Nu ai produse in cos.

Shop

Chirurgie plastica

Chirurgia plastica este o ramura a medicinei care se ocupa cu repararea si reconstructia unor parti din piele sau tesuturi, restaurandu-le functia si aspectul pentru a fi cat mai aproape de cele normale. Pe langa beneficiile estetice pe care aduce, chirurgia plastica are un impact psihologic pozitiv major asupra increderii de sine si calitatii vietii unui pacient.

Desi exista extrem de multe proceduri non invazive alternative agreate de pacienti din punct de vedere a perioadei de recuperare si efectelor secundare reduse, exista situatii in care procedurile minim invazive si invazive sunt unica metoda prin care un pacient poate obtine 100% rezultatele pe care si le doreste. Clinicile Elos ofera pacientilor o serie de proceduri din domeniul chirurgiei plastice realizate la cele mai inalte standarde de siguranta si satisfactie.

Vreau Consultatie Gratuita
Lifting InMode Facetite Lifting InMode Bodytite Blefaroplastie Accutite

#tailoredbeauty

Fie ca este vorba de o liposcutie, un lifting sau o blefaroplastie, sunt anumite aspecte pe care trebuie sa le bifati in alegerea clinicii si medicului. Daca recenziile citite pe internet si recomandarile celor din jur v-au adus pe lista cateva nume, edificatoare va fi consultatia initiala alaturi de medicul specialist. In clinica Elos Skin&Laser Center, va puteti programa consultatii alaturi de medicii nostri plasticieni, in cadrul careia veti primi toate detaliile legate de procedura, cu ce aparatura si produse este realizata, cum ar trebui sa va pregatiti inainte, care sunt reactiile adverse, cat dureaza recuperarea si cand se vad rezultatele.

Comunicati medicului atat asteptarile, cat si temerile deoarece pe baza acestora specialistul va va spune daca sunteti un candidat ideal pentru o anumita procedura si daca aceasta va aduce rezultatele dorite. In cadrul consultatiei, este important sa solicitati si poze “Inainte si Dupa” interventie pentru a vedea rezultatele obtinute de alti pacienti alaturi de acel medic. Dar, mai presus de toate, veti simti daca rezonati cu medicul, daca va place abordarea si stilul acestuia, si daca v-a castigat increderea, in primul rand, ca om, si mai apoi ca medic.

Importanta consultatiei initiale

Deoarece interventiiile chirurgicale sunt proceduri invazive, care implica un grad de disconfort si o serie de efecte secundare, este important ca in cadrul consultatiei initiale pacientii sa adreseze medicului toate intrebarile ce tin de tratament in sine, de metode alternative de tratarea a afectiunii, timp de recuperare si posibile riscuri sau efecte adverse.

Astfel de proceduri se bazeaza pe studii clinice solide, sunt certificate si aprobate la nivel international, iar in completare, echipa medicala Elos Skin&Laser Center a realizat o serie de studii clinice pe pacienti de studiu inainte de a fi promovate oficial.

Cele mai eficiente proceduri de remodelare corporala

In clinica Elos, procedurile de chirurgie plastica sunt realizate de o echipa medicala complexa si extrem de bine pregatita, care reuneste mai multe specializari diferite, in care va puteti pune toata increderea si care are la activ nenumarate traininguri facute alaturi de medici recunoscuti international si experienta de lucru pe un esantion mare de pacienti.

Lifting InMode Facetite

# beauty

FaceTite utilizeaza radriofrecventa asistata de microneedling pentru a reduce tesutul adipos subcutanat si pentru a imbunati tonusul si elasticitatea pielii. FaceTite este conceput pentru a fi o procedura minim invaziva, comparativ cu procedurile chirurgicale de lifting facial. FaceTite are scopul de a oferi rezultate vizibile pentru conturarea si tonifierea fetei, contribuind la imbunatatirea aspectului general al pielii.

Descopera

Lifting InMode Bodytite

# beauty

BodyTite de la InMode este un sistem de remodelare corporala care utilizeaza tehnologie de radiofrecventa asistata pentru a oferi rezultate de pentru eliminarea grasimii si imbunatatirea tonusului si elasticitatii pielii. BodyTite este conceput pentru a fi o procedura minim invaziva, comparativ cu unele proceduri chirurgicale mai invazive de liposuctie si tonifiere a pielii. Acest lucru poate duce la o recuperare mai rapida si la mai putine cicatrici vizibile.

Descopera

Blefaroplastie Accutite

# beauty

Tratamentul de blefaroplastie InMode AccuTite este solutia ideala pentru pleoapele cazute. Aplicatorul pe care medicul il utilizeaza in cadrul interventiei este prevazut cu o canula speciala, care este introdusa sub piele pentru a topi tesutul adipos, in timp ce, simultan, exista un mini aplicator care genereaza impulsuri de radiofrecventa pentru a tonifia intens pleoapele.

Descopera
Rezerva acum