Nu ai produse in cos.

Shop

Terapie Intravenoasa

Terapia IV este un tratament revitalizant care presupune injectarea intravenoasa a unui cocktail de substante nutritive cu efecte benefice asupra intregului organism. Prin injectarea lor, acesti compusi sunt asimilati mai bine si actioneaza mai repede. Rezultatele pot fi observate intr-un timp foarte scurt si au ca efect imbunatatirea starii de sanatate si refacerea aportului de nutrieniti necesari functionarii la parametri optimi ai organismului.

Cocktail-ul de vitamine este adaptat individual, tinand cont de nevoile specifice ale fiecarui pacient si obiectivele terapeutice stabilite de catre profesionistii din domeniul sanatatii. Printre vitaminele si substantele frecvent incluse in astfel de cocktail-uri se numara vitamina C, vitamina B-complex, zinc, seleniu si antioxidanti precum glutathionul.

Vreau Consultatie Gratuita

#tailoredbeauty

Procedura de terapie intravenoasa implica administrarea substantelor benefice direct in fluxul sanguin al pacientului prin intermediul unei perfuzii intravenoase. La Elos Skin & Laser Center, inainte de a incepe procedura, pacientul este evaluat de catre un medic sau asistent medical pentru a stabili tipul de terapie intravenoasa necesar si pentru a se asigura ca pacientul este un candidat potrivit pentru procedura. Mai departe se efectueaza o electrocardiograma, pentru a ne asigura ca activitatea inimii este in parametri optimi, se masoara tensiunea arteriala, pulsul si nivelul de oxigen.

Apoi, substantele benefice, cum ar fi glutationul, vitaminele, mineralele sau alti nutrienti, sunt pregatite si dozate in functie de nevoile individuale ale pacientului. Se selecteaza o vena adecvata, de obicei in brat sau in mana, si se introduce un ac subtire in vena pentru a permite administrarea substantelor in fluxul sanguin. Substantele pregatite sunt apoi administrate treptat prin perfuzia intravenoasa, controlata de un dispozitiv special. In timpul procedurii, pacientul este monitorizat atent pentru a verifica toleranta la tratament si pentru a detecta eventualele reactii adverse sau complicatii. Dupa ce toate substantele au fost administrate, acul este indepartat cu grija, iar locul de insertie al acului este bandajat pentru a preveni sangerarea si infectia.

Tratament personalizat individual

Terapiile intravenoase pot fi personalizate in functie de nevoile individuale ale pacientului, permitand ajustarea compozitiei si a dozelor pentru a obtine cele mai bune rezultate.

Durata unei terapii IV poate varia intre 1 si 2 ore. De asemenea, important de precizat este ca numarul de sedinte necesare poate varia de la o persoana la alta. Aceste tratamente se fac la recomandarea medicului specialist, in functie de starea de sanatate si de obiectivele pacientilor.

Beneficiile terapiilor intravenoase

1

Terapiile intravenoase ofera o serie de beneficii semnificative pentru sanatatea si bunastarea generala a pacientilor:

  • Confera fermitate si elasticitate pieliiAcneea, uscaciunea, eczemele, ridurile si iritatiile pot fi tratate cu succes prin doza adecvata de glutation. Acesta inhiba enzima tirozinaza, responsabila de productia de melanina, ducand la o piele mai luminoasa, sanatoasa si stralucitoare. Complexul de vitamine B, alaturi de boost-ul de vitamina C si acidul folic, sporesc productia de colagen, ofera fermitate si elasticitate pielii, reduc inflamatia si sustin procesul natural de vindecare al ranilor.
  • Ajuta la regenerarea si cresterea paruluiCele mai cunoscute beneficii ale biotinei sunt actiunile sale asupra parului si a unghiilor. Studiile au demonstrat ca biotina este eficienta in tratarea alopeciei (caderea parului) si in intarirea unghiilor fragile. Impreuna cu un cocktail de nutrienti si antioxidanti contribuie la imbunatatirea calitatii parului, la cresterea densitatii acestuia si la prevenirea caderii excesive.
  • Stimularea imunitatiiTerapiile intravenoase contin substante care pot stimula sistemul imunitar, ajutand la prevenirea si tratarea infectiilor. Stimuleaza mecanismele de aparare ale corpului (mai ales iarna si primavara, cand racelile, virozele si alergiile sunt in plin sezon), prin intermediul principiilor active continute de vitamine si minerale;
  • Imbunatatesc calitatea somnuluiCombina substantele homeopate (pe baza de plante) cu minerale speciale si vitamine care ajuta creierul "sa se relaxeeze". Datorita complexului de vitamine B, magneziu si seleniu, substante care ajuta organismul sa se relaxeze si sa se odihneasca mai bine;
  • Recuperare rapida si revitalizareTerapiile intravenoase pot ajuta la recuperarea rapida dupa efort fizic intens, boala sau stres, revitalizand organismul si imbunatatind nivelurile de energie si vitalitate.
  • Rehidratare rapida si eficientaTerapiile intravenoase ofera o modalitate rapida si eficienta de a rehidrata organismul, furnizand fluide si electroliti direct in fluxul sanguin.
  • Sprijin suplimentar in procesul de pierdere in greutateTerapia intravenoasa poate fi folosita ca un supliment in procesul de pierdere in greutate, oferind pacientilor un impuls suplimentar in arderea grasimilor si in atingerea obiectivelor lor de pierdere in greutate.
Rezerva acum