Nu ai produse in cos.

Shop

Dr. Lidia Zegrea

Medic dermatolog

Cu o experienta vasta si abilitati remarcabile in domeniul dermatologiei estetice, Dr. Lidia Zegrea este specializata in tratamentele si procedurile antiaging. Cu pasiunea sa pentru frumusetea naturala, isi ghideaza pacientii in alegerea celor mai potrivite solutii in acord cu nevoile fiecaruia, iar profesionalismul, precizia si empatia ii definesc practica medicala.

 

Mereu la curent cu cele mai noi tehnologii si produse din domeniul dermatologiei estetice, Dr. Lidia Zegrea este prezenta la cele mai importante evenimente nationale si internationale. Toate acestea o ajuta pe Dr. Lidia Zegrea sa obtina rezultate remarcabile, creand un echilibru armonios intre frumusete si sanatate.  

Medic Dermatolog Specializat in Tratamente Antiaging

Interviu cu specialistul

Ce va atrage cel mai mult in domeniul medicinii estetice?

Dermatologia este o specialitate medicala complexa, cu o patologie provocatoare si metode terapeutice in continua dezvoltare, care m-a atras inca de pe bancile facultatii. Dorinta de a ajuta o persoana in nevoie si de a face bine m-a impins spre aceasta meserie. Medicina estetica aduce frumosul in acest domeniu medical, iar imbinarea celor doua imi aduce o mare bucurie si satisfactie profesionala.

Care sunt cele mai mari provocari cu care va intalniti?

O mare provocare in meseria mea este atunci cand pacientii mei sufera de o boala pentru care nu exista remediu, sau tratamentele existente nu le amelioreaza suficient suferinta fizica sau discomfortul emotional. Inca exista boli dermatologice cu un mare impact asupra calitatii vietii pacientului , pentru care, din pacate ,medicina inca nu are solutii de vindecare.  Acest domeniu, insa , evolueaza si se dezvolta continuu, iar viitorul cu siguranta vine cu solutii inovatoare si de mare ajutor pentru toti pacientii nostri. Fie ca vorbim despre o problema dermatologica sau estetica, un medic trebuie sa isi exercite meseria cu empatie, rabdare si dedicatie, indreptate spre binele pacientilor.

Cum ajutati pacientii sa-si gestioneze asteptarile in ceea ce priveste rezultatele procedurilor estetice?

Orice procedura estetica este precedata de un consult, in cadrul caruia aflu de la pacient dorintele si asteptarile acestuia, insa consider ca este de datoria mea, ca medic, sa explic pacientului care sunt beneficiile dar si riscurile tratamentului, si , bineinteles, care sunt asteptarile reale si rezultatele pe care le poate obtine in urma procedurilor. O buna comunicare medic-pacient, profesionalismul si implicarea medicului, complianta pacientului vis-à-vis de tratamentele recomandate, si o relatie medic-pacient bazata pe incredere,  stau la baza obtinerii celor mai bune rezultate pentru pacienti.

Care sunt factorii de decizie importanti de care tineti cont atunci cand recomandati un plan de tratament?

Orice plan de tratament are la baza dorintele si nevoile pacientului. Plecand de la asteptarile si dorintele pacientului, coroborat cu nevoile obiective si disponibilitatea acestuia, in cadrul consultului vom stabili o schema personalizata de tratament, care va duce in final la cele mai bune rezultate pentru pacientii mei.

Care este tratamentul pe care il faceti cel mai des si de ce?

Injectarea cu acid hialuronic pentru ca imi permite corectia semnelor de imbatranire, cu rezultate imediate. Acidul hialuronic folosit in puncte cheie, in cantitati potrivite, permite obtinerea unor rezultate naturale, in concordanta cu fizionomia pacientului.

Volumetrie faciala Toxina botulinica Mezoterapie Marire buze Rinocorectie Corectare cearcane Acid polilactic Lanluma Policaprolactona Ellanse Dermafiller Cellenis
Rezerva acum