Nu ai produse in cos.

Shop

Microneedling Exceed

Tehnologia de ultima generatie Microneedling Exceed este menita sa imbunatateasca aspectul cicatricilor si calitatea pielii cicatrizate. Exceed este o procedura avansata de microneedling medical (terapie cu ace), fiind singurul dispozitiv dublu certificat FDA pentru tratamentul ridurilor si al cicatricilor. Poate fi utilizat pentru tratamentul cicatricilor post acneice si al cicatricilor post traumatice atrofice sau in plan cu pielea. Nu este indicat in tratamentul cicatricilor hipertrofice sau keloide (supradenivelate), pentru acestea fiind recomandate in prima faza alte metode de tratament (terapie cu cortizon injectabil sau laser CO2).

 

Cicatricile pot aparea in urma unor afectiuni dermatologice (acnee sau varicela), post interventii chirurgicale sau in urma traumatismelor. Cicatricile sunt rezultate ale modurilor diferite de vindecare si, desi nu exista creme sau tratamente laser prin care acestea sa dispara in totalitate, exista tratamente si  tehnologii menite sa imbunatateasca aspectul cicatricilor si calitatea pielii cicatrizate.

Tratament sigur
dublu certificat FDA
Plan recomandat
3 - 6 sedinte
Tip anestezie
topica
Durere resimtita
minima
Vreau Consultatie Gratuita
Tratament sigur
dublu certificat FDA
Plan recomandat
3 - 6 sedinte
Tip anestezie
topica
Durere resimtita
minima

Cum functioneaza Microneedling Exceed?

Exceed este un dispozitiv automat, cate utilizeaza cartuse de unica folosinta, prevazute cu 6 ace. Acele realizeaza o penetrare verticala a pielii si se obtin astfel multiple canale in piele, stimuland formarea unor noi fibre de colagen (colagenogeneza).  Prin aceste canale se pot infuza: acid hialuronic, factori de crestere (obtinuti prin terapia Cellenis), vitamine ce favorizeaza vindecarea mai rapida.

Acele au adancimea si frecventa ajustabile: pot penetra pielea la o adancime de 0.1 – 1.5 mm si pot realiza intre 50 si 150 punctii / secunda (maxim 6×150 = 900 punctii /secunda). Acele sunt  montate pe o platforma cu un unghi de 90°, deci tratamentul va fi unul uniform. Se obtine o lezare selectiva a dermului, fara o afectare importanta a epidermului. Astfel, este generat un proces treptat de colagenogeneza, cu imbunatatirea calitatii pielii lezate.

Cum se desfasoara Microneedling Exceed?

Dupa aplicarea in prealabil a cremei anestezice, pe suprafata pielii se va aplica fie un cocktail de vitamine alaturi de acid hialuronic, fie factori de crestere (obtinuti prin terapia Cellenis – plasma bogata in trombocite), in functie de nevoile pacientului.  Prin intermediul aplicatorului special substanta aplicata pe piele va fi introdusa in piele cu efect regenerant si stimulant. Acele aplicatorului realizeaza controlat canale in piele, la adancimi ce pot fi reglate in functie de zona tratata (fata sau corp).

Rolul microtraumatismelor obtinute cu ajutorul microneedling Exceed este de a stimula aparitia noilor fibre de colagen si elastina in zona vindecata defectuos, cicatriceala. Prin intermediul canalelor realizate in pielea cicatrizata pot fi livrate substantele necesare pentru o vindecare mai rapida (vitamine, acid hialuronic sau factori de crestere).

Care este protocolul de tratament cu Microneedling Exceed?

Sunt recomandate 3- 6 sedinte de microneedling, alaturi de mezoterapie NCTF HA sau  terapie Cellenis, in functie de gradul de afectare si de nevoile pacientului. Sedintele pot fi efectuate la interval de o luna;

In cat timp devin vizibile rezultatele?

Chiar daca cicatricile nu dispar rapid, nici in totalitate, rezultatele sunt vizibile chiar dupa o prima sedinta, la aproximativ o luna post tratament. Rezultatul final este vizibil dupa finalizarea protocolului de tratament recomandat dupa aproximativ 2 -3 luni. Rezultatele difera in functie de vechimea cicatricilor, cele noi raspunzand mai bine la tratament;

Cat dureaza rezultatele tratamentului?

Rezultatele tratamentului nu dispar, ele se mentin si chiar se imbunatatesc pe parcurs, odata cu procesul de colagenogeneza declansat prin intermediul traumatismelor realizate de micro ace.

Ce efecte secundare are Microneedling Exceed?

Zona tratata va fi eritematoasa (rosie) si usor edematiata (umflata). Aceste efecte adverse locale sunt normale si pot dura 2-3 zile. Imediat post procedura poate aparea o senzatie de usturime sau mancarime, dar acestea se calmeaza rapid, in cateva ore.  Uneori, pot aparea, mici cruste pe suprafata pielii si este de evitat traumatizarea acestora.

In perioada de recuperare se recomanda utilizarea unor produse blande, calmante, cicatrizante, alaturi de factor de protectie solara 50+. De evitat: expunerea la soare/solar, baile fierbinti, sauna, activitati fizice intense sau traumatizarea zonei tratate.  In felul acesta tesutul, se va vindeca fara hiperpigmentari nedorite, imbunatatind nu doar calitatea pielii, ci si aspectul global al acesteia.

Contraindicatii Microneedling Exceed

Nu pot urma acest tratament pacientii cu medicatie sistemica in curs (anticoagulante, antiinflamatoare), pentru ca poate creste riscul sangerarii in timpul procedurii. Este recomandata oprirea terapiei cu 4 zile inaintea procedurii. Este interzisa expunerea la soare sau solar 4 saptamani inainte si 4 saptamani  dupa procedura.

Intrebari frecvente

Care este diferenta dintre Microneedling Exceed si alte tehnici de microneedling?

Exceed utilizeaza un sistem avansat de microace si poate oferi o penetrare mai precisa si controlata in piele, contribuind la rezultate mai eficiente si la o perioada de recuperare mai scurta îi comparatie cu alte tehnici de microneedling.

Cine poate beneficia cel mai mult de Microneedling Exceed?

Tratamentul microneedling Exceed este potrivit pentru persoanele care doresc sa imbunatateasca textura pielii, sa reduca ridurile fine, sa trateze cicatricile sau sa obtina un aspect mai tanar si mai uniform al tenului.

Care sunt zonele ce pot fi tratate cu Microneedling Exceed?

Microneedling Exceed poate fi folosit pe o varietate de zone, inclusiv fata, gat, decolteu si alte zone ale corpului pentru a trata probleme precum ridurile fine, cicatricile sau aspectul general al pielii.

Este dureros tratamentul de Microneedling Exceed?

Senzațiile pot varia de la o persoana la alta, insa multi pacienti experimenteaza un disconfort usor in timpul tratamentului. In general, utilizarea unei creme anestezice poate ajuta la reducerea disconfortului.

Testimonialele pacientilor

Stela Sandulache

Experienta mea in Clinica Elos este de fiecare data una excelenta! Aveam cicatrici si pori dilatati de care imi doream tare mult sa scap.  Dupa tratamentul Microneedling Exceed, am observat o reducere semnificativa a cicatricilor si o imbunatatire a aspectului porilor.

Victoria Enache

Tratamentul cu Microneedling Exceed a fost exact ceea ce cautam pentru a-mi imbunaati textura pielii. Dupa fiecare sedinta, pielea mea a devenit mai ferma si mai uniforma. Este incredibil sa vezi cum aceasta procedura poate face diferenta in aspectul pielii tale!

Luiza Radulescu

Recomand Clinica Elos tuturor celor care isi doresc un ten sanatos! Dupa un plan de tratament personalizat care a cuprins si Exceed, am observat o semnificativa a texturii pielii mele. Ridurile fine s-au diminuat considerabil, iar tenul meu arata mai luminos si mai uniform.

Discuta cu unul dintre consultantii nostri

Pentru a afla care este abordarea potrivita pentru tine.

Programeaza o consultatie

Terapii complementare

Cicatrici
Rejuvenare faciala
Vergeturi

Laser CO2

Rejuvenare faciala
Vergeturi

Morpheus 8

Rezerva acum