Nu ai produse in cos.

Shop

Dr. Filis Demirgean

Medic dermatolog

Medic Coordonator al Elos Skin & Laser Center, Dr. Filis Demirgean este un pionier in medicina estetica antiaging. Membru al echipei #elos inca de la deschiderea primei clinici in 2012, Dr. Filis Demirgean are sute de pacienti fideli – inclusiv din randul celor mai cunoscute vedete – pe care ii ajuta sa obtina un aspect intinerit, pastrand totodata trasaturile unice ale fiecaruia. 

 

Indruma medici specialisti din intreaga lume, in calitate de trainer international pentru metode si tratamente in medicina estetica antiaging. Este mereu la curent cu noutatile si inovatiile in estica antiaging, ceea ce o ajuta sa aplice cele mai eficiente si sigure proceduri, cu rezultate ce imbunatatesc frumusetea naturala a pacientilor sai.

Trainer International PB Serum Medical
Trainer International Sinclair Global
Trainer National Fillmed Romania

Interviu cu specialistul

Ce v-a inspirat sa urmati o cariera in domeniul estetic?

Sa studiez medicina si sa urmez o cariera in domeniul dermato-estetic nu a fost o coincidenta pentru mine, ci o dorinta pe care am constientizat-o acum mult timp, chiar din scoala generala. Fiind talentata la desen, eram pasionata in special de portretele feminine, de proportii si umbre si mai putin de natura si culori. Am participat la diverse concursuri si olimpiade de biologie, chimie, prim-ajutor si am realizat ca singura solutie sa imbin cele doua domenii este medicina estetica. 

Cum vedeti evolutia si trendurile viitoare in domeniul estetic si cum va pregatiti pentru acestea?

Domeniul medical-estetic este intr-o continua miscare, apar produse si proceduri noi, se schimba protocoale, se imbunatatesc tehnicile vechi, astfel incat mereu incerc sa tin pasul cu tot ce este nou. Sunt de parere ca intotdeauna e loc de mai bine, de aceea incerc sa fiu prezenta la toate congresele si cursurile importante din domeniu, sa invat de la cei mai buni si sa citesc articole medicale nou aparute care sa ma ajute sa evoluez.

Care este principiul despre frumusete dupa care va ghidati?

Nu cred intr-un prototip al frumusetii, uneori micile imperfectiuni ne scot din anonimat si ne fac mai deosebiti. Important este sa ne simtim bine cu noi si sa ne pretuim cu plusurile si minusurile noastre. Avem in zilele de azi posibilitatea de a apela la medicina estetica ce ne ajuta sa imbunatatim micile imperfectiuni si sa fim o varianta mai buna a noastra din punct de vedere fizic. Cred ca aici este cheia “succesului” interventiilor estetice, sa ne ajute sa fim mai frumosi dar fara sa iasa procedura in evidenta.

Cum comunicati cu pacientii pentru a intelege in detaliu nevoile si dorintele lor estetice?

Pentru a obtine rezultatele dorite dupa o interventie dermato-estetica, in primul rand este nevoie de o consultatie in care trebuie ascultat pacientul si dorintele sale, astfel incat medicul sa il poata indruma in directia corecta. Am mereu un dialog cat se poate de sincer cu pacientii mei in care le expun toate optiunile de tratament si impreuna luam cea mai buna decizie in functie de asteptarile lor.

Ce tratament #elos iubiti cel mai mult si de ce?

Tot ce fac le #Elos reprezinta o reala placere pentru mine, cred ca de aici imi vine si energia mea de zi cu zi deoarece iubesc ceea ce fac. Daca as alege 3  proceduri ar fi: injectarile cu acid hialuronic sau botox, biostimulatorii de colagen si firele resorbabile. Botoxul si acidul hialuronic ma ajuta sa sterg ridurile nedorite, biostimulatorii de colagen imi imbunatatesc calitatea pielii si ofera rezultate de lunga durata iar firele bioresorbabile ma ajuta sa creez un efect de lifting fara sa modific trasaturile naturale.

Volumetrie faciala Toxina botulinica Acid polilactic Lanluma Marire buze Morpheus 8 Fire bioresorbabile Volumizare fese Policaprolactona Ellanse Blefaroplastie Accutite
Rezerva acum