Nu ai produse in cos.

Shop

Volumizare fese Lanluma X

Lanluma X este un produs injectabil format din acid polilactic (PLLA) ce reprezinta un biostimular de colagen, biocompatibil cu organismul uman si considerat sigur din punct de vedere medical, fiind utilizat in special pentru imbunatatirea calitatii pielii, reconturarea si volumizarea naturala a zonei fesiere.

 

In ultima vreme, interventia de volumizare a feselor cu produse injectabile a devenit extrem de populara si solicitata in clinicile estetice. Lanluma X este un produs care asigura rezultate de lunga durata si care implica riscuri minime pentru pacienti, un biostimulator puternic de colagen. Lanluma are doua forme de prezentare, V si X, in functie de zona de tratatament vizata, respectiv fata sau corp. Zona fesiera poate avea din punct de vedere anatomic forme diferite (rotund, patrat, triunghi etc.) si, din acest motiv, consultatia initiala cu un medic in cadrul clinicii Elos este foarte importanta pentru a intelege nevoile pacientului si pentru a stabilii planul de lucru.

Tratament sigur
studii clinice
Plan recomandat
3 sedinte
Durata sesiune
60 minute
Rezultate vizibile
de la 1 sedinta
Vreau Consultatie Gratuita
Tratament sigur
studii clinice
Plan recomandat
3 sedinte
Durata sesiune
60 minute
Rezultate vizibile
de la 1 sedinta

Ce este produsul cu acid polilactic Lanluma X?

Lanluma X este un produs injectabil format din acid polilactic (PLLA) ce reprezinta un biostimular de colagen, biocompatibil cu organismul uman si considerat sigur din punct de vedere medical, fiind utilizat in special pentru imbunatatirea calitatii pielii, reconturarea si volumizarea naturala a zonei fesiere.

Lanluma X se prezinta sub forma unei pudre care se recombina cu apa sterila si necesita 15-30 de minute pentru a se omogeniza si a fi gata pentru injectare. Fiecare sticluta de Lanluma X are o concentratie de 630mg acid polylactic, in comparatie cu Lanluma V unde concentratia de PLLA este de 210mg si este utilizat pentru fata, gat si decolteu.

Cum functioneaza acidul polilactic Lanluma X?

Acidul polilactic – PLLA – este un produs stabil, sigur, folosit sub forma injectabila in scop estetic ca biostimulator de colagen, al carui rezultat se instaleaza treptat, iar efectul final dureaza aproximativ 2 ani.

Apa sterila folosita la omogenizarea produsului este responsabila pentru volumul initial obtinut in urma injectarii, ea se resoarbe treptat, volumul final obtinut progresiv de la o sedinta la alta fiind datorat productiei de colagen determinata de acidul polilactic.

Cum se desfasoara tratamentul cu Lanluma X?

Inainte de a incepe injectarea se marcheaza zonele de interes cu pacienta in picioare pentru a stabili impreuna zonele de tratament. Pentru volumizarea fesiera, se injecteaza 2 fiole de Lanluma X, cate un produs pe fiecare fesa, sub anestezie locala. Produsul se injecteaza in treimea superioara laterala a feselor, pentru a obtine atat volumizare, cat si liftare. Medicul va folosi o canula speciala pentru a face procedura cat mai atraumatica posibil si pentru a obtine un rezultat omogen. La final, se va efectua un masaj local pentru dispersarea produsului in tesuturi si pentru a nu exista riscuri de denivelari.

De cate sedinte este nevoie pentru a se vedea rezultatele?

In general, sunt recomandate 3 sedinte spatiate la 6-8 saptamani distanta, iar efectul final obtinut la sfarsitul protocolului dureaza aproximativ 2 ani. Numarul de sedinte necesare variaza de la pacient la pacient in functie de nevoile acestuia, varsta, greutate si aspectul initial al zonei fesiere.

Lanluma X se poate injecta in zona fesiera atat la pacientele care isi doresc imbunatatirea aspectului pielii si estomparea celulitei, imbunatatirea laxitatii pielii si diminuarea vergeturilor. In acest caz, se foloseste o singura fiola de LanlumaX deoarece se urmareste imbunatatirea calitatii pielii si corectarea celulitei nu volumizarea feselor. Si in acest caz recomandarea initiala este de 3 sedinte spatiate la 6-8 saptamani distanta.

Care sunt recomandarile post injectare cu Lanluma X?

Dupa tratament, timp de 3-5 zile nu se recomanda activitate sportiva, mers la piscina si sauna.

Tratamentele de remodelare corporala pot fi incluse in protocolul de tratament cu Lanluma X adica dupa fiecare sedinta de Lanluma X pacientii trebuie sa astepte 2 saptamani dupa care pot face sedintele de remodelare corporala. Acest lucru chiar poate ajuta suplimentar productia de colagen si imbunatatirea aspectului zonei tratate.

Ce efecte secundare poate avea injectarea cu Lanluma X?

Efectele adverse ce pot aparea in urma procedurii de injectare cu Lanluma X sunt: sangerare, durere, edematiere (umflarea zonei tratate), caldura locala, inrosire, vanataie, hematom, papule sau noduli. Pentru a evita aparitia de noduli se recomanda masaj acasa timp de 2 saptamani dupa procedura macar 5 minute de 3 ori pe zi.

De ce este produsul Lanluma superior altor produse similare?

Produsele injectabile pentru volumizarea feselor contin acid polylactic, insa diferenta deriva din concentratie, respectiv celalalt produs are 150mg de PLLA in comparatie cu Lanluma X ce are 630mg de PLLA. Celalalt produs are nevoie de un timp mai mare de hidratare inainte de a fi injectat, aproximativ 24 de ore in contrast cu Lanluma X ce poate fi injectat dupa 15-30 de minute de la reconstituire.

 

Asadar, Lanluma X reprezinta produsul cu cea mai mare concentratie de PLLA special conceput pentru volumizarea zonei fesiere printr-o procedura rapida, sigura, cu timp de recuperare foarte scurt, cu rezultat controlabil obtinut gradual, cu remanenta de cel putin 2 ani, care foloseste ca sursa principala productia proprie de colagen, astfel incat sa nu afecteze in timp.

Cand devin vizibile rezultatele cu Lanluma X?

Primele imbunatatiri aparute in urma injectarii zonei fesiere cu Lanluma X se vad dupa 6 saptamani, dar productia de colagen continua 9-10 luni dupa tratament, deci este un rezultat de lunga durata.

X

Contraindicatii Lanluma X

Sarcina si alaptarea

Probleme de coagulare a sangelui

Boli autoimune

Istoric de cheloid

Infectii sau alergii active

Alergie sau sensibilitate la componente

Filler permanet pe zona de tratament

Intrebari frecvente

Cine este candidatul ideal pentru injectiile cu Lanluma X pentru fese?

Persoanele care doresc sa obtina un aspect mai plin si mai conturat al feselor, sa corecteze asimetrii sau sa imbunatateasca forma acestora pot fi candidati ideali pentru procedura.

Care sunt asteptarile realiste in ceea ce priveste rezultatele injectiilor cu Lanluma X pentru fese?

Pacientii vor obtine un aspect mai plin si mai ridicat al feselor, cu un contur mai definit si o imbunatatire a formei generale, insa este important sa discutati așteptarile voastre cu medicul specialist inainte de procedura.

Care este procesul de evaluare si consultatie inainte de a decide sa faceti injectari cu Lanluma X?

Medicii specialisti vor efectua o evaluare initiala a nevoilor dvoastra si vor discuta asteptarile, optiunile disponibile si procedura in sine pentru a va asigura ca este potrivita pentru dvoastra.

Pot injectarile cu Lanluma X corecta asimetriile feselor?

Da, procedura poate fi personalizata pentru a corecta asimetriile si pentru a crea un aspect mai simetric si mai plin al feselor.

Testimonialele pacientilor

Ana Maria V.

Sunt multumita de rezultate dupa Lanluma X. Dr. Filis Demirgean mi-a explicat procedura si detaliile ingrijirii post-tratament. Recuperarea a fost rapida si nu am avut complicatii, iar in cateva saptamani, am observat o imbunatatire semnificativa a formei si a volumului feselor.

Ioana Papuc

Dupa o singura sedinta de tratament am obtinut rezultate subtile, dar in timp, am observat o imbunatatire a formei si a volumului. Procesul a fost destul de confortabil si recuperarea a fost rapida. Ma gandesc sa mai fac cel putin 1 sedinta pentru a obtine rezultate mai vizibile.

Andreea Sauciuc

Am decis sa incerc tratamentul Lanluma X pentru a obtine un posterior mai plin si mai conturat. Recuperarea a fost usoara si fara complicatii. Sunt extrem de incantata de rezultate si recomand tratamentul celor care isi doresc o inbunatatire estetica a posteriorului.

Discuta cu unul dintre consultantii nostri

Pentru a afla care este abordarea potrivita pentru tine.

Programeaza o consultatie

Terapii complementare

Rezerva acum