Acnee - Intraceuticals Clarity

 

intraceuticals logo 2Intraceuticals Clarity

Gama Intraceuticals Clarity a fost creată special pentru a trata eficient acneea. Combinția de acid hialuronic si substante cu rol antiinflamator si antibacterian (acid salicilic, seleniu, Vitamina E) calmează erupțiile cauzate de acnee, lăsând în urmă un ten sănătos și plin de vitalitate.

intraceuticals-clarity1

Substanțele active conținute de Intraceuticals Clarity au dublu rol: acela de a elimina bacteriile responsabile cu apariția acneei și de a hidrata intens, prevenind îmbătrânirea prematură a pielii. Contrar opiniei generale, un ten acneeic are nevoie de hidratare la fel de multă precum un ten normal/uscat. Tratamentul acționează eficient în interiorul dermului, pentru un ten superb la exterior!

 

Cum funcționează?

Aparatul Intraceuticals produce oxigen hiperbaric, prin intermediul căruia sunt transportate în straturile profunde ale pielii ingrediente care au rolul de a distruge bacteriile care determină apariția acneei și de a reduce inflamațiile.

Cel mai important ingredient care face gama Clarity atât de eficientă împotriva acneei este Phytosphingosine, o substanță patentată care distruge bacteria responsabilă cu apariția acneei și restabilește nivelul de hidratare ale dermului

 Odată ajunse în derm, substanțele active vor lupta contra bacteriilor, vor elimina impuritățile și vor regla producția de sebum, reducând aspectul de „ten gras”. Alături de produsele de îngrijire special concepute fără uleiuri care să încarce tenul, Intraceuticals Clarity revitalizează pielea, reduce inflamația și redă tenului frumusețea!

depunerea-acidului-hialuronic

 

Depunerea acidului hialuronic

Ceea ce face tratamentul Intraceuticals Clarity atât de eficient pentru piele este mecanismul din spatele funcționării acestei proceduri, conceput de către specialiștii australieni, și anume, depunerea acidului hialuronic în două straturi.

 

 

Pasul 1. Infuzia Intraceuticals Clarity

Oxigenul prin presiune osmotică transportă în derm combinația de acid hialuronic, vitamine și substanțe antibacteriene și antiimflamatorii, care va conduce la reducerea acneei și calmarea imflamatiilor, asigurând totodată hidratarea intensă a pielii. Pentru obținerea celor mai bune rezultate, se recomandă realizarea unui protocol de 6 ședințe, realizate la un interval de 3 zile.

Pasul 2. Gelul hidratant Intraceuticals Clarity

Gelul hidratant Intraceuticals Clarity intensifică rezultatele infuziei realizată în clinică și asigură următorul strat de hidratare. Textura ușoară, lipsită de uleiuri care pot îngrășa tenul, reduce porii dilatați și reglează producția de sebum, diminuând aspectul de „piele grasa” din zona T.

 

Clarity-Home-CareProdusele suport Intraceuticals Clarity

Kitul de produse de îngrijire pentru acasă cuprinde:

  • Gelul demachiant Clarity- are o formulă specială pentru a curăța delicat tenul de impurități
  • Gelul hidratant Clarity- hidratează intens și contribuie la calmarea pustulelor
  • Creionul corector Clarity- conține o formulă puternică care se aplică direct pe pustule, contribuind la reducerea lor. Creionul are un set de aplicatoare care se schimbă după fiecare utilizare, astfel încât nu există riscul unei contaminări.

ELOS SKIN & LASER CENTER