Nu ai produse in cos.

Shop

Velashape 3

Velashape 3 este recunoscut la nivel mondial drept unul dintre cele mai eficiente tratamente impotriva celulitei si laxitatii pielii. In prezent, celulita – „coaja de portocala”– afecteaza peste 80% din populatia feminina adulta, independent de numarul kilogramelor si stilul de viata al acestora.

 

In multitudinea de aparate destinate luptei impotriva celulitei, Velashape 3 se remarca prin tehnologia folosita, rezultatele rapide oferite, dar si confortul oferit pacientelor in timpul procedurii, fara a necesita perioada de recuperare.

Tratament sigur
aprobat FDA
Plan recomandat
6 - 8 sedinte
Non-invaziv
fara recuperare
Rezultate
eliminare celulita
Vreau sa scap de celulita
Tratament sigur
aprobat FDA
Plan recomandat
6 - 8 sedinte
Non-invaziv
fara recuperare
Rezultate
eliminare celulita

Ce este Velashape 3?

Velashape 3 este o procedura non invaziva de remodelare corporala, cu rezultate excelente impotriva celulitei si laxitatii pielii, pe zone precum fese, coapse, abdomen, solduri si brate, asigurand totodata si o reducere circumferentiala a zonei tratate.

Aprobat FDA (Food and Drug Administration, USA) si bazat pe studii clinice realizate la nivel mondial, Velashape 3 este destinat reconturarii zonelor corpului dificil de corectat prin dieta si sport, garantand reducerea celulitei de pe fese si coapse, tonifierea pielii si scaderea in centimetri in zona abdomenului, lombara sau a bratelor. Acest tratament este recomandat de o serie de avantaje, precum puterea radiofrecvenței, designul aplicatorilor care permit o difuzie mai buna a energiei in derm, rezultatele obtinute cu un numar mai mic de sedinte fata de alte tratamente, confortul si siguranta pentru pacienti.

Ce tehnologie folosim?

Velashape 3 este prevazut cu aplicatori speciali, destinati tuturor zonelor afectate de celulita, laxitate si grasime, prin intermediul carora, prin masaj, se difuzeaza radiofrecventa si infrarosu si se declanseaza o crestere a temperaturii in tesuturile profunde ale pielii, fara a provoca absolut nicio leziune la suprafata acesteia.

Prin vacuum, pielea este suctionata in interiorul aplicatorului pentru cateva secunde in mod repetat si supusa energiei, pana cand se atinge temperatura optima pentru diminuarea celulelor adipoase si contractarii fibrelor de colagen.

Velashape 3 determina incalzirea celulelor de grasime (adipocite), a septurilor fibroase care fac legatura intre acestea, precum si a fibrelor de colagen. Totodata, este imbunatatita circulatia sanguina si a drenajul limfatic, stimulad activitatea fibroblastelor.

Velashape 3 se poate realiza pe toate zonele corpului afectate de celulita, laxitate si grasime in exces:

Gusa

Brate

Abdomen

Lombari

Fese

Coapse

Genunchi

Gambe

Cum functioneaza Velashape?

Velashape 3 se bazeaza pe sinergia a 4 tehnologii, care actioneaza concomitent pe zona de tratament: radiofrecventa bipolara, infrarosu, vacuum si masaj cu role mecanice. Fiecare din aceste tehnologii indeplineste un rol precis. Inlantuirea acestor tehnologii inseamna si o actiune polivalenta, deoarece in cadrul aceleasi sedinte pot fi tratate atat zonele corpului afectate de celulita, precum fesele si coapsele, dar si cele afectate de laxitate precum abdomenul, bratele sau gusa.

Radiofrecventa

emisa prin cei doi poli ai aplicatorului produce un efect termic in interiorul dermului si determina contractarea fibrelor de colagen si formarea altora noi, ceea ce va imbunatatii aspectul pielii, va reduce depresiunile si va tonifia intens fesele si coapsele;

Infrarosul

elimina rezistenta pielii la curentul electric si stimuleaza organismul sa resoarba edemele (umflaturile), imbunatatind activitatea celulara;

Vacuumul

actioneaza asupra septurilor fibroase, activeaza circulatia sanguina, dreneaza fluidele din vasele de sange si ajuta la eliminarea acumularilor de toxine;

Rolele mecanice

asigura un masaj bland si reconfortant pentru pacient, completand lantul de tehnologii. Pe langa eliminarea celulitei si tonifiere, Velashape asigura si o reducere circumferentiala, pentru ca diminueaza stratul de grasime prin lipoliza (micsorarea celulei de grasime la temperatura generata in derm, de aproximativ 42 de grade).

Cum se desfasoara tratamentul cu Velashape 3?

Inainte de inceperea unui astfel de tratament, este esentiala o evaluare corporala, in urma careia specialistii Elos stabilesc tipul si gradul de celulita, precum si numarul de sedinte necesare. Procedura nu necesita o pregatire in prealabil a pacientilor si debuteaza cu aplicarea unei lotiuni speciale pe zona de tratament, care va actiona atat ca protectie pentru piele, cat si drept conductor pentru energia difuzata. Procedura nu este dureroasa si nu implica reactii adverse majore pentru pacienti.

 

Scopul tratamentului VelaShape 3 este de a obtine in derm o temperatura de 42°C si de a o mentine o perioada terapeutica, in functie de scopul urmarit, prin intermediul aplicatorului cu care se actioneaza pe zona de tratament, astfel incat sa fie declansate procese naturale care accelereaza reducerea celulitei si scaderea in centimentri.

Care sunt beneficiile tratamentului Velashape 3?

Cele 4 tehnologii care actioneaza simultan asupra zonei de tratament genereaza stimulul termic in profunzimea tesutului. Incalzirea declansata in stratul adipos al pielii are ca efect nivelarea peretilor fibrosi inextensibili care separa lobulii de grasime, lipoliza (micsorarea celulei de grasime) si contractarea fibrelor de colagen si formarea altora noi. In acest mod, se obtin urmatoarele efecte:

Reducerea laxitatii pielii fara interventie chirurgicala;
Tonifiere intensa;
Diminuarea celulitei;
Imbunatatirea texturii pielii;

Care este protocolul de tratament Velashape 3?

Acest lucru se stabileste in urma evaluarii corporale realizate de specialistii Elos, care vor recomanda un plan de tratament personalizat in functie de gradul si tipul celulitei. Astfel, poate fi recomandat un protocol de 6-8 sedinte, realizate la 10-14 zile, alaturi de un plan alimentar si sport, care sa accelereze obtinerea rezultatelor si mentinerea acestora. Dupa incheierea acestui protocol, pacientul poate reveni pentru sedinte de intretinere lunar, pentru a mentine rezultatele tratamentului VelaShape 3.

In cat timp se vad rezultatele cu Velashape 3?

Studiile clinice efectuate in clinica Elos indica un grad de satisfactie foarte mare al pacientilor, care au remarcat o schimbare a calitatii pielii inca dupa prima sedinta. Rezultatele devin si mai pronuntate odata cu a treia sedinta, cand pacientii observa diminuarea aspectului de coaja de portocala de pe fese si coapse si o piele mult mai ferma pe abdomen, genunchi sau brate. Celulita se va diminua cu fiecare sedinta, de asemenea pielea va deveni mai ferma, urmand ca la finalul protocolului celulita sa se reduca cu un grad, iar fermitatea pielii sa creasca cu peste 70%.

X

Contraindicatii Velashape 3

Leziuni la nivelul pielii

Sarcina si alaptarea

Perioada menstruatiei

Anumite tratamente hormonale

Intrebari frecvente

Cum aleg cel mai bun centru sau specialist pentru tratamentul cu Velashape 3?

Este important sa cautati o clinica sau un specialist cu experienta in utilizarea aparatului Velashape 3, sa verificati recenziile si sa discutati deschis despre asteptarile si intrebarile dvoastra inainte de a incepe tratamentul.

Cat dureaza rezultatele procedurii Velashape 3?

Nu poate fi vorba de o disparitie a rezultatelor tratamentului VelaShape 3, atat timp cat pacientul revine pentru sedinte de intretinere si are un stil de viata sanatos. Este deosebit de important ca pacientele sa adopte o dieta echilibrata si sa faca sport regulat, pentru mentinerea musculaturii tonifiate.  Fara acesti 2 pioni esentiali-dieta si sport-, in paralel cu tratamentul, dar si dupa incheierea acestuia, rezultatele nu vor fi obtinute rapid, iar programul de remodelare corporala cu Velashape III poate fi afectat.

Ce efecte secundare poate avea tratamentul cu Velashape 3?

Efectele secundare pot include roseata usoara, umflaturi sau senzatii de caldura in zona tratata, dar acestea sunt adesea temporare si dispar in mod natural in cateva ore.

Se poate combina tratamentul cu Velashape 3 cu alte proceduri estetice?

Da, terapeutul dvoastra va poate recomanda sa combinati tratamentul Velashape 3 cu alte proceduri estetice pentru a obtine rezultate mai complete sau pentru a va atinge obiectivele dorite.

Testimonialele pacientilor

Elena Bostan

Am fost mult timp sceptica in privinta tratamentelor pentru celulita, dar experienta mea cu Velashape 3 a fost incredibila! După doar cateva sedinte, am observat o imbunatatire semnificativa a aspectului pielii mele. Nu doar ca s-a redus vizibil celulita, dar si pielea arata mai ferma si mai sanatoasa.

Mioara Anghel

Am incercat Velashape 3 pentru a reduce aspectul inestetic al celulitei de pe coapse si nu as fi putut fi mai incantata de rezultate! Dupa cateva sedinte, am observat o diferenta remarcabila. Procedura a fost confortabila, iar terapeutul meu, Larisa Ungureanu a fost profesionista si foarte amabila!

Raluca Ionescu

Sunt impresionata de cat de eficient a fost tratamentul cu Velashape 3 realizat la Elos Skin & Laser Center! Nu doar ca ma simt mai increzatoare in felul in care arat, dar si experienta tratamentului a fost placuta si relaxanta. Recomand tratament celor care cauta o solutie pentru a-si imbunatati textura pielii!”

Discuta cu unul dintre consultantii nostri

Pentru a afla care este abordarea potrivita pentru tine.

Programeaza o consultatie

Terapii complementare

Remodelare Corporala

Lifting sani

Remodelare Corporala

Volumizare fese

Remodelare Corporala

Drenaj limfatic

Rezerva acum