape?

În funcție de mărimea zonei tratate, o ședință de ultracavitație poate dura 20-30 de minute. În prealabil, se aplică pe piele un gel ecograf, care are rol conductor pentru ultrasunete și protector pentru piele.

Care este protocolul de tratament?

Ședințele de ultracavitație NovaShape se realizează săptămânal și este recomandat un set de 6-8 ședințe.

Cu ce alte tratamente se poate combina?

Specialiștii în remodelare corporală Elos Skin&Laser Center recomandă ultracavitația NovaShape ca tratament adjuvant în reducerea țesutului adipos alături de criolipoliza CoolTech și în eliminarea celulitei alături de VelaShape III. În funcție de problemele cu care se confruntă pacienții și zonele afectate de grăsime sau celulită, experții clinicii vă vor recomanda un protocol personalizat de tratament, care vă vor aduce rezultatele dorite.

Efectele tratamentului de ultracavitație UltraShape

 • dezintegrarea țesutului adipos și distrugerea permanentă a celulelor grase
 • remodelarea progresivă a profilului corporal, pe lângă reducerea consistenței masei adipoase
 • dispariția aspectului de ,,coaja de portocală” și eliminarea nodulilor celulitici
 • oxigenarea și revascularizarea țesutului subcutanat
 • reactivarea microcirculației periferice și a drenajului lichidelor stagnante
 • îmbunătățirea tonusului și elasticității pielii

 

Contraindicații

Boli cardiace, boli ale pielii, spasmofilie, epilepsie, implant metalic, tumori maligne, tensiune arteriala anormala, varice pe zonele de tratament, sarcina și alăptarea.

ELOS SKIN & LASER CENTER