Antiaging - Acid Hialuronic Injectabil

filorgalogo

Gama de produse injectabile  Filorga

 Redefinește-ți trăsăturile 

Injectările cu acid hialuronic sunt soluția ideală pentru eliminarea ridurilor și tratarea lipsei de volum a pielii. Această substanță are scopul de a umple linile fine, medii și adânci din jurul ochilor și ai gurii, precum și de a conferi volum zonelor feței care ne nemulțumesc prin aspect. Fillerele cu acid hialuronic reprezintă una dintre cele mai eficiente metode antiaging, dar și cea mai agreată metodă de redefinire a trăsăturilor feței.

 

 

untitled

Ce este Filorga?

Filorga reprezintă un concept care a luat naștere în Franța și a devenit în scurt timp renumit la nivel mondial, grație performanțelor sale în domeniul medicinei estetice. Ceea ce recomandă acest brand de produse pe bază de acid hialuronic drept prima alegere este utilizarea unor substanțe cu proprietăți extraordinare, menite să lupte cu semnele îmbătrânirii, să redea tegumentului volumul pierdut și să redefinească trăsăturile.

Fillere dermale conțin acidul hialuronic reticulat, lent absorbabil și oferă rezultatele excelente și pe timp îndelungat, fiind superioare celor existente pe piață. Acestea conțin diferite tipuri de concentrații ale acidului hialuronic, care permit o redefinire naturală a fizionomiei în toate zonele, asigurând rezultate imediate și de lungă durată.

  • tratează ridurile fine, medii și adânci
  • conferă volum buzelor, pomeților și zonelor perioculare

 

Cum acționează acidul hialuronic injectabil?

Principiul unei injecții cu acid hialuronic este acela de a reține apa și de a se amesteca cu acidul hialuronic deja existent în mod natural în pielea noastră. Este vorba de un produs biodegradabil care se elimină în mod natural din organism, deci va fi necesară o nouă intervenție dacă dorim să ștergem ridurile sau să ne redefinim trăsăturile. Aspectul reversibil al acestor intervenții constituie un avantaj, fiind mai puțin înfricoșător decât rezultatul de necorectat al unei operații estetice, spre exemplu. În funcție de zonele feței care trebuie tratate cu acid hialuronic, procedura durează între 10 și 30 de minute.

 Este o procedură dureroasă?

Pentru mulți dintre pacienți procedura este una destul de suportabilă, însă înainte de ședință se poate aplica o cremă anestezică pentru un grad mai mare de confort.

 Când se observă rezultatele?

Efectul acestei proceduri este vizibil imediat, așa că veți fi uimiți să constatați cum ridurile au dispărut sau ați obținut buzele pe care vi le-ați dorit dintotdeauna. Cu toate acestea, rezultatul final va fi vizibil după 10 zile de la injectare, acesta fiind timpul necesar pentru că organismul să asimileze acidul hialuronic.

 Cât de mult durează efectul?

Acidul hialuronic este o moleculă care se resoarbe, așadar efectele sale sunt temporare și durează în medie 6-8 luni. Produsele injectabile Filorga conțin acid hialuronic reticulat, cu o structură moleculară superioară celorlalte existente, ceea ce asigură un grad lent de resorbabilitate și rezultate care se prelungesc până la 9-12 luni, fiind produsele cu efectul cel mai îndelungat. Iar de acest lucru s-au convins sutele de pacienți care l-au experimentat!

ELOS SKIN & LASER CENTER