Despre

ELOS Skin & Laser Center

La Elos Skin&Laser Center vă transpunem visele în realitate! Un ten strălucitor, fără riduri, coapse ferme fără celulită, un abdomen perfect, picioare fine mereu pregătite pentru o fustă scurtă, sunt acum mai ușor de obținut decât vă imaginați!

Am reunit cei mai buni medici, terapeuți specializați în remodelare corporală și facială, dar și echipamente medicale de ultimă generație, creată de lideri mondiali în industria medical-estetică într-o singură clinică, doar pentru dumneavoastră!

Concept

Întotdeauna modern

Acum vă puteți bucura de facelift non-chirurgical realizat cu laser, îndepărtarea părului nedureros cu cele mai performante lasere la nivel mondial, tratamente de slăbire localizată care înlocuiesc cu succes lipoabsortia și terapii pentru un ten curat, neted și strălucitor.

Idealurile vă sunt transpuse în plan real cu ajutorul celor mai performante aparate noninvazive din industria frumuseții, care au detronat puterea bisturiului și și-au dovedit întotdeauna eficiență pe plan internațional, combinate cu experiența și dedicarea echipei noastre de medici dermatologi și terapeuți.

Promisiunea noastră

Vă transpunem visele in realitate!

Atmosferă relaxată, echipă profesionistă și aparatură ultra performantă fac din Elos Skin & Laser Center destinația visurilor împlinite, a armoniei și a frumuseții corpului uman!