Skip to Content

Tratamentul de slabire localizata prin criolipoliza Cooltech este o procedură non-invazivă folosită pentru a distruge celulele grase. Principiul său de acțiune se bazează pe o răcire controlată, până la -8°C, ce distruge adipocitele pentru remodelarea corporala. În timpul tratamentului sunt afectate doar celulele grase, în timp ce tegumentul, fibrele de colagen și restul țesuturilor sunt protejate. Tratamentul de slăbire localizată prin criolipoliză Cooltech este considerat o alternativa non-chirurgicala la liposucție.

Ce beneficii are tratamentul de slabire localizata prin criolipoliza CoolTech

 • Într-o singură şedinţă, cu un tratament de criolipoliză precum CoolTech pot fi tratate două zone mari de pe corp în care există ţesut adipos, respectiv grăsime;
 • Beneficiile tratamentului de slabire localizata prin criolipoliza sunt vizibile după doar o şedinţă cu aparatul CoolTech, tratamentul nu doare şi nu necesită perioadă de recuperare.
 • Criolipoliza CoolTech este un tratament mult mai blând decât liposucţia şi este eficient pe acele zone unde grăsimea se depune (abdomen, braţe, fese, coapse).
 • Criolipoliza este un tratament ideal dacă vrei slabire localizata, adică îţi doreşti să scapi de depozitele de grăsime de pe o anumită zonă.
 • Efectele tehnologiei de la baza aparatului CoolTech sunt dovedite clinic, pe baza a peste 1 milion de tratamente, iar satisfacţia clienţilor atinge o rată de 95%.

 

Ce contraindicaţii are tratamentul de slabire localizata prin criolipoliza CoolTech

Tratamentul CoolTech nu se adresează persoanelor care suferă din cauza venelor varicoase, diverse forme de dermatite sau alte leziuni cutanate.

În ce constă tratamentul de slabire localizata prin criolipoliza CoolTech

Tratamentul de criolipoliza CoolTech reduce eficient ţesutul adipos localizat, având un sistem de răcire controlat, încorporat într-un dispozitiv cu vacuum. Cu ajutorul acestui aparat sunt afectate doar celulele grase, în timp ce tegumentul, fibrele de colagen şi restul ţesuturilor sunt protejate.

Aplicatorul aparatului CoolTech trage în cavitatea acestuia ţesutul adipos printr-un efect de vacuum ce opreşte temporar circulaţia sangvină şi facilitează îngheţarea celulelor grase. După acest tratament, se instalează procesul natural de eliminare a grăsimilor printr-un sistem de reciclare realizat de organism. Macrofagii, enzime ale corpului care funcţionează la fel ca nişte „gunoieri” pentru toate ţesuturile moarte, sunt atraşi în locul respectiv şi descompun celulele în componente primare, precum aminoacizi şi apoproteine, pe care corpul le refoloseşte pentru a realiza funcţiile naturale.

CoolTech este singurul aparat care răceşte până la -8°C în mai puţin de 5 minute, reducând discomfortul simţit în timpul tratamentului, spre deosebire de celelalte aparate de criogenare existente pe piaţă, care ajung doar la -3°C  în 10 minute.

Fiecare persoană are un număr finit de celule adipoase, numite şi adipocite. Un adipocit conţine apă, glicerol şi până la 5 tipuri de acizi graşi. CoolTech este singurul tratament capabil să distrugă 4 din cei 5 acizi graşi, cel de-al cincilea fiind singurul care poate fi eliminat definitiv la o temperatură de – 43°C Celsius.

Ce spun specialiştii despre tratamentul de slabire localizata prin criolipoliza CoolTech

Dacă vrei metode rapide de slăbit, un aparat care te-ar putea ajuta să scapi rapid de grăsimea de pe corp este CoolTech, prin procedura numită criolipoliză. Medicii esteticieni americani sunt convinşi de eficacitatea acestui tratament, care funcţionează în unele cazuri mai bine decât anumite diete nesănătoase.

Până acum, nu s-au descoperit efecte negative pe termen lung ale criolipolizei. Motivul este simplu: tehnologia  CoolTech distruge doar celulele grase, adică adipocitele. Iar acestea îngheaţă la o temperatură mai mare decât alte ţesuturi. Motivul pentru care celelalte ţesuturi, cum ar fi pielea, nervii şi vasele de sânge nu îngheaţă la aceleaşi temperaturi cu adipocitele este pentru că ţesuturile în cauză sunt bazate pe apă (şi nu pe grăsime). Aparatul CoolTech controlează cu atenţie procesul de îngheţare, astfel încât temperaturile setate în timpul tratamentului sunt cele care distrug doar celulele grase.

Ce trebuie să reţii despre tratamentul de slabire localizata prin criolipoliza CoolTech – Concluzii

 •  Procedura CoolTech funcţionează printr-un mecanism bazat pe vulnerabilitatea celulelor grase (adipocite) la schimbările de temperatură;
 • Tratamentul CoolTech permite reducerea grăsimii subcutanate în multe zone de pe corp, în deplină siguranţă;
 • Rezultatele care se văd după prima şedinţă, iar cei care au testat criolipoliza au observat reducerea depozitelor de grăsime cu până la 20% sau chiar cu până la 25%;
 • Cu ajutorul tratamentului de criolipoliză poţi reduce stratul de grăsime de pe multe zone ale corpului: abdomen, şolduri, coapse, fese, braţe, etc;
 • În funcţie de grosimea stratului de grăsime de pe zona tratată cu criolipoliza CoolTech, sunt necesare între 1 şi 3 şedinţe. Perioada dintre acestea trebuie să fie de cel puţin 45 de zile;
 • Criolipoliza CoolTech este o metodă eficientă prin care poţi îngheţa grăsimea nedorită de pe corp.

 

Programează-te acum la Clinica Elos, iar specialiștii noştri în remodelare corporală îţi vor propune un plan de tratament personalizat pentru a scăpa rapid de grăsimea acumulată în exces pe abdomen, coapse sau fese.

0 0
Call Now Button