Nu ai produse in cos.

Shop

Remodelare Corporala

Ne dorim sa transformam clinica Elos Skin&Laser Center intr-un spatiu in care sa regasiti cea mai completa gama de tratamente de remodelare corporala impotriva celulitei, laxitatii pielii si grasimii localizate, existente la ora actuala in Romania. Dar mai ales, ne-am dorit sa fiti consiliati de specialisti extrem de bine pregatiti, care sa va realizeze o evaluare corporala si sa va conceapa un plan de remodelare corporala personalizat, in acord cu dorintele voastre, respectand in acelasi timp istoricul medical si stilul de viata.

Vreau Evaluare Corporala Gratuita
Velashape 3 Criosculpting Define Viora V30 Drenaj limfatic Tonifiere musculara Lipoliza injectabila Volumizare fese Lifting sani Morpheus 8 Body

#tailoredbeauty

In ultimii ani, remodelarea corporala a devenit un serviciu din ce in ce mai solicitat in clinicile de specialitate, iar acest lucru survine dorintei pacientilor de a-si imbunatati aspectul corpului, dar si de a se simti mai bine in propria piele. Fie ca ne ghidam sau nu de standardele impuse de societatea actuala si din prisma social media, propriul aspect ne influenteaza foarte mult starea emotionala, dar si modul de a relationa cu cei din jur. Astfel ca, dorinta de a arata bine, de a scapa de celulita si grasime, se naste si din dorinta de a fi bine cu noi insine, nu doar ca o norma dictata de mediul online sau presa. Pentru ca, in fond, ceea ce simtim si ne dorim pentru noi insine, este cel mai important!

Din acest motiv, ne-am dorit sa transformam clinica Elos Skin&Laser Center intr-un spatiu in care sa regasiti cea mai completa gama de tratamente de remodelare corporala impotriva celulitei, laxitatii pielii si grasimii localizate, existente la ora actuala in Romania. Dar mai ales, ne-am dorit sa fiti consiliati de specialisti extrem de bine pregatiti, care sa va realizeze o evaluare corporala si sa va conceapa un plan de remodelare corporala personalizat, in acord cu dorintele voastre, respectand in acelasi timp istoricul medical si stilul de viata. Aceste aspecte sunt deosebit de importante si asigura succesul pe termen lung al planului de tratament. Totodata, un astfel de plan va fi intotdeauna insotit de recomandari privind dieta si activitatea fizica, iar nerespectarea acestora va conduce la sabotarea programului de remodelare corporala

Importanta evaluarii corporale

Succesul unui plan de slabit si remodelare incepe cu o evaluare corecta a zonelor corpului care nemultumesc prin aspect. In clinica Elos Skin&Laser Center, acordam o atentie deosebita evaluarii corporale pentru a putea concepe cel mai eficient protocol de tratament, care sa includa proceduri eficiente, cu rezultate rapide si de durata, sustinute evident de dieta si sport. Evaluarea corporala debuteaza intotdeauna cu ce anume va nemultumeste si ce doriti sa schimbati la propriul corp prin intermediul tratamentelor, dar si asteptarile pe care le aveti. In acest mod, vom seta impreuna asteptari complet realiste si vom stabili care sunt procedurile potrivite.

Etapele evaluarii corporale la #elos

1
Istoric medical

Pacientul va furniza informatii despre afectiunile de care sufera sau a suferit, eventuale interventii chirurgicale si medicamentatia urmata. Astfel de aspecte pot influenta planul de tratament, astfel incat starea de sanatate a pacientului sa nu fie afectata.

2
Stilul de viata

Pacientul va fi chestionat in privinta stilului alimentar si activitatii fizice, deoarece acestea influenteaza aspectul fizic, acumularea kilogramelor, apartia celulitei si a grasimii localizate. Stilul de viata va influenta si rezultatele planului de tratament, de aceea cand incepem un plan de tratament, se vor face schimbari si in stilul de viata.

3
Clasificarea celulitei si masurarea zonei de tratament

Specialistul in remodelare va continua cu stabilirea tipului si gradului de celulita al pacientului, care rezulta din modul in care se prezinta pielea de pe fese si coapse, atunci cand acesta sta in picioare si cand pielea se strange, clasificarea fiind urmatoarea:

  • Celulita moalePielea este flasca si lipsita de fermitate, cu aspect de coaja de portocala.
  • Celulita fibroasaPielea prezinta nodului celulitici duri, fiind aspra si deshidratata.
  • Celulita edematoasaSe prezinta sub forma unor umflaturi situate la nivelul tesuturilor conjunctive din cauza retentiei de apa si a circulatiei sanguine deficitare.
  • Celulita mixtaReprezinta o combinatie intre cele 3 forme de mai sus si este cea mai grava dintre toate, avand numeroase cauze interne si externe care trebuie tratate pe termen lung.
4
Cantarire si interpretare cu programul Tanita

Tanita este un soft avansat care indica informatii pretioase in stabilirea protocolului de tratament:  stabileste indicele de masa corporala, masoara grasimea din organism, precum si pe cea viscerala, apa din organism, masa musculara, indicand totodata si rata metabolica. Specialistul clinicii Elos va efectua masuratori asupra zonei de tratament, astfel incat la finalul tratamentului sa se poata evalua rezultatele obtinute.

Cele mai eficiente proceduri de remodelare corporala

Portofoliul nostru de tratamente este unul foarte variat, astfel ca oferim solutii de remodelare punctuale si sigure, in functie de nevoile fiecarui pacient.

Velashape 3

# beauty

Velashape III este o procedura non-invaziva de remodelare corporala, cu rezultate excelente impotriva celulitei si laxitatii pielii, pe zone precum fese, coapse, abdomen, solduri si brate, asigurand totodata si o reducere circumferentiala a zonei tratate. Aprobat FDA (Food and Drug Administration, USA) si bazat pe studii clinice realizate la nivel mondial, Velashape III este destinat reconturarii zonelor corpului dificil de corectat prin dieta si sport, garantand reducerea celulitei de pe fese si coapse, tonifierea pielii si scaderea in centimetri in zona abdomenului, lombara sau a bratelor.

Descopera

Criosculpting Define

# beauty

”CrioSculpting” este un concept unic de remodelare corporala si slabire localizata prin inghetare, non-invaziv si non-chirurgical, care se adreseaza tuturor zonelor corporale care prezinta tesut adipos in exces. Aparatul Define, prin conceptul sau de CrioSculpting, permite o reconturare full body in doar 2 ore, prin inghetarea grasimii la temperatura record de -11 °C obtinandu-se o reducere circumferentiala de pana la 7 - 8 cm dupa o singura sedinta.

Descopera

Viora V30

# beauty

Sistemul Viora apartine celei mai noi generatii de proceduri dedicate esteticii corporale. Prin combinarea radiofrecventei bipolare si multipolare, acest aparat este destinat remodelarii zonelor corporale afectate de celulita, laxitate si tesut adipos, fara a impune timp de recuperare sau realizarea tratamentului in anumite perioade ale anului.

Descopera

Drenaj limfatic

# beauty

Drenajul limfatic este o procedura care vizeaza eliminarea excesului de apa si de toxine din organism prin presoterapie. Este realizat la scara larga, prin diferite modalitati (masaj sau aparatura speciala) si este o procedura complementara extrem de utila intr-un protocol de tratamente ce vizeaza eliminarea celulitei si remodelarea corporala. In clinica Elos, procedura este realizata cu aparatul Adagyo, de la Cocoon Medical, care, prin presoterapie, activeaza circulatia venoasa si limfatica, cu efect de detoxifiere a organismului si de reducere a aspectului celulitei.

Descopera

Tonifiere musculara

# beauty

Cea mai noua solutie in arderea grasimilor si tonifiere musculara, pe care o regasiti in cadrul Clinicii Elos, este Wonder Prestige: prima si unica tehnologie care combina stimularea electromagnetica si neuromusculara. O sesiune tratament de 25 minute produce aceeasi stimulare musculara, solicitare metabolica si consum caloric similare cu 3 ore de antrenament la sala. Wonder Prestige produce 52.000 de contractii musculare la adancime record de 16 cm, actionand simultan asupra picioarelor, feselor, abdomenului, muschilor oblici si croitori.

Descopera

Lipoliza injectabila

# beauty

Gama de produse PB Serum Medical contine tratamente injectabile inovatoare destinate remodelarii corporale si rejuvenarii pielii, datorita continutului unic de enzime recombinate si a modului de fabricatie. Aceasta linie de produse este fabricata in Spania de catre laboratoarele Proteos Biotech (certificare ISO 13485), iar Clinica Elos este una dintre primele clinici din Romania care le-au inclus in portofoliul de tratamente.

Descopera

Volumizare fese

# beauty

Lanluma X este un produs injectabil format din acid polilactic (PLLA) ce reprezinta un biostimular de colagen, biocompatibil cu organismul uman si considerat sigur din punct de vedere medical, fiind utilizat in special pentru imbunatatirea calitatii pielii, reconturarea si volumizarea naturala a zonei fesiere.

Descopera

Lifting sani

# beauty

Biodermogenesi este o metoda non-invaziva si sigura, care foloseste tehnologia cu ultrasunete focalizate pentru a stimula productia naturala de colagen din tesutul cutanat. Acest proces imbunatateste fermitatea si elasticitatea pielii, oferind in acelasi timp o ridicare vizibila a sanilor fara interventii chirurgicale sau perioade de recuperare lungi.

Descopera

Morpheus 8 Body

# beauty

Morpheus 8 Body este un tratament minim invaziv de ultima generatie, bazat pe microneedling si radiofrecventa. Morpheus 8 Body utilizat pentru imbunatatirea fermitatii si calitatii pielii si topirea tesutului gras, ce se poate utiliza pe numeroase zone ale corpului. Este un tratament adresat persoanelor ce isi doresc o remodelare a zonelor corporale dificil de tratat, intr-un numar mic de sedinte si fara a apela la proceduri chirurgicale.

Descopera
Rezerva acum