Nu ai produse in cos.

Shop

Tonifiere musculara Wonder Prestige

Cea mai noua solutie in arderea grasimilor si tonifiere musculara, pe care o regasiti in cadrul Clinicii Elos, este Wonder Prestige: prima si unica tehnologie care combina stimularea electromagnetica si neuromusculara.

 

O sesiune tratament de 25 minute produce aceeasi stimulare musculara, solicitare metabolica si consum caloric similare cu 3 ore de antrenament la sala. Wonder Prestige produce 52.000 de contractii musculare la adancime record de 16 cm, actionand simultan asupra picioarelor, feselor, abdomenului, muschilor oblici si croitori.

Tonifiere musculara
Durata sedinta
25 minute
Plan recomandat
10 sedinte
Rezultate
=3h antrenament
Vreau Consultatie Gratuita
Tonifiere musculara
Durata sedinta
25 minute
Plan recomandat
10 sedinte
Rezultate
=3h antrenament

Cum functioneaza Wonder Prestige?

Echipamentul Wonder Prestige este prima platforma de pe piata care foloseste in mod simultan doua tehnologii de tonifiere musculara: Unde Electromagnetice Concentrate si Neurostimularea Selectiva de Mare Intensitate. Lucrand in sinergie, aceste doua tehnologii stimuleaza atat contractia si dezvoltarea masei musculare, cat si viteza de reactie a legaturilor nervoase ale muschilor.

Intrucat dezvoltarea masei musculare este in sine un accelerant al arderii grasimilor, efectul tratamentului este simultan unul de tonifiere si dezvoltare musculara, dar si unul de ardere rapida a grasimilor din zona-tinta. Mai mult decat atat, puterea mare a aparatului permite inclusiv tintirea grasimii viscerale, efectul fiind astfel unul de tonifiere globala. Acest binom tehnologic unic diferentiaza aparatul Wonder Prestige de alte echipamente de EMS, el fiind capabil sa livreze o tonifiere completa si eficienta la nivelul intregului aparat muscular.

Tratamentul actioneaza simultan asupra zonelor de interes precum:

Picioare

Fese

Abdomen

Lombari

Muschi oblici si croitori

Brate

Intrebari frecvente

Care sunt beneficiile utilizarii Wonder Prestige pentru dezvoltarea musculara si arderea grasimilor?

Wonder Prestige ofera mai multe beneficii, inclusiv imbunatatirea fortei musculare, definirea musculara crescuta, accelerarea metabolismului pentru arderea grasimilor si ajutorul potential in gestionarea greutatii, in combinatie cu un stil de viata sanatos.

Inlocuieste tratamentul Wonder Prestige exerctiile regulate?

Wonder Prestige poate fi un adjuvant pentru rutinele regulate de exercitii, dar nu ar trebui sa le inlocuiasca in totalitate. Poate imbunatati activarea musculara si poate contribui la un antrenament mai eficient atunci cand este utilizat in combinatie cu un regim de fitness echilibrat si o dieta sanatoasa.

Exista vreo dieta sau regim alimentar recomandat pentru a maximiza rezultatele Wonder Prestige?

O dieta echilibrata, bogata in proteine si nutrienti, poate contribui la rezultatele obtinute cu Wonder Prestige. Consultati un specialist in romadelare corporala pentru a obtine sfaturi personalizate in ceea ce priveste dieta.

Cum se simte tratamentul de tonifiere musculara Wonder Prestige?

Senzatiile pot varia de la o persoana la alta, dar majoritatea utilizatorilor experimenteaza contractii musculare ritmice si o senzatie de pulsatie sau stimulare in timpul utilizarii.

Testimonialele pacientilor

Luana Socaciu

Sunt uimita de cat de eficient este Wonder Prestige! Merg la sedinte de cateva saptamani si deja simt diferenta in tonusul muscular. Este incredibil cum poate ajuta la arderea grasimilor si la definirea musculaturii. Recomand cu incredere!

Anca Olaru

Ca o persoana ocupata, Wonder Prestige a devenit o parte esentiala a rutinei mele. Este usor de utilizat si simt ca imi intensifica antrenamentele. Acest dispozitiv este minunat pentru oricine vrea sa-si imbunatateasca rezultatele fitnessului!

Marius Anton

Dupa folosirea constanta a Wonder Prestige, pot spune ca rezultatele sunt remarcabile. Am simtit cum muschii mei sunt mai tonifiati si, in plus, ajuta si la relaxarea musculara dupa antrenamente intense. Un dispozitiv excelent pentru mine!

Discuta cu unul dintre consultantii nostri

Pentru a afla care este abordarea potrivita pentru tine.

Programeaza o consultatie

Terapii complementare

Remodelare Corporala

Velashape 3

Remodelare Corporala

Drenaj limfatic

Remodelare Corporala

Viora V30

Rezerva acum