Nu ai produse in cos.

Shop

Laser Thulium Lase MD

Rejuvenarea faciala cu laserul Thulium din cadrul sistemului LaseMD poate trata eficient urmatoarele patologii: hiperpigmentatii, fotoimbatranire, cicatrici superficiale, indiferent de fototipul pacientului, oferind o siguranta ridicata chiar si la fototipuri inchise. Aceasta procedura vine cu o abordare diferita in industria procedurilor de rejuvenare faciala, combinand in acelasi timp puterea laserului cu beneficiile substantelor active.

 

Laserele fractionate ablative de tip CO2 sunt folosite de mult timp pentru tratarea eficienta a oricarui tip de cicatrice si, desi au o eficienta ridicata chiar si de la prima sedinta, perioada de recuperare este una destul de lunga si neplacuta ca intensitate pentru pacient. De aceea, aparitia la inceputul anilor 2000 a laserelor fractionate non-ablative a revolutionat modul de abordare a rejuvenarii cutanate, venind cu o procedura mai rapida, cu o recuperare usoara si totusi eficienta.

Tratament personalizat
Plan recomandat 4 sedinte
Substante active patentate
Recuperare rapida
Vreau Consultatie Gratuita
Tratament personalizat
Plan recomandat 4 sedinte
Substante active patentate
Recuperare rapida

Ce este tratamentul cu laser thulium LaseMD?

Laserul Thulium cu lungimea sa de unda de 1927nm este ideal pentru realizarea de tratamente non-ablative la nivel de epiderm si derm superior datorita absorbtiei sale moderat ridicate in apa. Orice lungime de unda laser este absorbita de catre o anumita tinta din tesut numita cromofor (melanina, hemoglobina, apa, pigmenti din tatuaje). Laserele ablative si cele non-ablative au ca si cromofor tinta apa intra si extracelulara, ceea ce va conduce din punct de vedere histologic la: un efect de ablatie (vaporizarea tesutului) – cand lungimea de unda este puternic absorbita de apa (laser CO2) sau un efect de coagulare (incalzirea tesutului) – cand lungimea de unda are o absorbtie relativ mai mica in apa (lasere non-ablative).

Cum functioneaza?

Laserul Thulium produce mai mult coagulare decat ablatie, lungimea sa de unda lasand stratul cornos (cel mai superficial strat al epidermului) intact deoarece la nivelul lui procentul de apa este redus. Efectul laserului Thulium al LaseMD este practic unul dublu:
1. La nivelul dermului superficial se vor crea mii de mici zone de injurie termica (MTZ – Micro Thermal Zones) prin efectul de coagulare, aceste MTZ vor induce un raspuns de regenerare cu stimularea productiei de colagen si elastina;
2. La nivelul stratului bazal al epidermului, prin efectul de ablatie, vor aparea mici rezervoare care permit introducerea eficienta in piele a diverse substante active din ampulele utilizate in cadrul tratamentului.

Cum se desfasoara tratamentul LaseMD?

Procedura de rejuvenare faciala cu laser Thulium LaseMD poate trata eficient urmatoarele patologii: hiperpigmentatii, fotoimbatranire, cicatrici superficiale, indiferent de fototipul pacientului, oferind o siguranta ridicata chiar si la fototipuri inchise. Cu 2-3 zile inainte de procedura se va evita medicatia fotosensibilizanta, la fel si utilizarea de produse topice sensibilizante precum acizi sau retinoizi.

Sistemul cu laser thulium LaseMD permite 2 moduri de operare:

1

Modul EASY : Nu necesita aplicarea de crema anestezica (desi aceasta poate fi aplicata pentru un confort crescut), energiile utilizate sunt mici si efectul este unul mai superficial, sublativ (mica ablatie la nivelul epidermului), recuperarea implicand doar un usor eritem si edem in ziua procedurii; Modul EASY este cel mai adesea utilizat pentru tratamentele antiaging sau de hiperpigmentatii in cadrul sistemului CDS (Cosmeceutical Delivery System), care asociaza pe langa crearea de micro-canale in piele si aplicarea de seruri speciale cu substante active; sunt necesare, in general, 4 sedinte la interval de 2 saptamani care se pot realiza si in sezonul cald sau pe piele bronzata.

2

Modul ADVANCE: Necesita aplicare de crema anestezica, se utilizeaza energii mai crescute, ceea ce va duce la un efect mai puternic, ablativ, care se extinde pana in dermul superficial, recuperarea va cuprinde pe langa edem si eritem care persista 2-3 zile si aparitia de mici cruste fine, punctiforme care pot dura pana la 5 zile; totusi acestea sunt putin vizibile cu ochiul liber, avand un diametru foarte mic de doar 100 microni. Modul ADVANCE este utilizat pentru cicatrice post-acneice atrofice, vergeturi sau riduri adanci. Sedintele se efectueaza la un interval de 4 saptamani, protocolul recomandat fiind de 3 sedinte, care se pot efectua doar in sezonul rece, deoarece implica o perioada de recuperare ce cuprinde exfoliere, dar o exfoliere mult mai usoara decat cea aparuta dupa tratamentele laser ablative de tip CO2.

Laserul Thulium LaseMD se adreseaza pacientilor care se confrunta cu urmatoarele conditii ale pielii:

Pori dilatati

Riduri fine

Cicatrici

Laxitate

Melasma

Tulburari de pigmentare

Pe ce tehnologie se bazeaza serurile LaseMD?

Serurile utilizate in timpul tratamentelor cu sistemul LaseMD se disting prin conceptul care a stat la baza conceperii lor si anume “cosmetic minimalism” care ofera pielii doar ingredientele esentiale pielii, fara adaugarea de conservanti, coloranti, parfumuri artificiale, care nu aduc niciun beneficiu pielii, ci au doar beneficii cosmetice. De asemenea, utilizarea tehnologiei multi-nano lipozomale de incapsulare a ingredientelor active in ser pemite patrunderea lor usoara in piele prin canalele create de laser (datorate dimensiunilor nano a ingredientelor) si eliberarea lor la nivelul optim din piele (prin protectia asigurata de cele 6-7 straturi lipozomale).

Cosmeticele obisnuite contin ingredientele la dimensiuni micro, mai mari, si acoperite de doar 1-2 straturi lipozomale, ceea ce le impiedica sa patrunda activ in piele si sa actioneze tintit. Practic, acest concept de livrare de activi cosmetici in piele prin intermediul laserului face ca sistemul LaseMD sa fie unul care il diferentiaza de alte proceduri de rejuvenare. De asemenea, serurile vin intr-o stare inactiva, separate ca faza solida si lichida, iar activarea lor se face prin incubare si centrifugare in timpul realizarii tratamentului laser. Faptul ca sunt introduse doar ingrediente active si este evitata adaugarea de ingrediente care ar putea cauza reactii alergice, permite aplicarea in siguranta a acestor seruri imediat dupa procedura laser, pentru o penetrare eficienta, chiar daca pielea este lezata.

Care sunt efectele tratamentului LaseMD?

In functie de tipul de piele si nevoile acestuia, pe parcursul procedurii cu laser thulium LaseMD se foloseste un set special de ampule, pentru a obtine efecte benefice asupra tesuturilor. Aceste ampule se utilizeaza in timpul procedurii dupa formarea micro-canalelor, urmand ca pacientul sa utilizeze in rutina de ingrijire de acasa ampula cu substanta activa necesara tipului de ten timp de 2 saptamani.

Ampule cu Vitamina C

Fiind unul dintre cei mai puternici antioxidanti naturali, Vitamina C sustine o piele mai tanara si sanatoasa prin promovarea unei structuri sanatoase de colagen. De asemenea, ajuta la intinerirea pielii fotoimbatranite si fotodeteriorate.

Ampule cu vitamina A

Studiile clinice proclama retinoizii drept cei mai puternici factori anti-imbratranire. Vitamina A actioneaza direct asupra nucleului celulelor pielii, impiedicand maturizarea acestora si stimuland productia de elastina si colagen.

Ampule cu acid tranexamic

Utilizat in mod frecvent pentru refacerea ranilor dupa interventii chirurgicale, acidul tranexamic are un rol important in luminozitatea si uniformizarea tenului. Astfel, a devenit un element cheie in protocoalele de tratament impotriva melasmei.

Ampule cu resveratrol

Bazate pe nanoparticule de polifenol natural, in combinatie cu acid hialuronic. Resveratrolul este un puternic ingredient antiaging, care, odata introdus in piele, stopeaza degenerarea celulara.

Contraindicatii laser thulium LaseMD

Sarcina si alaptare

Expunere recenta la soare

Psoriasis

Plagi deschise pe zona de tratament

Intrebari frecvente

Care este diferenta dintre LaseMD si alte proceduri laser pentru piele?

LaseMD utilizeaza tehnologia non-ablativa pentru a trata pielea, fiind mai putin invaziv decat anumite proceduri laser, avand un timp mai scurt de recuperare si fiind mai potrivit pentru o varietate mai larga de probleme ale pielii.

Care sunt riscurile implicate in acest tratament?

Riscurile sunt minime si pot include roseata temporara, umflare sau sensibilitate crescuta a pielii, dar acestea sunt rare si de obicei tranzitorii. Este important sa discuti cu medicul tau pentru a intelege mai bine potentialele riscuri si beneficii inainte de a incepe tratamentul.

Care sunt pasii recomandati pentru ingrijirea pielii dupa un tratament cu LaseMD?

Specielistul dvoastra iti va oferi instructiuni detaliate, dar in general, este recomandat sa aplici o crema hidratanta non-iritanta si sa utilizezi un produs de protectie solara pentru a proteja pielea in timpul perioadei de recuperare. Evitarea expunerii excesive la soare este, de asemenea, esentiala pentru rezultatele optime.

Pot folosi machiaj imediat dupa tratamentul cu LaseMD?

Este recomandat sa astepti cel putin cateva ore inainte de a aplica machiaj pentru a permite pielii sa se recupereze. Specielistul dvoastra iti va oferi instructiuni specifice privind ingrijirea pielii dupa tratament.

Testimonialele pacientilor

Claudia Radu

Sunt foarte incantata de rezultate! Am avut mereu probleme cu cicatricile si petele pigmentare, iar tratamentul LaseMD le-a redus semnificativ. Procedura a fost confortabila, iar timpul de recuperare a fost scurt. Pielea mea arata acum mult mai uniforma si mai tanara!

Ilaria Iancu

Am avut mereu o piele sensibila, dar tratamentul cu LaseMD a fost bland si eficient. Am observat o reducere a cicatricilor fine si o uniformizare a tenului dupa fiecare sedinta. Sunt extrem de multumita de rezultate si ma simt mai increzatoare in aspectul pielii mele acum.

Laura Iosif

Tratamentul cu LaseMD a fost solutia pentru tenul meu tern si cu pete pigmentare. Dupa cateva sedinte, am observat o schimbare incredibila in aspectul pielii mele. Recomand acest tratament tuturor celor care doresc sa-si imbunatateasca textura pielii fara timp indelungat de recuperare.

Discuta cu unul dintre consultantii nostri

Pentru a afla care este abordarea potrivita pentru tine.

Programeaza o consultatie

Terapii complementare

Rejuvenare faciala
Vergeturi

Morpheus 8

Rezerva acum