Nu ai produse in cos.

Shop

Policaprolactona Ellanse

O solutie de ultima generatie si cu eficacitate sporita este Ellanse, un produs unic – biostimulator de colagen – ce reuseste sa combata procesul de imbatranire prin restaurarea volumetriei faciale si cresterea productiei de colagen.

 

In procesul de imbatranire ne confruntam cu pierderea de substanta osoasa, dar si cu pierderea de grasime, ceea ce are impact asupra volumetriei faciale si a scaderii productiei de acid hialuronic si colagen. Astfel, fermitatea tegumentului se reduce considerabil si confera un aspect imbatranit si decazut.

Produs sigur
studii clinice
Plan tratament
personalizat
Durata sesiune
60 minute
Rezultate
12 - 24 luni
Vreau Consultatie Antiaging Gratuita
Produs sigur
studii clinice
Plan tratament
personalizat
Durata sesiune
60 minute
Rezultate
12 - 24 luni

Ce este Ellanse – biostimulator de colagen?

Ellanse este un biostimulator de colagen, compus din microsfere de policaprolactona  (PCL- in procent de 30%, care stimuleaza productia naturala de colagen in organism) si un gel format din carboximetilceluloza ( CMC- in procent de 70%, care este responsabil de efectul de umplere ce apare imediat). Acest filler se comporta ca un implant injectabil la nivel facial subcutanat pentru corectia de lunga durata a ridurilor si a semnelor de imbatranire, iar datorita structurii sale este usor de injectat si de modelat.

Acest produs a fost lansat in 2009 si este ideal pentru restabilirea volumetriei faciale de la nivelul tamplelor, pometilor, barbiei si umplerea ridurilor nazo-labiale, dar nu este un filler indicat pentru volumizarea buzelor, corectia cearcanelor si umplerea ridurilor glabelare (ridurilor dintre sprancene ). De asemenea, Ellanse este folosit si pentru corectia nasului si pentru reintinerirea mainilor cu un efect de lunga durata

Cum functioneaza Ellanse?

Ellanse a fost conceput pentru reconturare faciala imediata pentru ca se foloseste de rezerva proprie de colagen. O data injectat in tesuturi, declanseaza un raspuns natural, cu efect de stimularea a retelei de colagen, oferind astfel o solutie inovatoare de lunga durata pentru reducerea semnelor de imbatranire.

Ellanse este un produs foarte bine tolerat de catre pacienti si care se diferentiaza de toate produsele injectabile datorita compozitiei care determina atat volumizare, cat si biostimulare de colagen pentru 12-24 de luni, spre deosebire de celelalte produse pe baza de acid hialuronic de pe piata care sunt supuse degradarii sub actiunea hialuronidazei din organism (enzima care degradeaza moleculele de acid hialuronic) inca din prima zi dupa injectare.

Ellanse se prezinta sub forma a doua produse:

Ellance S si Ellance M, ambele avand un profil de siguranta stabil si oferind rezultate de lunga durata. Ellance S are o remanenta de 12-18 luni, in timp ce Ellanse M are o remanenta de 24 de luni sau mai mult.
Studiile clinice efectuate pe aceste doua produse au demonstrat productia de colagen de tip 1 in jurul microsferelor de PCL si rata de satisfactie crescuta (70-80%) a pacientilor, chiar si dupa 24 de luni de la injectare folosind o scala analog vizuala de masurare (VAS).

1
Care sunt beneficiile Ellanse?

Ellanse este un produs sigur, care nu migreaza de la locul injectarii si ajuta la restabilirea volumului pierdut, la liftarea si corectia ridurilor dar si la imbunatatirea calitatii pielii prin productia locala de colagen.

2
Cand se vad rezultatele Ellanse?

Efectul de umplere si volumizare se poate observa imediat dupa procedura, dar efectul maxim este vizibil dupa 3 luni, cand in jurul microsferelor de policaprolactona se formeaza colagen de tip 1, adica un colagen de buna calitate, nu un colagen fibrozant. Acest lucru permite integrarea naturala a produsului in tesut si pastrarea mobilitatii locale.

3
Ce reactii adverse are Ellanse?

Pot aparea reactii obijnuite ca in urma oricarei alte injectari precum: echimoze, hematoame, edem, noduli. Nodulii sunt foarte rar intalniti si apar datorita depozitelor mari de produs sau la pacientii cu un fond alergic sau autoimun.

Recomandari inainte si dupa injectare Ellanse

Se recomanda ca inainte de injectare pacientii sa evite administrarea de medicamente deoarece pot spori posibilitatea aparitiei vanatailor. Daca pacientii prezinta inflamatie, infectie, eruptie herpetica la locul unde se doreste a fi injectat produsul, nu se recomanda efectuarea procedurii.
Dupa procedura se recomanda masarea usoara a zonei de doua ori pe zi timp de una sau doua saptamani si se poate aplica gheata local. Nu se recomanda activitate sportiva, sauna, piscina si zbor macar 3 zile dupa injectare.

X

Contraindicatii injectare Ellanse

Afectiuni autoimune sau infectioase

Implanturi pe zona tratata

Predispozitie la cicatrici cheloide

Boli oncologice sub tratament

Sarcina si alaptare

Medicamentatie anticoagulanta si antiagreganta

Administrarea de hormoni steroizi

Alergii atopice severe

Intrebari frecvente

Cine poate beneficia de procedura si care sunt zonele ce pot fi tratate cu Ellanse?

Ellanse este un produs ideal pentru toate categoriile de varsta, atat pentru femei cat si pentru barbati. Ellanse este utilizat frecvent pentru tratarea ridurilor, cresterea volumului facial si imbunatatirea conturului fetei, cum ar fi regiunea pometilor si a linia mandibulara.

Care este diferenta dintre Ellanse si alte tratamente cu acid hialuronic?

Ellanse utilizeaza PCL – policaprolactona, in timp ce tratamentele cu acid hialuronic ofera umplere temporara, Ellanse stimuleaza colagenul pentru rezultate mai durabile in timp.

Pot sa ma intorc la activitatile normale imediat dupa tratamentul cu Ellanse?

Da, majoritatea pacientilor se pot intoarce la activitatile lor normale imediat dupa tratament, desi pot exista recomandari specifice de evitat anumite activitati sau expunerea la soare.

Cat dureaza rezultatele tratamentului cu Ellanse?

Seringile de Ellanse sunt de 1 ml fiecare, insa efectul de volumizare echivaleaza cu 1,5ml de acid hialuronic si dureaza cel putin 1 an in functie de produs. Asadar, rezultatele nu vor disparea mai devreme de 1 an.

Testimonialele pacientilor

Loredana Pop

Injecatrea cu Ellanse a fost o alegere foarte buna pentru mine! Dupa procedura, am observat o volumizare in zona pometilor si o imbunatatire semnificativa a aspectului pielii. Efectul de lifting general este exact ceea ce imi doream. Sunt incantata de rezultatele naturale si de durabilitatea acestora!

Andreea Angelescu

Dr. Lidia Zegrea mi-a recomandat tratamentul cu Ellanse si sunt foarte multumita de rezultate! Aspectul meu general a fost imbunatatit semnificativ, iar efectul de lifting a fost remarcabil. Imi place ca rezultatele sunt progresive si naturale. Este alegerea ideala pentru rezultate naturale!

Maria Radescu

Dupa injectarea cu Ellanse am observat o imbunatatire a fermitatii pielii si a conturului fetei, iar rezultatele au persistat mai mult decat ma asteptam. Procedura in sine a fost relativ confortabila, iar echipa medicala a fost foarte profesionista. Recomand tratamentul celor care isi doresc un efect de intinerire.

Discuta cu unul dintre consultantii nostri

Pentru a afla care este abordarea potrivita pentru tine.

Programeaza o consultatie

Terapii complementare

Rezerva acum