Nu ai produse in cos.

Shop

Drenaj limfatic Adagyo

Drenajul limfatic este o procedura care vizeaza eliminarea excesului de apa si de toxine din organism prin presoterapie. In clinica Elos, aceasta procedura este realizata cu aparatul Adagyo, de la compania Cocoon Medical, care, prin presoterapie, activeaza circulatia venoasa si limfatica, cu efect de detoxifiere a organismului si de reducere a aspectului celulitei. Integrat in protocoalele de remodelare corporala din clinica Elos, drenajul limfatic cu aparatul Adagyo este un element conex foarte valoros, care accelereaza obtinerea celor mai bune rezultate impotriva celulitei.

 

Lipsa activitatii fizice determina, deasemenea, ingreunarea circulatiei limfatice si slaba circulatie a sangelui. In acest fel, organismul acumuleaza din ce in ce mai multa apa, celulele se degradeaza, pielea imbatraneste si devine flasca, ducand la dezvoltarea celulitei prin umflarea celulelor grase. In momentul in care organismul se confrunta cu astfel de probleme, trebuie sustinut sa elimine acest blocaj si sa functioneze normal. In acest caz, este recomandat un tratament de drenaj limfatic, care se va dovedi totodata si un excelent adjuvant in imbunatatirea aspectului pielii afectate de celulita.

Non-invaziv
presoterapie
Plan tratament
8 - 15 sedinte
Durata sedinta
25 minute
Elimina apa si toxinele
Vreau Consultatie Gratuita
Non-invaziv
presoterapie
Plan tratament
8 - 15 sedinte
Durata sedinta
25 minute
Elimina apa si toxinele

Ce este drenajul limfatic Adagyo?

Drenajul limfatic este o procedura care vizeaza eliminarea excesului de apa si de toxine din organism prin presoterapie. Este realizat la scara larga, prin diferite modalitati (masaj sau aparatura speciala) si este o procedura complementara extrem de utila intr-un plan de tratamente ce vizeaza eliminarea celulitei si remodelarea corporala.

In clinica Elos, aceasta procedura este realizata cu aparatul Adagyo, de la compania Cocoon Medical, care, prin presoterapie, activeaza circulatia venoasa si limfatica, cu efect de detoxifiere a organismului si de reducere a aspectului celulitei. Integrat in protocoalele de remodelare corporala din clinica Elos, drenajul limfatic cu aparatul Adagyo este un element conex foarte valoros, care accelereaza obtinerea celor mai bune rezultate impotriva celulitei.

1
Ce tehnologie folosim la #elos?

Aparatul de drenaj limfatic Adagyo este prevazut cu un costum special de presoterapie care acopera picioarele, fesele si abdomenul. Prin intermediul costumului, se aplica o presiune etapizata, de la laba piciorului si pana la abdomen, in valuri. Astfel, drenajul limfatic Adagyo stimuleaza sistemul circulator si limfatic, favorizand eliminarea lichidelor, grasimilor si toxinelor. Este activata atat circulatia venoasa, cat si cea limfatica, obtinand un efect de drenare a limfei si stimuland reabsorbtia fluidelor interstitiale care nu sunt absorbite de sistemul venos. Contractiile produse determina eliminarea retentiei de apa si a toxinelor, favorizand o circulatie sanguina sanatoasa.

2
Cum functioneaza drenajul limfatic?

Acesta procedura presupune imbracarea pacientului intr-un costum special, care prin umflarea cu aer, va pune o presiune in mai multe etape, stimuland sistemul circulator si drenajul limfatic. Acest lucru favorizeaza eliminarea lichidelor, grasimilor si toxinelor, principalii factori care conduc la aparitia celulitei, edemelor si problemelor de la nivelul sistemului circulator, precum varicele. Presiunea exercitata de aparatul de drenaj limfatic Adagyo lucreaza simultan pe 3 zone: muschi, tesuturi celulare si sistemul circulator. O sesiune de drenaj limfatic cu Adagyo dureaza 30 de minute, timp in care se preseaza centri limfatici in mai multe randuri.

In cat timp devin vizibile rezultatele?

Asa cum am precizat, drenajul limfatic actioneaza ca un element conex intr-un protocol amplu anticelulita, astfel ca realizat singular nu va conferi o reducere semnificativa a celulitei. Insa, integrat intr-un program de remodelare corporala, alaturi de Velashape 3, va accelera obtinerea rezultatelor. In plus, drenajul limfatic va reduce edemul picioarelor, diminuand senzatia de „picioare grele”, iar pielea va deveni mai luminoasa, inca de la prima sedinta. Deasemenea, pacientii pot remarca schimbari la numarul de kilograme, mai ales cand apa in exces din tesuturi este eliminata, aspect notabil dupa cateva saptamani de tratament.

Care sunt efectele drenajului limfatic Adagyo asupra organismului?

Printre beneficiile drenajului limfatic se numara reducerea retentiei de lichide, imbunatatirea circulatiei, detoxifierea organismului si sustinerea sistemului imunitar:

Ajuta la reducerea circumferentiala, actionand asupra depunerilor de grasime si a celulitei;
Detoxifiaza organismul;
Intensifica circulatia limfei la nivel intercelular, reducand retentia de lichid;
Antreneaza eliminarea toxinelor care blocheaza procesele fiziologice;
Usureaza circulatia acizilor grasi si colesterolului in sange;
Reduce edemele postraumatice si postoperatorii rezultate din fracturi, entorse, insuficienta venoasa, celulita, varicele, ulcerul varicos, astmul, bronsita, hematoamele;
Grabeste cicatrizarea ranilor, prin stimularea vaselor din zona afectata;
Intareste sistemul imunitar, prin stimularea ganglionilor limfatici sa fabrice anticorpi;

Cate sedinte de drenaj limfatic sunt necesare?

Pentru obtinerea celor mai bune rezultate, specialistii Elos Skin&Laser Center recomanda 8-15 sedinte, efectuate saptamanal sau de 2 ori pe saptamana, in functie de tipul si gradul celulitei. Daca sunt realizate de doua ori pe saptamana, trebuie sa treaca cel putin 24 de ore intre sedinte, deoarece, in acest timp, limfa elimina toxinele. Este recomandat sa se realizeze cure de drenaj limfatic de doua ori pe an.

Pacientii Elos Skin&Laser Center au parte intotdeauna de o evaluare corporala, care va stabili problemele cu care se confrunta si care este cel mai eficient protocol de tratament. Drenajul limfatic poate fi recomandat intr-un program care cuprinde Velashape III, Viora sau slabirea localizata prin inghetare Criosculpting Define. In acest mod, pacientul va obtine cele mai bune rezultate impotriva celulitei si a centimetrilor in plus.

Cat dureaza rezultatele drenajului limfatic?

Dupa efectuarea protocolului recomandat, sedintele de drenaj limfatic au un puternic impact pozitiv asupra organismului, mai ales cand sunt asociate cu alte proceduri de remodelare corporala, astfel ca pielea afectata de celulita va capata un aspect vizibil imbunatatit si se va remarca si o reducere circumferentiala. Rezultatele pot fi alterate de sedentarism si alimentatie incorecta, la fel ca in cazul oricarei proceduri care vizeaza reconfigurarea siluetei. Astfel, conduita alimentara a pacientului si cea sportiva contribuie major la mentinerea rezultatelor.

Contraindicatii drenaj limfatic

Sarcina si alaptarea

Boala oncologica

Boli ale sistemului limfatic sau vascular

Perioada menstruala

Intrebari frecvente

Ce efecte secundare poate avea drenajul limfatic?

Drenajul limfatic cu aparatul de presoterapie Adagyo este unul lipsit de efecte adverse. Insa, la unii pacienti s-au manifestat urinari mai frecvente ca de obicei, acest lucru fiind totusi un efect pozitiv al tratamentului, intrucat se elimina toxinele. In schimb, drenajul limfatic prin masaj manual poate genera mai multe efecte adverse, precum echimozele (atunci cand terapeutul exercita prea multa presiune pe ganglionii limfatici), vertij, dureri de cap sau musculare.

Ce ar trebui sa fac inainte si dupa o sesiune de drenaj limfatic?

Inainte de o sesiune, este recomandat sa beti apA pentru a ajuta la hidratare Si la facilitarea procesului de drenare a limfei. DupA sesiune, puteti continua sa beti apa pentru a elimina toxinele si sa evitati eforturile fizice intense pentru a permite corpului sa se relaxeze si sa beneficieze de efectele masajului.

Este drenajul limfatic dureros?

De obicei, drenajul limfatic este o procedura blanda si relaxanta. Uneori, in functie de sensibilitatea fiecarei persoane sau de zonele tratate, poate exista usoara sensibilitate sau disconfort, dar nu ar trebui sa fie dureros.

Care este diferenta intre drenajul limfatic si masajul obisnuit?

Drenajul limfatic implica miscari mai blande si ritmice, concentrandu-se pe stimularea fluxului limfatic, in timp ce masajul obisnuit se concentreaza mai mult pe muschi si poate fi mai vigoros.

Testimonialele pacientilor

Ana Maria Anton

Am avut mereu probleme cu retentia de apa in zona picioarelor, iar acest tratament a facut minuni pentru mine. Nu doar ca m-am simtit mai usoara, dar si aspectul meu general s-a imbunatatit. Este o metoda blanda si eficienta pentru detoxifierea corpului.

Luiza Sarbu

Tratamentul de drenaj limfatic Adagyo a fost o descoperire minunata pentru mine. Am avut probleme cu retentia de apa si umflăturile, iar acest tratament a facut minuni pentru mine. Terapeutii au fost extrem de atenti si profesioniști, explicand fiecare etapa a procedurii.

Anita Parachiv

Mi-a fost recomandat drenajul limfatic in protocolul de slabire localizata si eliminare a celulitei. Am efectuat sedintele saptamanal si rezultatele tratamentelor de remodelare corpolara au fost accelerate datorita eliminarii apei din organism si a imbunatatirii circulatiei limfatice.

Discuta cu unul dintre consultantii nostri

Pentru a afla care este abordarea potrivita pentru tine.

Programeaza o consultatie

Terapii complementare

Remodelare Corporala

Tonifiere musculara

Remodelare Corporala

Viora V30

Rezerva acum