Nu ai produse in cos.

Shop

Rejuvenare vaginala

Rejuvenarea vaginala se refera la un set de proceduri si tehnologii medicale destinate imbunatatirii aspectului si functiei zonei vaginale. Aceste proceduri pot viza atat aspectele estetice, cat si problemele de sanatate ale regiunii vaginale, inclusiv imbatranirea, pierderea tonusului si a elasticitatii, disconfortul sau incontinenta urinara.

Vreau Consultatie Gratuita
Injectari Intima Laser CO2 Intima

Importanta consultatiei initiale

Rejuvenarea vaginala poate fi cautata din motive variate, inclusiv imbunatatirea vietii sexuale, tratamentul simptomelor postmenopauzei, corectarea unor probleme anatomice sau pentru a imbunatati aspectul estetic. Este important sa discutati cu un medic specialist sau un profesionist in sanatatea femeilor pentru a evalua optiunile potrivite in functie de nevoile dvoastra specifice si de starea de sanatate.

Cele mai eficiente proceduri de rejuvenare vaginala

Portofoliul nostru de tratamente este unul foarte variat, astfel ca oferim solutii de rejuvenare vaginala punctuale si sigure, adaptate fiecarui pacient.

Injectari Intima

# test

Injectarile cu acid hialuronic destinate zonei intime au urmatoarele beneficii: imbunatatesc aspectul labiilor, le confera volum si fermitate, au un impact pozitiv asupra vietii sexuale, amelioreaza simptomele fizice asociate premenopauzei/menopauzei (uscaciune, lipsa de lubrifiere, laxitate, disconfort sexual).  In functie de afectiunile zonei intime, injectarile cu acid hialuronic pot fi combinate cu laserul CO2RE, disponibil de asemenea in clinica Elos, care va remodela zona intima, actionand asupra fibrelor de colagen si elastina. 

Descopera

Laser CO2 Intima

# beauty

O solutie de ultima generatie pentru rejuvenarea vaginala este tratamentul CO2RE Intima, un laser CO2 fractionat, care prin mecanismul sau de actiune reuseste sa stimuleze productia fibrelor de colagen si elastina, de o calitate superioara, sa imbunatateasca vascularizatia locala, ingroasa mucoasa vaginala, regleaza secretia, uniformizeaza culoarea, creste fermitatea, creste senzatia in timpul actului sexual si amelioreaza incontinenta urinara.

Descopera
Rezerva acum