Nu ai produse in cos.

Shop

Redefineste-ti trasaturile cu acid hialuronic! Afla totul despre aceasta procedura!

injectari_acid_hialuronic_clinica_elosInjectarile cu acid hialuronic au fost dintotdeauna un subiect care a starnit controverse.

Si asta pentru ca a creat falsa impresie ca ar altera look-ul natural al unei persoane si, ce-i drept, sunt destul de multe femei care au abuzat de aceasta procedura, dar si medici care au urmarit doar profitul.

In realitate, injectarile cu acid hialuronic sunt un important factor moral, care ne ajuta sa ne depasim defectele si sa ne redobandim increderea in noi. Fie ca este vorba de reducerea ridurilor, diminuarea cearcanelor, marirea buzelor sau reconturarea pometilor, acidul hialuronic va actiona eficient si iti va redefini trasaturile, fara a afecta echilibrul fizionomiei.

Medicul dermatolog al cliniciii Elos Skin&Laser Center, Dr Filis Demirgean, specialist in injectari cu acid hialuronic, ne explica de ce anume trebuie sa tinem cont atunci cand ne hotaram sa optam pentru o astfel de interventie: „Este importanta discutia dinaintea procedurii, dar si produsul folosit, astfel incat rezultatul final sa fie pe masura asteptarilor. Medicul trebuie sa inteleaga ce anume isi doreste pacientul, sa stabileasca dozajul potrivit in functie de fizionomie, iar pacientul trebuie sa inteleaga si sa accepte specificatiile medicului. Produsul are un rol foarte important, fie ca vorbim de umplerea ridurilor sau de augmentarea buzelor. La Elos Skin&Laser Center, pacientii vor gasi cele mai bune branduri de pe piata la ora actuala, Merz si Filorga”.

Daca pana acum doar visati la o astfel de interventie, aflati ca pe 30 septembrie, clinica Elos Skin&Laser Center va invita la un eveniment special dedicat injectarilor cu acid hialuronic, in cadrul caruia veti beneficia de discounturi de 25%.

22 septembrie www.kfetele.ro

Rezerva acum