Antiaging - Mezoterapie

filorgalogoGama de produse injectabile si mezoterapie Filorga

Redefineste-ti trasaturile

 

Filorga-NCTF-135HAMezoterapia

Procedura constă în microinjectari cu acid hialuronic nereticulat, reprezentând o inovație pentru domeniul estetic, și asta pentru că folosește un produs unic pe piață, care conține un complex de 53 de ingrediente (acid hialuronic, vitamine, minerale și antioxidanți). Rolul tratamentului este de a reface nivelul de hidratare al pielii și de a stimula producția de colagen.

Acest proces conduce la îmbunătățirea volumului tegumentului, împiedicând îmbătrânirea cutanată. Zonele care pot fi tratate sunt fața, gâtul, decolteul și mâinile. După un protocol de tratament timp de 3 săptămâni, această procedură asigură rezultate vizibile: după o săptămâna, pielea este mai luminoasă; după 2 săptămâni, este mai suplă și elastică, după 3 săptămâni, zonele tratate sunt vizibil transformate!

 

 

 

Mezoterapia Dermaroller

FilorgaMesoRollerDermaroller reprezintă un dispozitiv rotativ dotat cu sute de ace, acționat manual, care stimulează refacerea țesuturilor, pentru o piele vizibil întinerită și netedă. Înainte de folosirea acestui dispozitiv special, pe gât și decolteu se aplică o soluție compusă din acid hialuronic și bogată în vitamine, enzime și antioxidanți. Această soluție ajunge în piele cu ajutorul sutelor de ace care penetrează ușor pielea și o introduce în zonă tratată.

Pielea va reacționa în urmă „traumei” provocate de acțiunea acelor și va fi stimulată producția de colagen și elastină. După tratament, pielea nu va arată nicidecum că și cum ar fi fost „agresata” de sute de ace, ba din contra, va deveni vizibil mai luminoasă și netedă, fără a prezentă urme de roșeață sau iritație.

Zonele care pot fi tratate sunt fața, gâtul, decolteul și mâinile. După un protocol de tratament timp de 3 săptămâni, această procedură asigură rezultate vizibile: după o săptămână, pielea este mai luminoasă; după 2 săptămâni, este mai suplă și elastică, după 3 săptămâni, zonele tratate sunt vizibil transformate!

ELOS SKIN & LASER CENTER