Nu ai produse in cos.

Shop

Maria Iarca

Specialist Estetica

Terapeut cu o experienta  de  peste 20 ani, Maria Iarca este in echipa #elos inca de la deschiderea primei clinici. Avand o fire extrem de energica, optimista si loiala celor din jurul ei, se lasa ghidata de pasiune si se dedica intru totul oricarui proiect nou. Este orientate spre rezultate si se simte implinita atunci cand reuseste sa redea increderea pacientilor sai si sa ii vada multumiti de rezultatele obtinute impreuna.

 

„Oamenii si-au dorit intotdeauna sa fie frumosi si au fost atrasi de frumos. Apreciez enorm frumusetea interioara, insa un chip atragator, un trup armonios sunt primele pe care le remarci la o persoana. Tehnologiile folosite in prezent, fata de acum un deceniu, sunt absolut surprinzatoare si ma bucur ca am sansa sa fiu in mijlocul lor, la Elos Skin & Laser Center.”

Specialist Estetica Faciala si Corporala

Interviu cu specialistul

Cum v-ati indreptat catre o cariera in estetica si ce v-a facut sa ramaneti aici de peste 20 ani?

Inca din copilarie am fost atrasa de tot ceea ce inseamna frumos, de la joaca cu fardurile mamei, pantofii cu toc. Mai tarziu, aceasta pasiune spre estetic s-a transformat intr-o dorinta de a avea grija de aspectul meu si sa-mi doresc sa cunosc si sa invat cat mai multe despre tot ce inseamna sanatate si frumusete a pielii. Acum, dupa aproape 20 ani de experienta, inca invat si mă perfectionez continuu pentru a obtine cele mai bune rezultate alaturi de pacientii mei.

Cum va abordati pacientii pentru a intelege nevoile si obiectivele lor estetice individuale?

 Pt a intelege nevoile individuale ale fiecarui pacient si sa putem face o anamneza corecta in ceea ce priveste protocolul de tratament, noi in Clinica Elos ne rezervam suficient timp pt o consultatie prealabila in care sa intelegem toate aceste nevoi astfel incat sub indrumarea noastra sa alegem ceea ce este mai potrivit pt fiecare pacient in parte,cred ca fiecare pacient este unic, de aceea si procedurile pe care urmeaza sa facem vor tine cont de doleantele fiecaruia. 

Ce ar trebui sa stie pacientii care isi doresc sa incerce un tratament estetic pentru prima data?

In primul rand, ma asigur ca au inteles ce procedura urmeaza sa realizam, evaluam posibilele reactii adverse, ce vor simti pe toata durata acestuia, le ofer toate informatiile post-procedura si nu in ultimul rand ma asigur sa Le setez niste asteptari realiste.”cu o floare nu se face primavara” 

Care este sfatul de "skincare" pe care il recomandati oricarui pacient?

Pielea este cel mai mare organ, prin urmare sfatul meu pentru pacienti este sa aiba grija si de rutina zilnica de ingrijire. Procesul de demachiere trebuie sa aiba loc atat pe fata cat si decolteu, sa folosim produse de hidratare pe toate aceste zone, sa nu le neglijam. 

Care este tratamentul #elos pe care il faceti cu regularitate si cum va ajuta in mentinerea "frumusetii naturale"?

Unul din tratamentele efectuate  regulat este Hydrafacial, pe care il consider precursor al oricarui alt tratament din clinica. Bineinteles ca alegand aceasta meserie, am efectuat aproape toate procedurile din clinica, tocmai pentu a impartasi pacientilor informatii legate de senzatii si asteptari, inclusiv prin prisma experientelor mele.

Velashape 3 Criosculpting Define Viora V30 Lifting Sofwave Hydrafacial Intraceuticals Laser Thulium Lase MD Skin Tightening Laser Nd:YAG Lifting sani
Rezerva acum