Nu ai produse in cos.

Shop

Terapii faciale non-invazive

La momentul actual, exista o paleta variata de proceduri estetice invazive menite sa lupte cu semnele imbatranirii si sa corecteze anumite imperfectiuni. Exista, totusi, un procent ridicat de pacienti care nu doresc sa opteze pentru interventiile invazive si le agreeaza mai degraba pe cele rapide, care nu implica perioada de recuperare sau semne.

Pentru ca unul dintre motto-urile noastre este respectarea dorintelor voastre, in clinica Elos Skin&Laser Center, pacientii care prefera proceduri faciale non invazive sau vor sa amane cat mai mult interventiile cu acul sau bisturiul, vor gasi intotdeauna solutii pentru problemele tenului. Tehnologia a evoluat extrem de mult in ultimii ani, astfel incat au aparut foarte multe tratamente non invazive, cu rezultate extrem de bune pentru probleme precum ridurile, lipsa de tonus si stralucire a pielii, acneea sau petele.

Vreau Consultatie Gratuita
Hydrafacial Intraceuticals Préime Dermafacial Skin Tightening Laser Nd:YAG Lifting Sofwave

#tailoredbeauty

Inainte de alegerea unui anumit tip de tratament non invaziv, este extrem de importanta consultatia cu un medic dermatolog din cadrul clinicii Elos. Analiza tenului, impreuna cu discutia legata de asteptarile pacientilor, va ajuta medicul sa conceapa planul de proceduri non invazive. Este important de specificat ca pacientii trebuie sa aiba asteptari realiste de la anumite proceduri si sa nu pretinda rezultate identice cu cele pe care o procedura invaziva ar putea sa le ofere. Dupa cum am precizat, tehnologia a avansat si a propulsat in industria tratamentelor faciale proceduri absolut spectaculoase, insa rezultatele vor fi cel mult comparabile cu cele invazive si nu o copie fidela.

In functie de nevoile tenului, medicii dermatologii din cadrul clinicii noastre pot recomanda un tratament sau protocoale combinate de tratament, astfel incat pacientii sa obtina rezultatele dorite. In portofoliul clinicii Elos, detinem tratamente de ultima generatie, blande cu tenul, dar eficiente cand vine vorba de rezultate.

Avantajele tratamentelor non-invazive

Un reper in acest sens este, bineinteles, costul procedurilor, care este unul mai redus fata de cele invazive. Al doilea reper, este cel emotional, mai precis, teama de esec al interventiilor sau experientele negative avute anterior. Si nu in ultimul rand, prioritatile pacientilor fiindca cei mai multi prefera sa isi petreaca timpul liber intr-o vacanta decat sa fie in covalescenta post procedura sau sa faca pauza de la activitatile preferate. Astfel, este mult mai convenabil sa apeleze la o procedura faciala rapida si sa revina apoi la activitatea normala.

Cele mai eficiente tratamente non-invazive

Optiunile de tratamente non-invazive existente in clinica Elos sunt variate si versatile, dar mai ales, cu rezultate excelente. Realizate conform indicatiilor specialistilor #elos, rezultatele se mentin timp indelungat si ofera pacientilor confortul estetic de care au nevoie pana la alegerea procedurilor invazive.

Hydrafacial

# beauty

Hydrafacial este o procedura non-invaziva de ingrijire a pielii care utilizeaza tehnologia vortex de curatare si exfoliere pentru a imbunatati aspectul si sanatatea pielii. Acest tratament este proiectat pentru a oferi mai multe beneficii, inclusiv curatare profunda, exfoliere, extractie a impuritatilor si hidratare. Hydrafacial este potrivit pentru o varietate de tipuri de ten si probleme ale acestuia, inclusiv ten tern, pete pigmentare, linii fine si riduri, pori dilatati si acnee.

Descopera

Intraceuticals

# beauty

Intraceuticals a revolutionat domeniul tratamentelor noninvazive antiaging, reprezentand o bariera impotriva imbatranirii tenului. Este un tratament de rejuvenare si hidratare intensa bazat pe oxigen hiperbaric, fiind singura metoda noninvaziva de a introduce acid hialuronic in derm. Pe langa transformarile extraordinare pe care le aduce texturii si aspectului tenului, Intraceuticals este, intai de toate, o experienta unica! Afectiunile tenului pe care Intraceuticals le poate aborda sunt pielea uscata si deshidratata, liniile fine si ridurile, petele pigmentare si iregularitatile de culoare, acneea, pielea sensibila si reactiva.

Descopera

Préime Dermafacial

# beauty

Préime Dermafacial este o platforma complexa si inovativa de terapii faciale non-invazive, care combina tehnologii multiple pentru regenerarea pielii, permitand realizarea de proceduri personalizate, adaptate nevoilor tenului. Préime Dermafacial reprezinta un inalt standard tehnologic pentru terapii faciale combinate, punand la dispozitie 5 moduri unice de tratament: AquaB, VibroX, MicroT, Collagen+, UltraB.

Descopera

Skin Tightening Laser Nd:YAG

# beauty

Tratamentul de skin tightening cu laser Nd:YAG imbunatateste fermitatea pielii si reduce semnele de imbatranire sau laxitatea cutanata. Laserul Nd:YAG emite un fascicul de lumina cu o lungime de unda specifica care poate penetra mai adanc in piele decat alte tipuri de laser, ajungand pana la straturile mai profunde ale dermului. Este folosit pentru a trata semnele de imbatranire precum pierderea elasticitatii si a fermitatii pielii, dar si pentru a imbunatati aspectul general al pielii.

Descopera

Lifting Sofwave

# beauty

Sofwave™ utilizeaza ultrasunete focalizate pentru a incalzi straturile profunde ale pielii si a tesuturilor subiacente, stimuland productia de colagen si oferind un efect de lifting si tonifiere a pielii. Acest tip de tratament este adesea utilizat pentru a imbunatati fermitatea pielii si pentru a reduce aparitia liniilor fine si a ridurilor.

Descopera
Rezerva acum