Nu ai produse in cos.

Shop

Larisa Ungureanu

Specialist Estetica

Cu abilitati exceptionale si pasiune pentru imbunatatirea siluetei, Larisa Ungureanu este la curent cu cele mai recente avanse tehnologii de remodelare corporala. Cu un istoric important de rezultate remarcabile, este alegerea ideala pentru a va ajuta sa obtineti forma dorita.

 

Prin expertiza si indrumarea sa, pacientii reusesc sa faca schimbari pozitive in stilul de viata, sa-si atinga obiective legate de starea de bine si sa-si imbunatateasca calitatea generala a vietii. 

Interviu cu specialistul

De unde vine pasiunea pentru domeniul estetic?

Inca de mica ma atrageau cremele si fardurile mamei, cu timpul, devenind din ce in ce mai interesata de ingrijirea pielii si de orice nou tratament aparut. Acum, sunt foarte norocoasa sa  pot profesa in acest domeniu si sa am la dispozitie tehnologie performanta, reusind sa rezolvam aproape toate problemele tenului.

Care sunt cele mai mari provocari in practica dvs. si cum le gestionati?

Cele mai mari provocari in practica mea sunt afectiunile unor pacienti, care ne impiedica sa ajungem la rezultatele dorite intr-un timp scurt. Reusesc sa le gestionez printr-o buna comunicare cu pacientul meu, iar cu rabdare din partea amandurora reusim sa atingem rezultatele dorite, aplicand protocoale diferite de tratament. Astfel determinam protocolul cel mai eficient pentru cazuri atipice.

Unde “gresim” atunci cand nu reusim sa slabim?

Am auzit de multe ori aceasta afirmatie “nu reusesc sa slabesc, desi tin dieta sau mi-am schimbat regimul alimentar”. Din experienta avuta cu pacientele mele, factorul principal care ne impiedica sa slabim este aportul prea mare de calorii pentru consumul nostru energetic. Ar fi ideal sa ne calculam caloriile, reusind astfel sa determinam si sa modificam, acolo unde este cazul, aportul caloric.

Care este regula de “beauty” de la care nu va abateti?

Exista mai multe reguli de ingrijirea a tenului de la care incerc sa nu ma abat niciodata, insa cea mai importanta dintre ele este demachierea in doi pasi, demachierea cu apa micelara urmata de spalarea tenului cu spuma. Chiar daca nu folosesc zilnic machiaj, demachierea o efectuez cu strictete in fiecare seara. Aceasta cred ca ar trebui sa fie prima regula de la care sa nu se abata nicio pacienta, indiferent de tipul tenului.
In plus, nu uit niciodata sa imi aplic o crema cu SPF 50+, indiferent de anotimp!

Daca ar fi sa recomandati un tratament mai putin cunoscut de catre pacienti, care ar fi acela si de ce?

As recomanda LaseMD, un tratament care mie imi place foarte mult si pe care il fac ca si intretinere a tenului o data la 2 luni. Acesta este un laser thulium, non-ablativ. LaseMd creeaza mii de micro canale in dermul profund, regenerand tegumentul si facilitand absorbtia ingredientilor activi. Post tratament tenul va fi rosu urmatoarele 2-3 ore, neavand alt timp de recuperare. Este un tratament care se efectueaza rapid, avand rezultate foarte bune in regenerarea tenului, a cicatricilor post-acneice, a petelor hiperpigmentare, in micsorarea porilor si in diminuarea ridurilor fine.

Velashape 3 Criosculpting Define Viora V30 Drenaj limfatic Préime Dermafacial Intraceuticals Biodermogenesi Laser Thulium Lase MD Epilare Laser Dioda
Rezerva acum