Nu ai produse in cos.

Shop

Ramona Felicanu

Manager Educatie

Ramona Felicanu este atat Managerul General al Clinicilor Elos, cat si Manager de Educatie pentru compania Beauty Med – importator de aparatura estetico-medicala din Romania si totodata, lider in acest domeniu.

A studiat toate tratamentele pe care le practica si este convinsa de eficacitatea lor. Este convinsa ca numai oferind tratamente cu rezultate dovedite pe plan international va reusi sa aduca satisfactie pacientilor pe termen lung.

 

Ramona Felicanu participa cu regularitate la diferite congrese si simpozioane, atat in Romania, dar si in strainatate, dorind sa fie la curent cu cele mai recente descoperiri in domeniul medical-estetic.

Manager de Educatie Beauty Med Romania

Interviu cu specialistul

Ce tratamente estetice au castigat popularitate in ultimul timp si de ce credeti ca au devenit atat de cautate?

Consider ca cele mai dorite tratamente de catre pacienti, in ultimul an, sunt cele care vizeaza calitatea pielii. Fie ca vorbim despre biostimulatori injectabili sau despre echipamente laser sau cu radiofrecventa fractionata, marii producatori se intrec in a lansa cele mai sigure tehnologii, fara durere, cu timp de recuperare mic si cu rezultate spectaculoase. Trend-ul modial reseteaza scala de valori si obtinerea unui aspect natural intinerit este ceea ce isi doresc pacientii care aleg clinica Elos.

Cum va mentineti la curent cu noutatile din industria medical estetica si cum decideti ce produse sau tehnici merita sa fie introduse in portofoliul #elos?

Suntem mereu in cautarea celor mai bune solutii pentru pacientii nostri, de aceea in cadrul clinicii Elos avem o structura foarte bine definita a pregatirii intregului personal de specialitate: medici, terapeuti si asistenti medicali. In fiecare an, intreaga echipa participa la cursuri internationale de perfectionare, cu cei mai buni specialisti in domeniul medical estetic. Deasemenea suntem prezenti la toate marile congrese organizate in intreaga lume, unde producatorii prezinta noile descoperiri tehnologice, echipamente si produse cu rezultate spectaculoase. O parte importanta din munca noastra in clinica o reprezinta si realizarea de studii individuale pentru unii dintre producatorii de aparatura medical estetica pe care alegem sa ii reprezentam. Acest lucru ne asigura ca pacientii nostri primesc cele mai bune recomandari, datorita faptului ca atunci cand decidem ca un anumit echipament sau produs sa faca parte din portofoliul #elos, el deja a fost testat de catre echipa timp de cel putin 6 luni de zile.

Ce sfaturi aveti pentru mentinerea "frumusetii naturale"?

Personal, cred ca tarie ca frumusetea naturala combina frumusetea interioara si exterioara a fiecaruia dintre noi. Daca vorbim de exterior, am cateva trucuri testate de-a lungul timpului, care merita impartasite: o rutina zilnica de ingrijire a pielii, folosind produsele potrivite, un tratament HydraFacial realizat lunar, care pastreaza tenul curat si luminos si un specialist fantastic, care combina armonios tratamente laser ce pastreaza si imbunatatesc calitatea pielii pe termen lung si substante injectabile care redau volume si repozitioneaza tesuturile estetic natural.

Care este tratamentul #elos pe care il iubiti cel mai mult?

Imi e greu sa aleg tratamentul preferat, pentru ca toate echipamentele pe care decidem sa le selectam pentru pacientii nostri sunt foarte eficiente si ne ajuta de multe ori sa imbunatatim calitatea vietii acestora. Doua dintre tratamentele care pentru mine au facut o diferenta majora in viata mea: epilarea definitiva laser si Biodermogenesi.

Rezerva acum