Nu ai produse in cos.

Shop

Beauty Days: 20% reducere la injectarile cu acid hialuronic

A devenit deja traditie ca, in fiecare an in preajma sarbatorilor, sa organizam Beauty Days, adica zile speciale inainte de Craciun si Revelion cand aplicam discounturi la tratamentele tale faciale preferate. Astfel, in zilele de 19, 20, 23, 27 si 30 decembrie 2019, beneficiezi de un discount de 20%  la injectarile cu acid hialuronic.

De sarbatori, in cea mai frumoasa perioada din an, iti doresti sa stralucesti si sa atragi toate privirile la petrecerile de sezon. Asa ca, se impune o schimbare, nici prea frapanta, insa nici prea discreta. Injectarile cu acid hialuronic sunt o arma sigura si eficienta de a lupta cu ridurile, semnele imbatrainirii, precum si de a recontura si volumiza zonele care nemultumesc prin aspect: buze, pometi sau linia mandibulei.

Specialisti in injectari antiaging si produse de calitate

Injectarile cu acid hialuronic, din clinica Elos Skin&Laser Center, sunt realizate de medici specialisti, care lucreaza cu produse apartinand brandului de top Fillmed. In acest mod, sunt garantate rezultate excelente si de durata, cu risc minim de reactii adverse. Injectarile cu acid hialuronic au un impact pozitiv asupra echilibrului emotional, fiindca ne ajuta sa ne depasim defectele si sa ne redobandim increderea in noi. Fie ca este vorba de reducerea ridurilor, diminuarea cearcanelor, marirea buzelor sau reconturarea pometilor, acidul hialuronic va actiona eficient si iti va redefini trasaturile, fara a afecta echilibrul fizionomiei.

Este foarte important sa rezonati cu medicul care se va ocupa de tratamentul de marire a buzelor, iar acesta trebuie sa inteleaga rezultatul pe care il doriti si, totodata, sa il adapteze in functie de fizionomia pacientului. Fillere dermale de la Fillmed, disponibile in clinica Elos, contin acid hialuronic reticulat, lent absorbabil, si iti ofera rezultatele excelente si pentru o perioada de timp indelungata. Acestea contin concentratii diferite de acid hialuronic, care permit o redefinire naturala a fizionomiei in toate zonele, inclusiv la buze, asigurand rezultate imediate si de lunga durata. Totodata, fillerele cu acid hialuronic injectabil de la Fillmed trateaza ridurile fine, medii si adanci de pe frunte sau din jurul gurii, oferind chipului un efect de lifting.

Asadar, rezervati-va acum un loc la Beauty Days in clinica Elos Skin&Laser Center si profitati  de reducerea de 20% la injectarile cu acid hialuronic!

Rezerva acum