Dr. Filis Demirgean

MEDIC DERMATOLOG

„Consider că am puterea de a schimba lucrurile în bine și acesta mi-a devenit motto în viață. De aceea mi-am și dorit dintotdeauna să devin medic și să îmi ajut semenii să fie bine! Sunt o persoană optimistă, energică, loială și foarte ambițioasă. Pun foarte multă pasiune în tot ceea ce fac și nicio răsplată nu este mai mare decât zâmbetul pacienților mei mulțumiți de rezultate obținute alături de mine.
Sunt fascinată de progresul înregistrat de industria frumuseții, iar acest lucru s-a întâmplat din dorința oamenilor de a fi frumoși și de a se simți bine în pielea lor. Mă simt privilegiată să fac parte din echipa de profesioniști Elos Skin & Laser Center, unde am șansa să lucrez în slujba frumuseții cu cele mai noi tehnologii, premiate la nivel mondial.” 

DE UNDE PASIUNEA PENTRU DOMENIUL MEDICAL-ESTETIC? 

Încă din copilarie am fost pasionată de medicină, participând la diverse competiții de profil și această pasiune s-a menținut până la maturitate, optând astfel pentru facultatea de medicină. Deși mulți pacienți mi se adresează în probleme de dermato-patologie, în momentul în care reușesc să îmbunătățesc aspectul fizic al unei persoane și mă răsplătește cu un zâmbet de mulțumire, consider că scopul meu este atins.

CARE SUNT CELE MAI DESE TRATAMENTE SOLICITATE DE PACIENȚI?

Cele mai multe persoane care mi se adresează își doresc tratamente anti aging. Majoritatea persoanelor încearcă să se opună trecerii timpului și devin din ce în ce mai preocupate de aspectul fizic și de îmbătrânirea târzie. Scopul meu este ca pacienții cu care lucrez să aleagă cele mai eficiente metode în lupta cu timpul.

AȚI RĂSPUNS ÎNTOTDEAUNA SOLICITĂRILOR PACIENȚILOR CHIAR DACĂ AU FOST EXAGERATE? AȚI FOST PUSĂ ÎN POSTURA DE A REFUZA UN PACIENT?

Încerc întotdeauna să ghidez pacientul într-o direcție corectă, care să satisfacă necesitățile sale, dar în același timp, la final, atât pacientul cât și eu, să fim mulțumiți de rezultat.

CARE AU FOST CELE MAI SPECTACULOASE CAZURI CU CARE V-AȚI CONFRUNTAT?

Pentru mine evoluția fiecărui pacient este spectaculoasă în felul său. De fiecare dată când un pacient îmi spune zâmbind că pozele actuale arată mai bine decât cele făcute în urmă cu câțiva ani, rămân fără cuvinte și mă bucur alături de el.

CARE AU FOST CELE MAI MARI SATISFACȚII DIN CARIERA DVS.?

Cele mai mari satisfacții le-am avut și le am în continuare atunci când reușesc să diagnostichez la timp și să înlătur din viața cuiva cancerul cutanat.

CARE SUNT TRATAMENTELE DE ULTIMA GENERAȚIE? TRATAMENTELE DE ULTIMĂ ORĂ SUNT NEAPĂRAT ȘI CELE MAI EFICIENTE?

Încerc să fiu la curent cu noile tehnologii participând la cele mai mari congrese internaționale și de cele mai multe ori, în funcție de necesitățile pacientului îmbin mai multe tehnologii pentru a obține rezultatul dorit.

DE CE CREDEȚI CĂ CEA MAI MARE PARTE A PERSOANELOR CARE APELEAZĂ LA SERVICIILOR UNEI CLINICI MEDICAL-ESTETICE SUNT FEMEI? ESTE ÎN CREȘTERE NUMĂRUL BĂRBAȚILOR CARE CALCĂ PRAGUL CLINICII?

În primul rând pentru că numărul de femei este mai mare decât numărul de bărbați, în general și dintotdeauna femeile au fost mai preocupate de aspectul fizic. Însă în ultima vreme, din ce în ce mai mulți bărbați devin preocupați de acest aspect.

ELOS SKIN & LASER CENTER