Nu ai produse in cos.

Shop

Viora V30

Tratamentul Viora V30 combina radiofrecventa bipolara si multipolara, acest tratament este destinat remodelarii zonelor corporale afectate de celulita, laxitate si tesut adipos, fara a impune timp de recuperare sau realizarea tratamentului in anumite perioade ale anului.

Tratament sigur
aprobat FDA
Plan recomandat
8 - 10 sedinte
Durere resimtita
minima
Non-invaziv
fara recuperare
Vreau Consultatie Gratuita
Tratament sigur
aprobat FDA
Plan recomandat
8 - 10 sedinte
Durere resimtita
minima
Non-invaziv
fara recuperare

Ce este tratamentul Viora V30?

De-a lungul anilor, radiofrecventa a devenit o tehnologie reputata in industria remodelarii corporale si sunt binecunoscute rezultatele acesteia impotriva celulitei si laxitatii tegumentare. Insa, ceea ce confera unicitate aparatului de remodelare corporala Viora V30 este tehnologia Multi-CORE™ (Channeling Optimized RF Energy) care presupune utilizarea a 3 canale de radiofrecventa la energii diferite de penetrare (0.8 MHz, 1.7 MHz si 2.45 MHz), alaturi de un al patrulea canal care le cumuleaza pe toate cele 3 mentionate. Energia furnizata de impulsurile generate pe zona de tratament actioneaza in profunzimea tesutului adipos si il incalzesc uniform, declansadu-se procesul de distrugerea a septurilor fibroase si fortifierea retelei de colagen, responsabila cu elasticitatea pielii.

Astfel, aparatul Viora V30, ce dispune de o putere de 150W, este cea mai buna optiune pentru pacientii care doresc reducerea celulitei, a circumferintei abdomenului, feselor sau coapselor, precum si tonifierea intensa a acestor zone.

Viora V30 este prevazut cu aplicatori speciali destinati pentru diferite zone ale corpului afectate de celulita, laxitate si tesut adipos, precum:

Gusa

Brate

Genunchi

Coapse

Gambe

Fese

Abdomen

Lombari

Spate

Ce tehnologie foloseste platforma Viora V30?

Tehnologia care sta la baza Viova V30, si anume, Multi-CORE™, cu cele 4 tipuri de radiofrecventa angrenate in timpul tratamentului, asigura cele mai bune rezultate impotriva celulitei, cu un numar redus de sedinte fata de alte aparate de remodelare corporala bazate pe radiofrecventa. Energia generata pe zona de tratament, la cele 4 intensitati a radiofrecventei, este mult mai rapid absorbita in profunzimea tesutului adipos si pe diferitele niveluri ale acesteia, conferind o reactie dermala de mai mare amploare, comparativ cu alte aparate de radiofrecventa.

1
Cum actioneaza VioraV30?

Sistemul Viora V30 actioneaza pe zona de tratament prin vacuum, astfel incat impulsurile sa actioneze cu precizie pe intreaga suprafata tratata. Caldura generata in interiorul stratului adipos activeaza microcirculatia sanguina si enzimatica, conducand la hidroliza celulelor grase, precum si la contractarea fibrelor de colagen. Astfel, este asigurata atat reducerea celulitei, cat si tonifierea intensa a pielii, intr-un mod noninvaziv si fara reactii adverse.

2
Care este protocolul de tratament?

In urma evaluarii corporale realizate de catre specialistii clinicii Elos, protocolul de tratament poate cuprinde intre 8 si 10 sedinte, depinzand de tipul si gradul de celulita, precum si de cat de afectate sunt zonele de laxitate.

3
Cand apar rezultatele cu VioraV30?

O imbunatatire notabila a aspectului celulitei, precum si a conditiei pielii afectate de laxitate vor fi remarcate inca de la prima sedinta, urmand ca rezultate sa fie evidente in mod progresiv, de la sedinta la sedinta.

Contraindicatii Viora V30

Sarcina si alaptare

Istoric de cancer cutanat

Probleme vasculare

Leziuni active ale pielii

Intrebari frecvente

Cat este de sigur tratamentul cu Viora V30?

Viora V30 este un tratament sigur si non-invaziv. Tehnologia folosita este controlata si adaptabila, ceea ce reduce riscurile si efectele secundare. Studiile clinice realizate de catre specialisti, dar si in clinica Elos, au relevat ca si reactii adverse eritemul tranzitoriu si echimoza. Aceste efecte nu dureaza mai mult de 3-5 zile. Totodata, pentru sporirea confortului pacientilor in timpul procedurii, aparatul Viora este prevazut cu un sistem de racire, astfel ca acestia resimt doar o senzatie de caldura.

Exista vreun timp de recuperare dupa tratamentul Viora V30?

Unul dintre avantajele tratamentului Viora V30 este ca nu necesita timp de recuperare. Multi pacienti se intorc imediat la activitatile lor obisnuite dupa fiecare sedinta.

Este tratamentul Viora V30 dureros?

Majoritatea pacientilor descriu tratamentul Viora V30 ca fiind confortabil si nedureros. Unele persoane pot simti caldura generata de radiofrecventa, dar disconfortul este minim si suportabil.

Cine este candidat potrivit pentru tratamentul Viora V30?

Tratamentul Viora V30 este potrivit pentru majoritatea tipurilor de piele si poate fi benefic pentru cei care doresc sa imbunatateasca aspectul pielii, sa reduca semnele de imbatranire sau sa trateze celulita.

Testimonialele pacientilor

Ana Amelian Mavru

De fiecare data ma intorc cu drag la Elos. Personalul este extrem de bine pregatit, mereu amabil si rabdator, iar conditiile sunt exceptionale. Am facut nenumarate tratamente in clinica si am plecat tot timpul multumita. Recomand cu incredere!

Anca Obretin

Sunt foarte multumita de rezultatele tratamentului Viora V30 pentru celulita si laxitatea pielii. Am vazut o imbunatatire foarte mare in textura pielii dupa cateva sedinte. Celulita s-a redus vizibil, iar pielea mea este mult mai ferma si mai tonifiata.

Diana Craciun

Procedura cu Viora V30 a fost placuta, iar Alexandra Radu a fost atenta si profesionista pe tot parcursul tratamentului. Dupa protocolul de 8 sedinte, pielea mea arata mult mai neteda si mai uniforma, iar aspectul de ‘coaja de portocala’ s-a redus semnificativ.

Discuta cu unul dintre consultantii nostri

Pentru a afla care este abordarea potrivita pentru tine.

Programeaza o consultatie

Terapii complementare

Remodelare Corporala

Criosculpting Define

Remodelare Corporala

Drenaj limfatic

Rezerva acum