Nu ai produse in cos.

Shop

Povestea Clinicilor Elos

Acum mai bine de 10 ani, am inceput povestea brandului Elos, intr-o perioada in care piata medical estetica din Romania abia se alinia cu cea internationala. Portofoliul  nostru cuprindea un numar restrans de tratamente faciale si corporale, insa pe masura ce industria estetica a evoluat, ne-am dorit sa oferim pacientilor nostri acces la tehnologiile de ultima generatie si la produse de top. Am infiintat un departament care se ocupa de realizarea studiilor clinice individuale, astfel incat sa implementam protocoale de tratament care livreaza cele mai bune rezultate, in conditii de siguranta deplina pentru pacienti.

Totodata, am acordat o importanta tot mai mare pentru partea de customer care, adica interactiunii dintre pacient si clinica, atat in cadrul vizitei, cat si dupa. Ne-am dorit sa fim tot timpul in contact cu pacientii nostri si sa ne asiguram ca serviciile pe care le oferim sunt de inalta calitate, dar si ca experienta din clinica este unica. Astfel, in scurt timp, am devenit una dintre cele mai bune clinici pentru remodelare corporala, epilare definitiva si tratamente injectabile.

Echipa de specialisti s-a perfectionat continuu, prin participarea la traininguri internationale, iar fiecare dintre acestia s-a dezvoltat directia dorita, devenind traineri internationali pe echipamente laser si produse injectabile. Fiecare membru al echipei noastre intelege importanta actualizarii continue a cunostintelor si abilitatilor in domeniul esteticii medicale pentru a oferi pacientilor cele mai bune rezultate.

Participand la cursuri, workshopuri si conferinte de specialitate, echipa noastra se mentine la curent cu cele mai recente tehnologii si proceduri estetice. Aceasta dedicare pentru perfectionare continua reflecta angajamentul nostru de a oferi servicii medicale de cea mai inalta calitate si de a satisface asteptarile ridicate ale pacientilor nostri in calatoria lor catre frumusetea naturala.

Inca de la inceput, am mers mai departe de premizele unui bussines si am preluat mereu cazuri pro bono ale unor pacienti cu afectiuni dificil de abordat si tratat. Toti pasii pe care i-am parcurs in dezvoltarea noastra au fost focusati catre cea mai buna experienta pe care o putem oferi pacientilor in clinicile noastre si catre oferirea celor mai bune solutii pentru afectiunile cu care acestia se confrunta!

Elos Skin & Laser Center

Strada Clucerului, Nr. 55, Sector 1, Bucuresti

Luni - Vineri: 09:00 - 21:00, Sambata: 10:00 - 15:00 Duminica: Inchis

Cu acces la echipamente si tehnologii de ultima generatie, Elos Skin & Laser Center se evidentiaza ca o clinica moderna de estetica si tratamente laser. Personalul bine pregatit ofera consultanta individualizata, ajutand pacientii sa aleaga cele mai potrivite proceduri in functie de nevoile si obiectivele lor. Atmosfera relaxanta si profesionalismul echipei fac din Elos Skin & Laser Center un lider in domeniul esteticii din Bucuresti, punand accentul pe satisfactia si starea de bine a pacientilor sai.

Derma Expert by Elos

Strada Helesteului, Nr. 5, Sector 1, Bucuresti

Luni - Vineri: 09:00 - 21:00, Sambata - Duminica: Inchis

Din dorinta de a oferi pacientilor nostri cea mai buna experienta, in 2020, am separat ramura estetica de cea medicala si am dezvoltat clinica dermatologica Derma Expert by Elos, unde regasiti solutii eficiente pentru toate afectiunile pielii. In doar cativa ani, datorita aprecierii si increderii pe care am primit-o din partea pacientilor, Derma Expert by Elos a devenit rapid o clinica de renume pentru proceduri laser vasculare, dermatoscopie digitala, eliminarea vergeturilor si cicatricilor.

Elos Hair Clinic

Strada Helesteului, Nr. 5, Sector 1, Bucuresti

Luni - Vineri: 09:00 - 21:00, Sambata - Duminica: Inchis

Lantul nostru de clinici este completat de Elos Hair Clinic, dedicata transplantului de par si terapiilor adjuvante in afectiunile de caderea parului, unde am implementat aceeasi viziune care ne-a consacrat. Am reunit medici specialisti in tratarea tuturor tipurilor de alopecii si in transplantul de par, alaturi de proceduri si aparatura de ultima generatie.
Elos Hair Clinic este dotata la standarde internationale si cea mai buna optiune pentru pacientii interesati sa isi imbunatateasca aspectul parului, fara a mai fi nevoiti sa caute optiuni de tratament in alte tari.

Discuta cu unul dintre consultantii nostri

Pentru a afla care este abordarea potrivita pentru tine.

Programeaza o consultatie
Rezerva acum